Reklama

Reklama

VOD (1)

Rodina je fuč a oddaný otec si poprvé po letech užije čas pro sebe se starým kamarádem – pařmenem, který chystá divoké narozeninové dobrodružství. (Netflix)

Videa (7)

Trailer

Recenze (91)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

standardně uječená polokomedie s pár vtipnými momenty a spoustou trapností a situacemi kdy se nesmyslně hrotí věci co se hrotit nemusí a stačilo by si jen normálně promluvit. Jenže to by pak nebyl humor.Vzhledem k tomu, že jde o film s Kevinem Hartem, tak tu není prakticky vůbec nic co by mohlo překvapit.A Wahlberg má rozhodně na víc než pitvoření se v podobných blbostech...40% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Zoufale nezabavna potrhla ulepena komedie. Ale jestli chcete videt hvezdy, bude to pro vas film roku. Pro Kevina Harta asi nejhorsi film, ktery natocil. Bez jedineho prekvapeni. Jeden z nejhorsich filmu roku s ujetou zapletkou. Oslava americkeho predmesti. Nedostatek vtipu se vynahrazuje ruznorodosti. Jsou zde masturbacni vtipy, pornovtipy, exkrementove vtipy, penisove vtipy, prsove vtipy, prdici vtipy... ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Hodně prvoplánová a generická americká komedie. Škoda, že Netflix rovnou nepropisuje hodnocení ČSFD, jinak bych se filmu asi vyhnul. Chtěl jsem jen americkou komedii na večer. Tohle bylo hrozný. Dlouhý. Nesympatický. Nezábavný. Nudný. Bez nápadu. Víc šablonovitou a hloupou komedii jsme už dlouho neviděl. Jo, ještě jsem vynechal bezcharakterní. Ten film nemá fakt nic. I ten Mark Wahlberg se tam nehodí a hraje minimum. Me time, no time. (20 %) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart už se asi momentálně usadil na trůnu pro černého komediálního krále (nebo alespoň pro první volbu u black and white dvojice)…..no, v tomto případě svoji pozici nepotvrdil. Takže Kevin Hart. K tomu k ruce dostane dost možná nejkomplexnějšího herce své generace Marka Wahlberga a autora kousků jako Fort je lotr nebo Zoolander….tohle mělo dopadnou mnohem lépe. Ale ono by to nemělo být o Hartovi nebo Whalbergovi, mělo by to být o humoru a já marně vzpomínám, zda jsem byť jenom pousmál. Nebál bych se použít otřepané „nemastné - neslané“ a nebo být ještě krutější a označit Čas na sebe za zbytečný. Necháme se překvapit, kdo další stojí ve frontě na Kevina a zda budeme mít větší štěstí, než méďův kámoš Marky Mark, protože jemu to pomalu uvadající kariéru určitě nepomohlo vrátit, tak kde byla dejme tomu před patnácti lety. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Vykastrovaná, většinou trapná komedie, která nebaví. Nemám na Harta nějakou averzi, Wahlberga mám celkem rád, ale je fakt, že Marky Mark překročil padesátku a jeho filmografie má čím dál horší zářezy. Čas na sebe by chtěla být prvoplánovitou komedií, jenže je to zase jen "další film od Netflixu". Nudná, většinou i trikově dost hnusná (ta puma!) podívaná, u který jsem se převážně cítil trapně za ty herce (nasereme mu na postel, wtf?). Hamburg před pár lety natočil skvělý Proč právě on?, ale vypadá to, že to byla náhoda...Me Time je srajda bez vtipu. ()

Galerie (166)

Související novinky

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

18.08.2022

Spolupráce mezi streamovací službou Apple TV+ a společností Skydance Media pokračuje dál. Nedávno měl na službě premiéru animovaný snímek Štěstí a teď přichází zpráva, že Apple získal také chystanou… (více)

Reklama

Reklama