Reklama

Reklama

Jack Reacher

(seriál)
  • USA Reacher
Trailer
USA, (2022–2024), 12 h 46 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvůrci:

Nick Santora

Předloha:

Lee Child (kniha)

Hudba:

Tony Morales

Hrají:

Alan Ritchson, Maria Sten, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Serinda Swan, Shaun Sipos, Ferdinand Kingsley, Robert Patrick, Bruce McGill, Chris Webster (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Když vysloužilého vojenského policistu Jacka Reachera zatknou za vraždu, kterou nespáchal, octne se uprostřed smrtícího komplotu nečestných policistů, pochybných podnikatelů a intrikářských politiků. Jack musí jen s pomocí vlastního důvtipu zjistit, co se děje v Margrave v Georgii. (Prime Video)

Videa (2)

Trailer

Recenze (203)

LizianShaw 

všechny recenze uživatele

Trvalo jim jen čtyři epizody, než se spolu vyspali. Nečekané... Reacher na mě působí všemi dojmy. Jde vidět, že se jedná o vysoko-rozpočtový seriál, kde bylo investováno mnoho peněz do r-kové akce. Ale nějak moc jsem tu Reacherovo super-inteligenci vůbec nekoupil. Prostě na mě nemá charisma, i přesto, že v Titans byl dost super. Je tu pár slušných zvratů, smutných záležitostí, ale v podstatě se hlavním postavám nic závažného nestane. Taky mě štvalo, že kdykoliv je potřeba nějak vyvrcholit scénu, scénárista se chopil jediné věci, a to tak, že postava X dá někomu přes držku. Takže situace, které by šlo vyřešit mírumilovně jsou místo toho překonány bezmyšlenkovitým fackováním. Reacher na sebe nechce upozorňovat, a i přesto se v nějakém bistru popere s pěti namakanými burany. Takových ''řešení'' je tu spoustu. Takže jo, akce super, ale to ostatní, nic moc. Herecké obsazení je ale dost dobré, a jsem rád, že Malcolm Goodwin si po iZombie našel další byznys. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Konecne poriadna Reacherovina. Nic v zlom, ale Tom sa na Reachera hodil asi rovnako, ako na biografiu o Dwaynovi Johnsonovi. Killing floors bola prva kniha od Childa. A je pracovana super. Serial skutocne zachytava Reachera ako kniha opisuje. Drsny, drzy, moc sa nechce vykecavat. Akcia je fajn. Jedine v knihe Reacher kazdeho rozdrti ala Seagal. Tu obcas dostane aj po papuly. Dej jednej knihy natiahli na 8 dielov, co pridalo dejove linky mimo knihy. Neviem ako to beru nebozkani literarnou tvorbou, ale ja som si to brutalne uzival. A Willa Fitzgerald je hot. Za mna 85% a fakt fakt dobry serial, ktory ma vratil do casov mojej mladosti. Tlieskam. ()

Reklama

cross 

všechny recenze uživatele

WTF? To mělo být jako co? Stupidní seriál se spoustou nelogičností a chyb, umělým (ale suprově nabušeným) hrdinou a velmi televizním zpracováním. U posledního dílu jsem reálně uvažoval o jedné hvězdičce a opravdu by mě zajímalo, proč má tahle blbina tak vysoké hodnocení.... a to jsem fanouškem akčního stylu 80. a 90. let... Velké zklamání! ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série 1) Hodně jsem váhal mezi 3* a 4*. Jatka jsem četl a celkově jsem byl s adaptací spokojený. Reacher vypadá tak jak vypadat má, ale Ritchson mi nějak moc nesedl. Takový Cena by se tam hodil víc. Ostatní herci nehráli vyloženě špatně, ale že by byl někdo z kladných postav dvakrát sympatický nebo charizmatický, to se taky říct nedá. No a ve finále klasický problém filmové a seriálové tvorby posledních let, všechno se strašně a až zbytečně natahuje. Série 2) Jak mi v první sérii moc nesedl Ritchson, tak tady jsem za něj byl rád, protože sehnat tak strašné nesympatický "herce", to už musíte mít talent. Příběh není špatný a přeskakování v časových liniích mi nevadilo, ale opravdu se nedalo koukat na akci. Ta byla opravdu hodně špatná, bez nápadu a děsně statická a k tomu fakt špatně natočená. Škoda, dát si na ní víc záležet a vybrat lepší herce, dal bych lepší hodnocení ()

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pár věcí mi tam nesedělo, pár scén mi vyloženě vadilo (ale opravdu jen pár). Některé scény byli naopak parfektní (v krimu, puzzle v kufru auta a pár dalších). Ale jelikož jde o osmidílný seriál s délkou přesahující 6 hodin, tak jsem nadmíru spokojen. Navíc mi sedla i linka kde jsou bráchové v dětském věku. Opravdu doufám že bude seriál dobře přijat diváky, protože Amazon by ve finále mohl natočit minimálně 24 sezón, co 8 dílná série to jedna kniha. A to bych si opravdu moc užil. Pokud by se udržel alespoň tenhle standard. Lehce nadhodnotím 85% a 5* ()

Galerie (111)

Zajímavosti (26)

  • Alan Ritchson v jednom rozhovoru uvedl, že pro roli Jacka Reachera přibral okolo 30 lbs (13 kg). Jeho celková váha tak vzrostla na 235 lbs (106,59 kg). (Rominator)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama