Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show Luďka Soboty. V každém díle jsme mohli vidět řadu vtipných scének a různé české osobnosti, které bavily diváky svými vtipy. Pořad byl vysílán před pár lety na TV NOVA. (duklak2)

Recenze (51)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Koncom minulého milénia dostal český herec a zabávač Luděk Sobota na obrazovkách TV Nova priestor pre svoju vlastnú show. Pozval si tam svojich pochyderných kamarátov a snažil s nimi baviť prostý ľud. Myslím, že tento projekt dokázali naplno oceniť iba jeho skalní priaznivci. Mne ten jeho popletený koktavý humor sedel jedine vo filme "Jáchyme, hoď ho do stroje". Kabaretná "Senzibilšou" ma vôbec neoslovila. Celé to stálo za hovno, ale najviac mi tam vadil arogantný, večne ožratý trpaslík Roman Skamene. Odpad! ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Já budu souhlasit s Oskarem. Sobotu sice nesnáším, takže u mě začíná s "odpadem!", nicméně komediální talent Romana Skamene zvedá úroveň o něco výš, pan Přeučil ještě dále a výkony Jiřího Wimmera o další stupeň. To jsme na třech hvězdách, za co je ta čtvrtá? Za léčitelské počiny:) Scéna a akupunkturou a nadledvinkami prostě neměla chybu... ()

Reklama

brzozin odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je už opravdu naprosté dno jakékoliv, ne jen televizní zábavy. Mezi všemi polodebilními a mozek vyplachujícímu estrádami TV NOVA let 90. byl tohle jednoznačně totální uderground. Je vidět, že pro peníze jsou někteří lidi schopni udělat v podstatě cokoliv. Dokonce dát v šanc i svou dobrou nebo alespoň pochybnou pověst. ()

Eisenmann odpad!

všechny recenze uživatele

Můžeme jen děkovat televizi Nova za toto supervydařené opakování, které nám poskytla v posledních týdnech, sice se od roku 1997 změnilo spoustu věcí, ale nikde nehraničí stupidita tohoto pořadu je naprostou stálicí. Snad není možné ohodnotit jinak než odpadem, či maximálně jednou hvězdou ze soucitu k mizernému komikovi. Kde se vzalo oněch přehnaně lichotivých 16%??? Nemám zdání. ()

Neumetel_kovovy

všechny recenze uživatele

Nejlepší je, když to hodnotí radobykritici 20 let nazpět, zcela v jiné době, v jiné náladě, to proste nejde, dnes musí byt podle vas všechno trapný, ani nechci vedet jaký je věkový průměr "hodnotitelu"...je potřeba se vyjádřit i k době, vo kterých víte hovno, jinak byste tento pořad brali s nadhledem a nostalgií a radši ho vůbec nehodnotili...😛😘 ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama