Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sonny je poněkud dětinský nedostudovaný právník, který nedávno překročil třicítku. Nemá žádnou představu, co si počít se životem. Zklamal rodiče a přítelkyně Vanessa se s ním rozešla. Pak dojde v Sonnyho životě ke klíčové události. V jeho bytě se shodou náhod objeví pětiletý Julian, údajně nemanželský syn Sonnyho spolubydlícího. Napadne ho, že by si chlapce mohl adoptovat a tak dokázat své přítelkyni, že se dokáže vyrovnat se zodpovědností dospělých. Vanesu tím bohužel neohromí. Sonny si brzy vyhlédne náhradu v podobě pohledné Layly. Jejich vztah se vyvíjí po večerech, takže přes den má dostatek času obšťastňovat Juliana svými svéráznými výchovnými metodami. Jenže pak se objeví zástupce sociálního úřadu, který zjistil, že Sonny není Julianův otec, a dítě mu odebere. Role otce se Sonnymu zalíbí natolik, že chce, aby mu byl chlapec svěřen do péče. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

bergeron 

všechny recenze uživatele

Tento film bude pre mňa vždy srdcovka. Ako dieťa, ako dospelý, a aj ako starý, vždy mi tento film pripomenie úsmev, radosť, a zo smútku a depresíí ma pozdvihne. Neviem čím to je, ale tento film je jeden z najlepších od Adama. Videné 10000krát, vždy to má tú istú iskru. Vždy je život krajší, a plny možností po zhliadnutí. Je to moja aura. Mám pocit že Steve Buscemi hrá všade kde Adam :D ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler mne opět překvapil. Zahrál vcelku vážnou roli, utáhl celý film s přehledem sám a ještě je autorem scénáře. Povedlo se do filmu vrazit dobré dialogy, takže film šlape jak hodinky. Samozřejmě, máme před sebou takového amerického "Kolju", takže je třeba počítat se značnou dávkou romantiky, ale ta je spolehlivě odlehčovaná humorem a nadsázkou, takže v momentě, kdy už to začíná být nechutně sladké, tak se stane něco hnusného. Dobrá rodinná komedie. 80% ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler založil svoj imidž na tom, že hrá sympatické hovädá a aj tentokrát to hrá celkom zábavne, aj s pomocou výrazných podporných rolí (Steve Buscemi ako psychotický bezdomovec). Štandardný scenár plný povinných žánrových osviežuje práve Sandlerova odvalenosť, takže je to deťom nevhodné. O vtedajšej Adamovej nesmiernej popularite vypovedá celosvetová tržba šialených 234 (pri trápnom 34-miliónovom rozpočte). ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler si v této komedii zahrál na nechtěného tátu. Kluk je sice v jedné a tisíci věcech naprosto opožděný až retardovaný, ale v Americe to asi berou jinak, když mají tu nenásilnou výchovu "dělej si co chceš, jen mě nezabij". Každopádně špunt mu přiroste k srdci a najendou se z něj stane ten pan spolehlivý. Nic víc, nic mň. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Sonny Koufax (Adam Sandler) je totální zmatkař. Co může, to pokazí, jeho přitelkyně se s ním chce rozejít, a jediní kdo ho akceptují jsou jeho stejně potrhlí kámoši. Jednoho dne se probudí, a má přede dveřmi malého chlapce - syna jeho spolubydlícího, který právě odcestoval do Číny. Sonny ale chce všem dokázat, že se o chlapce dokáže postarat... Používá k tomu ale svérázné praktiky ... Další potrhlá komedie Adam Sandlera, která by měla zapůsobit na rodinné vztahy (zvlášť soud ke konci, který mi ale přišel na celém filmu to nejstupidnější). Kromě Adama Sandlera se zde objevilo i několik málo dalších známých herců (např. Rob Schneider v zcela zbytečné roli ilegálního roznašeče) ale také Steve Buscemi v malé, ale skvělé roli místního bezdomovce... Jinak na filmu není zhola nic zajímavého, zvlášť pokud jste překročili věk mladého Juliana... ()

Galerie (41)

Zajímavosti (19)

  • Film se měl původně jmenovat Guy gets kid, v češtině Chlápek dostane dítě. (kosticka7)
  • Dvojičky Dylan a Cole Sprouse sa v úlohe Juliana striedali behom celého filmu. (matthew.17)
  • V soudní síni se advokát pana Brookse jmenuje Ted Castelucci. Teddy Catellucci je jméno skladete tohoto filmu. (HappySmile)

Reklama

Reklama