Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policejního detektiva omrzel svět. Selhal, když zasahoval při masakru v restauraci rychlého občerstvení. Nyní bojuje o ztracenou reputaci u svých kolegů v oddělení, u známých ale i sám za sebe. (oficiální text distributora)

Recenze (81)

Yoss 

všechny recenze uživatele

Mám pre túto komédiu slabosť. Asi to bude výborným obsadením na čele s jedným z najlepších amerických komikov súčasnosti Denisom Learym, príťažlivou Elizabeth Hurley, správňáckym Luisom Guzmánom a svojským Steveom Buscemim. Výborne napísané scénky a vtipné momenty či dialógy ma pobavia pri každom zhliadnutí. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Tom DiCillo je jedním z těch tvůrců, kteří netočí pro peníze ale pro sebe a proto, že to mají prostě rádi, tudíž může být pro některé diváky obtížné přijít jeho filmům na chuť. Mě zaujal už "Životem v oblouznění" ale přestože jsou "Bouchači a bouchačky" natočeni v komerčnějším stylu, nejsou ani zdaleka tak zábavní. Ale špatné to určitě nebylo. ()

Reklama

Gallienus 

všechny recenze uživatele

Tento film mě rozesmál, hlavní zásluhu na tom měl Steve Buscemi, má sice jen vedlejší roličku, stála však za to a byl to právě tento film, po kterém jsem ho začal brát. Od příběhu toho moc nečekejte, policajt s bolestmi zad, který není u kolegů moc respektován se stává nejdříve terčem vtipů, po vyřešení důležitého případů zase hrdinou. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jste zavření doma, venku sychravý podzim a nemáte čím uhasit žízeň? Pusťte si DiCilla - při něm mám vždycky pocit, že ležím na pláži, slunce krásně pálí a já popíjím drink s deštníkem aniž bych vůbec cestoval k moři.. Buscemi s úlisným knírkem obdivující pozadí policejního parťáka D.Learyho, starostlivý Papi L.Guzmán a výstřední dvojice scénáristů, jenž brzy pozná, že nejlepší příběhy pro ceny v Cannes píše sám život. Vidina pravidelných návštěv u chiropraktičky Elizabeth Hurley by jistě nejednomu muži přivodila nesnesitelnou bolest zad.. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vy jste normální kripl." Tak taková slova od šéfa by se snad dotkla i mě, natož detektiva Pluta, který nedokázal zachránit svou rodinu, lidi v restauraci ani pobodaného souseda a ještě k tomu ho ztrapňují novináři. Já bych tedy navrhoval vyřešit případ, nechat Dr. Beamerovou svést souboj s jednotlivými obratli a vyměnit si s ní co nejvíce tělesných tekutin. Pluto to cítil stejně a přestože jsem mu celkem věřil, tak to bylo o dost méně zábavné, než jsem čekal. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama