Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Markéta Vláčilová byla bezkonfliktní mladá máma dvouleté holčičky, její vražda je tak šokem nejen pro rodinu, ale těžkým úkolem i pro vyšetřovatele. Její dcera navíc není k nalezení, a policistům tak začíná boj s časem. Postupně se ukáže, že Markéta nebyla tak nevinná, jak se jejímu okolí zdálo. Vašek Kocián se snaží svému otci dokázat, že je dobrý policista, zdá se ale, že nic, co udělá, není pro tátu dost dobré. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Anianna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč se mi ta epizoda zdá tak mimo realitu... Vražedkyně usvědčena dva nebo tři dny po objevení těla, navíc způsobem, který snad ani není u policie možný! Mladý kriminalista se pěkně vybarvuje, to jsem tedy měla falešné iluze, že se vzpamatuje. Vedlejší vztahové linie jsou zbytečně akcentovány. Průměrný seriál s dost dobrou hudbou. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No slušný díl až na mladého ze kterého se stává pěkná kariérní svině...! Navíc podstrčit krev jako důkaz je na vyhazov a vězení... No doufejme, že se to nestává, ale kdo ví... ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tonda Blaník (Marek Daniel) jako nevlastní otec zavražděné a nevlastní dědek roční holčičky prolévá slzy a ... k ničemu se nepřizná. Pak tu máme zatvrzelou manželku, která tvrdí, že nikoho nezabila a ... k ničemu se nepřizná. Pak je tu Děrgelova postava, která spáchá brutální policejní podvod a ... k ničemu se nepřizná. Prostě díl, který nebyl nijak zábavný a navíc tu nebyly momenty, které by tento díl vytáhly z těžkého průměru. ()

sorrow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je až neskutečné, že tohle dokáže někdo napsat a pak ještě někdo další zrežírovat… SPOILER. Takže si to shrneme, chlap chodí koukat na holky do tanečního klubu, pak si jednoho dne s jednou holkou dohodne, že by ji mohl vzít domů a užít si s ní. Takže se domluví na strku a holka přijde k němu domů, když manželka s dcerou jsou nedaleko na chatě. Logické by bylo jít někam ke kamarádovi do bytu, do hotelu, ale ne, on si to chce střihnout doma. Chlap ale zase není až takový chlap a před strkem dá přednost povídání o tom, že to ona dělá poprvé, že má malou holčičku a zůstane jen u povídání. Do toho náhle neočekávaně dorazí domů manželka s obědem pro svého manžela a najde tam, zřejmě u stolu, jak tam ti dva rozebírají život té holky. Manželka chytne nerva, počká si na tu holku na chodbě a tam ji jednoduše jen tak zabije (to se přece dělá běžně, každá nevěra končí vraždou, tady se navíc ani o nevěru nejednalo). Chlap, co je v bytě nemá o ničem ani tucha a zřejmě na základě instrukcí nasrané manželky odjíždí na chatu za dcerou. Manželka má mezitím doma už připraveno asi tak 50 litrů SAVA a pytle a začne uklízet sklep i chodbu (no musela mít všechno doma, protože z toho baráku přece nikdo nevylezl). Když je úklid dokončen, dá si dvě plechovky špenátu jako Pepek námořník a mrtvé tělo dospělé ženy, která bude vážit takových 60 kilo na pohodu vystrčí okénkem u stropu sklepa ven, pak okénkem sama vyleze, hodí si mrtvolu asi přes rameno jako srolovaný koberec a odnese ji do kontejneru. Samozřejmě ji nikdo nevidí, nezanechá na těle ani pytlech jedinou stopu svého DNA (asi měla takový ten covidový oblek), pak se vrátí na chatu a je úplně v pohodě. Kriminalisté z Vysočiny jsou naprosto neschopní a usvědčí ji jen díky tomu, že na protějším domě je protizákonně nainstalovaná kamera, která nepochopitelně snímá celou ulici a pak ještě jeden z kriminalistů zfalšuje důkaz. A jak ten Děrgel odvezl to dítě z toho klubu, on jako vozí v autě pořád tři druhy autosedaček, aby byl připraven kdykoli odvézt jakékoli dítě? Také se podivuji nad tím, jak všichni herci chodí stále v těch stejných hadrech, Hofmann černá kožená bunda, Děrgel pořád tu přihřátou taštičku přes rameno a nejhorší je Hilmerová, stále stejné hadry, na policistku se absolutně ta herečka nehodí, žije asi jen prací, protože nemá žádný osobní život, ale to vlastně nikdo vyjma Zmrzlé a také jsem si všiml, vždyť si přece Hilmerová všechno v první sérii nahrávala a pak stále dokola pouštěla, byla to její vyšetřovací metoda a najednou to už nedělá??? Zajímavé. Za mě první série tragická, ta druhá se podstatně zlepšila a ta třetí se opět blíží k té první. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama