Reklama

Reklama

All of Us Are Dead

(seriál)
  • Jižní Korea Jigeum Uri Hakgyoneun (více)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Na střední škole se začne šířit nebezpečný vir a studenti se musí probojovat ven, aby se nenakazili a nestali se z nich zombíci. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (117)

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Nejlepší zombie seriál vůbec a celkově jeden z nejlepších zombie počinů na poli kinematografie, byť ne dokonalý. Na první pohled únavně dlouhá stopáž je překvapivě napěchovaná akcí a brutalitou, které za celých 12 dílů ne a ne dojít dech, což je opravdu úctyhodné. Vše navíc vyzdvihují i sympatické postavy, kterých je požehnaně a dění mezi nimi plynule přeskakuje, ač samozřejmě parta studentů je před kamerou nejvíce. Spolu s tím je nutno pochválit i fakt, že postavy umírají jak na běžícím páse a je tak poměrně těžko předvídat, kdo přežije a kdo nikoliv až do samotného závěru. Nicméně otravné jsou někdy stupidní dialogy nepřiměřené situaci, naprosto zbytečné a lacině působící flashbacky, které z diváka dělají pitomce, a v neposlední řadě i občas zbytečné natahování stopáže neustálou akcí, která vlastně děj nikam neposunuje. Ve výsledku jsem ale spokojen a doufám, že zdejší obsazení uvidím v dalších výrazných rolích. Minimálně Ji-hoo Park a Yi-hyeon Jo bylo radost sledovat. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[67%] Je velká škoda, že je tento nový korejský počin rozdělen do 12 epizod. Kdyby těch dílů bylo tak 6 až 8, možná by to dopadlo lépe. Ta cca první půle je téměř bezchybná, má vysoké tempo, dost dobrých akčních momentů se zombíky a je tu čas i na nějaké ty dramatičtější linie okolo postav. Bohužel po tom 6, možná 7 dílu to dost vyšumí. Scénářem už tu poté není nic, co by extra zaujalo. Sníží se tempo (akce ujde tedy) a hlavně ani po té stránce postav už to moc nebaví. Co k tomu více dodat? Začalo to opravdu skvěle, krví se zde nešetřilo, zombie byly pěkně představené + ty nápady okolo, ale dílů bylo bohužel dost a v druhé části těch epizod to začalo dost nudit. Rozhodně mě to ale celkově zaujalo, tak třeba se tu najdou diváci, kteří budou nadšeni ze všech epizod, i těch pozvolnějších. Nejde mi, aby tu byla nonstop akce, ale už to celé pak bylo nezáživné. Rozhodně bych ale uvítal druhou řadu. Ale s menším počtem částí nebo větším tempem a střídáním víc lokací. Zde se to převážně točilo okolo té školy, ale i sem tam se našlo pár scén ve městě či v karanténní zóně. Takže asi tak. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechcel som moc uverit, ze hlavna linia po prvej epizode sa bude uberat takym smerom v akom sa to dialo este na konci tretieho dielu. A to je maximum casu, co som pri tejto stupidite schopny este investovat a dufat v nejaky logicky zlom. :) Jasne sa ukazalo, ako sa nase, emocne vyprahnute alebo naopak hypersenzitivene a uzasne uvedomele decka, budu v "apokalypse" chovat. Hlupucka amatercina, kde je stale dostatok casu na poctivu teen-dramu a neuveritelnu teatralnost. Dufam, ze divak, ktory videl jediny korejsky serial, Squid Game, ktory vdaka netflixu oslovil americkeho a europskeho divaka, napriek svojej priemernosti a ziskal taky hype, nebude opantany tymto hlbokym podpriemerom. Myslim vsak, ze prave to sa stane. Ze to budu prave tie "sexy" studentske rovnosaty, co v nom prebudza tak silnu afinitu. :) Neodporucam. Kazdy, kto videl aspon par korejskych serialov a nie len ten vyhajpovany, uzna, ze toto je ozaj velmi slabe. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Tak nějak na půl cesty. Rozhodně co se týče zombíků tak vypadají dobře, je tu i slušná porce Gore a ucházející akce, ale to je tak nějak všechno a to je na dvanáct hodin docela málo. Být těch dílů šest tak by se to dalo, ale takto je té zbytečné vaty opravdu moc a postavy to nevytrhnou taky. Nešvár dnešních zombie filmů se nevyhnul ani tomuto seriálu a rychlé zombie působí docela směšně. Celkově průměrná zombi zábava, ale že bych z toho byl nějak odvařenej to tedy rozhodně ne. Ale dá se to, tedy pokud máte na to čas, ta délka je dost brutální. ()

Hostitel 

všechny recenze uživatele

Recenze nepíšu, ale tady musím přidat svůj pohled na seriál. Část kdy se řeší politika a armádní taktika v případě zombie apokalypsy mi přišla super, cinicky strategická, prostě to vybombili a hotovo, ale ta větší část s děcka co se chovají naprosto nelogicky, to byl pro mě nářes co jsem nedával. Hodně mě to sralo. Příklad: Zombík pod piánem, stačilo mu dát do držky nohu od židle a na židli si sednout, možná by se postavi v místnosti vyspaliů. Dětské postavy vůbec neřešili věci jako improvizované zbraně, to jen ta jedna skupina s lukama, která zase měla tlusťocha co se bodl do břicha, ale nemohl chodit a top nelogika mi přišla když ten fotr zachranář dal svoji brokovnici nějakýmu magorovi na ulici a radši v zombie apokalypse sáhl po hasáku. Místy jsem řikal luxus a seriál se mi hodně libil, místy jsem málem zešílel z nelogiky. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (4)

  • Škola nese název Hyosan High School a ve skutečnosti neexistuje. Budova byla postavena pouze pro seriál. (HanzoBureshi)
  • Postave Yoon Gwi Nam (Yoo In Soo) bolo povedané, že nenávidí Lee Cheong San (Yoon Chan Young). Tiež sa prenasledujú a chcú sa pomstiť. V skutočnom živote sú títo dvaja najlepší priatelia. (mivr)

Reklama

Reklama