Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Tales of the Walking Dead je epizodická antologie, která se zaměřuje na jednotlivé postavy z televizního světa The Walking Dead, jak na ty nové, tak i ty staré známé. (HanzoBureshi)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (18)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme ďalšiu z rady mnohých Walking Dead odbočiek a musím napísať, že po prvej časti s dosť dobrým Terry Crewsom a ešte lepšou Oliviou Munn, som zažil príjemné prekvapenie, škoda len že iba pri prvej časti. Ostatné boli snáď od Uwe Bolla. Opäť i tu je viac rozprávania než hororu a zombíkov. Experimenty nevyšli, piatu epizódu si radšej ani nepustite. V tretej časti sa nám vrátila stará známa Alpha z hlavnej série Walking Dead, no ani tá nič nezachránila. Popravde som jej mal dosť už v WD seriáli. Škoda. Druhej série sa asi nedočkáme a popravde ani neviem prečo by sme sa mali. Iba ak by bola celá séria o postavách z prvej epizódy. Hodnotenie: Epizóda: 1 ***** / 2 **** / 4 *** / 3,6 ** / 5 Odpad! ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Antalogická série ze světa Živých, mrtvích trpí naprosto enormním rozptylem kvality jednotlivých dílů. Je tu vidět tvůrčí snaha o to, abychom se podívali na celou situaci trocu jinak, někdy to funguje, někdy ne. Vesměs i chápu tu myšlenku mít každý díl úplně jiný, jenže ne všechny styly prostě fungují.  Máme tu výborné díly, a to první a  čtvrtý. První díl je taková pohodová romantika s velmi dobře napsanými a zahranými charaktery, které si myslím, by klidně většina diváků klidně viděla ráda i dál. Čtvrtý díl pak přináší po dlouhé době konečně jiný pohled na celou situaci a dozvídáme se i spoustu nových a zajímavých věcí. Pak tu máme jeden řekněme průměrný až nadprůměrný díl. Třetí díl pojednává o Alphě, kterou známe z hlavního seriálu a doplňuje její příběh. Škoda, že většina postav v tomto díle se chová naprosto nesnesitelně, jinak je to vesměs takový klasických díl Živý, mrtví se vším, co k tomu patří. No a zbylé tři díly jsou skoro až nekoukatelné. Druhý díl je pokus o komedii, který ale selhává v tom, že není vůbec vtipný a hlavní charaktery jsou nesnesitelné. Pátý a šestý díl jsou nějakou snahou o hororové podání na dva způsoby, kdy ale prostě oba absolutně nezapadají do celého kontextu ostatních seriálů a celého světa a oba jsou naprosto tragicky napsány. ()

Reklama

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7/10 - Dobrá fajnová záležitost TWD Univerza, hezky zkrátila čekání na finále 11 série TWD. Celý seriál je celkem mišmaš všeho. Dostaneme fajn epizodu, super epizodu, a někdy to stojí fakt za hovno. Příběhy ze světa Walking Dead byl super koncept a myslím si, že se to AMC využilo mega dobře tu premisu. Určitě by si to do budoucna zasloužilo 2 sérii, ale pod vedením schopnějších scénáristů, který si udrží stejnou kvalitu po zbytek série. Nebylo to hrozný, ale štvalo mě, že někdy epizoda neumí prodat dobře postavy a představit příběh a to je pak hrozně napíču. Někdy mi vadí jak to je podaný a někdy se to zase povede. A strašně mě štve mě že každá ep je v jiné kvalitě. Prostě když to shrnu : Random tě kopnou do nějakýho příběhu a zorientuj se v tom. Ale co se mi sakryš líbilo dostali jsme epizodu s Alphou! 😀 Což je záporačka ze seriálu která je jediná kterou už známe z dřívějška a ukáže se nám tu její origin a dokonale se dovysvětlí její postava proč taková je (Jakoby jí 9 a 10 série nestačila 😂). A taky problém seriálu je i minutáž u některých bezpochyb super příběhů je táhne dolu minutáž a nestíhaj prokreslit fajnové strasti a nápady a dovézt to k dokonalosti. Viz 3 a 4 ep nejlepší epky seriálu. Prostě 60 minut by bylo super. Ještě dodám herci tu hrajou celkem dobře. Jinak thats all co k bych k tomuto dílu dodal. Doporučuji pouze fanouškům světa Walking Dead co již jsou obeznámeni tímto Universem. Za mě jak říkám 7/10. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Tahle antologie měla být něčím víc než jen dalším průměrným spin-offem TWD franšízy. AMC asi nemá kapesný na kvalitní scénáristy a divák tak musí sledovat sbírku těch nejvíc klišovitejch a konceptuálně nudnejch příběhů, co tohle [dříve mé oblíbené] univerzum kdy nabídlo.... promarněný potenciál. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekal jsem, že když jde o ojedinělé/osamocené příběhy bude scénář vymazlený (45 minut na úvod - děj - závěr). Ucelený, chytrý příběh z pointou. Sakra málo času a přesto se 80-90% žvaní, scénáře jsou špatné až tragické. Někomu asi nedošlo, že nemá pro sebe celých 6 epizod, ale jen jednu. Navíc ty “kreativní” zoufalosti a ubohá artová cvičení… po první epizodě (která mě naštvala), přišly už jen horší a horší. Tak moc to bylo potom špatné, že jsem zpětně tu první přehodnotil na naprostý skvost a nejlepší epizodu řady. Perfektní myšlenka, děj se někam sune a má i závěr. Sice je debilní, ale je to skutečně nejméně iritující a opravdu milá epizoda z celé série (ta druhá mimochodem je přesně z druhé strany spektra). Za mě tedy jako celek jedno velké fuj. Více u jednotlivých epizod. ()

Galerie (504)

Reklama

Reklama