Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve vyschlé studni je nalezeno tělo ženy, kterou nenáviděla celá vesnice. Podezřelých je mnoho, navíc se brzy ukáže, že lidé si vzájemně kryjí záda a nejsou ochotní s policií spolupracovat. Dana Skálová a její tým budou muset přijít na způsob, jak vesnici ke spolupráci přimět. Podaří se jim odhalit, kdo stojí za smrtí nenáviděné Zlobáby? (TV Nova)

(více)

Recenze (65)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako největší fanoušek Simonky Zmrzlé na zdejší databázi jsem si samozřejmě nemohl nechat ujít premiéru nového seriálu na Voyo, ve kterým hraje titulku. Jo samotný díl byl takový všelijaký, nemyslím si, že krimnálka na Vysočině jsou takový vidle jak se nám scénáristi snaží ukázat, ani to nemá nějaký zásadní napětí a pachatelé zřejmě budou objevovány jako houby v lese, na druhou stranu, při sklence vína docela pohodový koukání, Nevylučuji že zvednu v budoucnu i na tři, uvidíme jak další epizodky. Z herců krom Simony se mě ještě docela líbí Monika Hilmerová a Martin toho vždycky rád vidím. ()

Olsi 

všechny recenze uživatele

Achjo. Kdyby to bylo alespoň trochu realistické, a nepřipomínalo to spíše vymyšlenou pohádku s hádankou na konci. Drama kde? Krimi kde? Tvůrce asi záměrně dělá, že nemá vůbec žádnou představu o tom, jak funguje kriminalistická práce, nebo mu nejspíš jako příprava stačilo vidět několik řad kriminálky LA, jinak si to nedovedu vysvětlit... Přitom některé postavy by mohly být opravdu zajímavé. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět konstatuji: na pilotní díl dost slabota. Nejlépe hraje Ledeč, ostatní je toporné, statické, nudné. Kdo měl nápad, že nestačí jedna šéfová a jako novinku tam dáme rovnou dvě? Dvě nejsou v tomto případě více než jedna. Čekal jsem také více humoru, vážnost byla bohužel spíše k smíchu. "Zabila ji celá vesnice", ale na benzině se ukázalo, že úplně celá ne. Déšť, konec. Bída. ()

jefff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nalákalo mě obsazení. Hofmann, Suchánek, Zmrzlá...ale výsledek je strašlivě smutný. Režijně otřesně schématické, bez nápadu. A exteriéry Vysočiny absolutně nevyužité. Většina dílu se odehrála v hospodě, v kanceláři policie nebo někde random ve vesnici. Dialogy navíc hrozně bolí, šustí papírem a jsou až brutálně nevěrohodné. Celá vyšetřovací linka má spád asi jako dvouhodinové čumění na pochod hlemýždě. Třeba přijdou lepší díly, ale jisté je, že tvůrci s ničím osobitý asi nepřijdou. O to víc mě mrzí, že to dostal do rukou mladý režisér, zdánlivě talentovaný. O ono nic. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nic neříkající začátek seriálu. Máme tu partičku nevýrazných detektivů, k nim přibude čerstvá krev (Zmrzlá), která jim jejich zažité zvyky zcela rozhodí. No a případ? O ničem, tak trochu jako vražda v Orient Expressu - všichni chtěli smrt otravné báby na vesnici, pak se udělalo kolečko, každý na sebe nakydal hnůj, aby to nakonec chytří detektivové rozřešili k překvapení všech. No uvidíme, co bude dál, zatím slabota. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Premiéru první epizody zhlédlo 1,39 milionu diváků (15+). (rublik05)

Reklama

Reklama