Reklama

Reklama

VOD (1)

Rodina je fuč a oddaný otec si poprvé po letech užije čas pro sebe se starým kamarádem – pařmenem, který chystá divoké narozeninové dobrodružství. (Netflix)

Videa (7)

Trailer

Recenze (91)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Som presvedčený, že keby speváka Tuleňa Seala našli niekde zahrabaného pod ľadovcom, tak si myslia, že je to nejaký prehistorický človek. Najlepšie na filme boli ale jeho pesničky. Respektíve tá jedna Crazy. Inak Kevin Hart recykluje sám seba a máme sa smiať na vtipoch, ako on masturbuje, jeho dcéra ho pristihne a jeho manželka sa z toho ešte teší. Na Wahlberga nemám slov, tu súhlasím s pisateľom seminárnych prác filmfanouchom, že sa hrá na kresťana, ale kde hrá, tak samé sračky v scenári. Plus podpora Netflixu. Marky Mark to má niekde už zrátané. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Byla to taková dost chaotická komedie, rozlítaná od jednoho prostředí ke druhému - rodinný život, škola, volný týden (golf, grilovačka), účast na oslavě (divočina, vymáhání dluhu, oslava přesunuta k Sonnymu domů), pomsta Armandovi (postel, boty, želva), konflikt s manželkou a dětmi. Prostě moc témat, moc linek a žádná nebyla moc dotažená a promyšlená. Účel tento film ovšem splnil, zabavil mě po namáhavém dnu. Ale znovu jej vidět nechci. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Začínám mít takový pocit, že Kevin Hart vytvořil komediální dvojici s už úplně každým. On vlastně ani nikdy nehrál v nějak extra dobrém filmu, naproti tomu Wahlberg kdysi hrál v parádních filmech, ale jeho kariéra se začíná ubírat do poměrně slušných srágor. Tentokrát ti ještě Marku naposledy odpustím a ty nejslabší 3 hvězdy ti pošlu, ale je to kamaráde naposled. Me Time má pár solidních záseků, kupu nechutností, fakt těch při kterých je divákovi až trapně za herce, ale právě díky kamarádství ústředního dua a jedné pošahané taxikářce jsem to nakonec zvládnul. 50% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Celkom slušná komédia od Netflixu so sympatickým castingom. Kto tvrdí, že Wahlberg nevie hrať v komédiach, tak s ním asi nevidel komédie, pretože bol super nielen v Tedovi ale aj v Otec je doma, takže ja s ním nemám najmenší problém a to nehovorím o tom, že ho mám rád v každom filme, takže aj tu som sa tešil. Kevin Hart je síce ukecaný trpaslík, ale v komédiach mu to taktiež ide, napr. jeho Wedding Ringer je u mňa medzi mojimi najlepšími komédiami po prelome tisícročí. Ja som sa bavil. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[60%] Je pravda, že se v současné době netočí moc dobré komedie a Kevina Harta moc nemusím, ale dal jsem mu už několikrát šanci a i když viditelně po herecké stránce přehrává, tak mě i zde párkrát rozesmál. Wahlberg, který mu zde sekundoval starého kámoše mě bavil o něco méně, ale sehrál svoji standartní postavu. Některé scény nejsou moc vtipné, jiné trochu k pousmání jsou. Třeba ta scénka, kdy Hart dává dýchání želvákovi neměla chybu. Takže jo, pár hlášek tu je. Dějově je to samozřejmě blbost, takže si to už víckrát nepustím, ale úplná ztráta času to nebyla, takže aspoň něco. ()

Galerie (166)

Související novinky

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

18.08.2022

Spolupráce mezi streamovací službou Apple TV+ a společností Skydance Media pokračuje dál. Nedávno měl na službě premiéru animovaný snímek Štěstí a teď přichází zpráva, že Apple získal také chystanou… (více)

Reklama

Reklama