Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sonny je poněkud dětinský nedostudovaný právník, který nedávno překročil třicítku. Nemá žádnou představu, co si počít se životem. Zklamal rodiče a přítelkyně Vanessa se s ním rozešla. Pak dojde v Sonnyho životě ke klíčové události. V jeho bytě se shodou náhod objeví pětiletý Julian, údajně nemanželský syn Sonnyho spolubydlícího. Napadne ho, že by si chlapce mohl adoptovat a tak dokázat své přítelkyni, že se dokáže vyrovnat se zodpovědností dospělých. Vanesu tím bohužel neohromí. Sonny si brzy vyhlédne náhradu v podobě pohledné Layly. Jejich vztah se vyvíjí po večerech, takže přes den má dostatek času obšťastňovat Juliana svými svéráznými výchovnými metodami. Jenže pak se objeví zástupce sociálního úřadu, který zjistil, že Sonny není Julianův otec, a dítě mu odebere. Role otce se Sonnymu zalíbí natolik, že chce, aby mu byl chlapec svěřen do péče. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

zero_zelo 

všechny recenze uživatele

pravdou je, že filmů s podobným námětem tady bylo už dost, ale rozhodně nemůžu řict, že sem se u nich bavila víc. nebo míň. u každýho jinak a tenhle mě bavil dost. a to sem ho viděla pro jistotu víckrát, jestli náhodou nejsem poblouzněná momentální situací. bavil mě vždycky. a na sandlera musím říct, že mi tam docela sednul, takhle si ho klidně dovedu představit, bylo to přirozený. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler tentokrát ve více rodinném podání. To ovšem neznamená, že by se vzdal několika extrémně ujetých a drsných sandlerovských scén jako házení klacků bruslařům pod nohy. Já se prostě bavil i když podobné rodinné filmy s malýma spratkama nemusím (mám dost těch svých doma). U filmu jsem se mimo jiné naučil, že Styx je nejlepší rocková kapela na světě (pro Američany možná). ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler založil svoj imidž na tom, že hrá sympatické hovädá a aj tentokrát to hrá celkom zábavne, aj s pomocou výrazných podporných rolí (Steve Buscemi ako psychotický bezdomovec). Štandardný scenár plný povinných žánrových osviežuje práve Sandlerova odvalenosť, takže je to deťom nevhodné. O vtedajšej Adamovej nesmiernej popularite vypovedá celosvetová tržba šialených 234 (pri trápnom 34-miliónovom rozpočte). ()

bergeron 

všechny recenze uživatele

Tento film bude pre mňa vždy srdcovka. Ako dieťa, ako dospelý, a aj ako starý, vždy mi tento film pripomenie úsmev, radosť, a zo smútku a depresíí ma pozdvihne. Neviem čím to je, ale tento film je jeden z najlepších od Adama. Videné 10000krát, vždy to má tú istú iskru. Vždy je život krajší, a plny možností po zhliadnutí. Je to moja aura. Mám pocit že Steve Buscemi hrá všade kde Adam :D ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Teddy Castellucci: 1. "Sweet Child O' Mine" by Sheryl Crow (a Guns N' Roses cover) ,2. "When I Grow Up" by Garbage ,3. "Peace Out" by Adam Sandler (a sound clip from a scene in the movie) ,4. "Just Like This" by Limp Bizkit ,5. "Only Love Can Break Your Heart" by Everlast ,6. "Ga Ga" by Melanie C ,7. "What Is Life" by George Harrison, covered in movie by Shawn Mullins ,8. "The Kiss" by Adam Sandler (a sound clip from a scene in the movie) ,9. "Instant Pleasure" by Rufus Wainwright ,10. "Ooh La La" by Wise Guys ,11. "Sid" by Adam Sandler (a sound clip from a scene in the movie) ,12. "If I Can't Have You" by Yvonne Elliman ,13. "Smelly Kid" by Adam Sandler (a sound clip from a scene in the movie) ,14. "Passing Me By" by The Pharcyde (a sound clip from a scene in the movie) ,15. "Rush" by Big Audio Dynamite ,16. "Hooters" by Allen Covert (a sound clip from a scene in the movie) ,17. "Babe" by Styx ,18. "Overtime" by Adam Sandler (a sound clip from a scene in the movie) ,19. "The Kangaroo Song" by Tim Herlihy (made specifically for the movie), ()

Galerie (41)

Zajímavosti (19)

  • Spoluautor scénáře Tim Herlihy se objevil jako zpívající klokan v Julianově oblíbeném videoklipu "Kangaroo Song". (HappySmile)
  • Na Rotten Tomatoes má film ke dni 5.1.2012 pouze 40 kladných procent. (Terva)
  • Režisér Dennis Dugan se ve filmu objevil jako chlapík, který je nepřipravený na Halloween. (HappySmile)

Reklama

Reklama