Reklama

Reklama

VOD (1)

Rodina je fuč a oddaný otec si poprvé po letech užije čas pro sebe se starým kamarádem – pařmenem, který chystá divoké narozeninové dobrodružství. (Netflix)

Videa (7)

Trailer

Recenze (91)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Fakt som nečakal, že s týmito dvomi sa budem tak neskutočne nudiť. Na komédiu je to absolútne nevtipné, reálne som sa zasmial asi raz a raz trocha pousmial. Pozerá sa nato dobre ale to je asi tak jediné. Kým príde tá "šialenejšia" časť, ktorá má byť vtipná trvá to hrozne dlho. Koniec som už len preťukal na mobile.  Ak chcete komédiu, rozhodne vyberte niečo iné . ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart  v ďalšej buddy buddy komédii, tentokrát s Markom Wahlbergom. "Me Time" síce nie je nejakou výnimočnou komédiou, no na druhú stranu som sa tu miestami celkom solídne zasmial. Áno, je to predvídateľné, postavy dokopy neprinesú nič kreatívne alebo inovatívne a príbehovo je to všetko, čo sme už v minulosti videli. Ale niekedy mi nič viac netreba. A Kevin Hart mi tu neprišiel otravný ako v niektorých iných projektoch. Je tam pár vtipných akčných momentoch, ako napríklad súboj s pumou a vo finále je niekoľko dobrých scénok, no výsledok ako taký je skôr priemer. Jedným slovom "okey". Treba povedať aj niečo viac? Hodnotenie: C ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Klasická Hartovka jak vyšitá, akorát s tím rozdílem, že zde jde humor celkem mimo diváka a nejen, že jsem se výrazněji nezasmál ani jednou, ale ono ani v průběhu toho průběžného humoru moc není. Je zde typická šablona podobných filmů, postavičky jsou stokrát vídané archetypy, scénáristicky je film bez sebemenší invence a výsledek pak vlastně za moc nestojí. Na tyhle filmy jde člověk kvůli černého a nekorektního humoru, ale ten zde bohužel úplně chybí a já nevidím důvod, proč se na film vlastně dívat... ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Vykastrovaná, většinou trapná komedie, která nebaví. Nemám na Harta nějakou averzi, Wahlberga mám celkem rád, ale je fakt, že Marky Mark překročil padesátku a jeho filmografie má čím dál horší zářezy. Čas na sebe by chtěla být prvoplánovitou komedií, jenže je to zase jen "další film od Netflixu". Nudná, většinou i trikově dost hnusná (ta puma!) podívaná, u který jsem se převážně cítil trapně za ty herce (nasereme mu na postel, wtf?). Hamburg před pár lety natočil skvělý Proč právě on?, ale vypadá to, že to byla náhoda...Me Time je srajda bez vtipu. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Zoufale nezabavna potrhla ulepena komedie. Ale jestli chcete videt hvezdy, bude to pro vas film roku. Pro Kevina Harta asi nejhorsi film, ktery natocil. Bez jedineho prekvapeni. Jeden z nejhorsich filmu roku s ujetou zapletkou. Oslava americkeho predmesti. Nedostatek vtipu se vynahrazuje ruznorodosti. Jsou zde masturbacni vtipy, pornovtipy, exkrementove vtipy, penisove vtipy, prsove vtipy, prdici vtipy... ()

Galerie (166)

Související novinky

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

18.08.2022

Spolupráce mezi streamovací službou Apple TV+ a společností Skydance Media pokračuje dál. Nedávno měl na službě premiéru animovaný snímek Štěstí a teď přichází zpráva, že Apple získal také chystanou… (více)

Reklama

Reklama