Reklama

Reklama

VOD (1)

Rodina je fuč a oddaný otec si poprvé po letech užije čas pro sebe se starým kamarádem – pařmenem, který chystá divoké narozeninové dobrodružství. (Netflix)

Videa (7)

Trailer

Recenze (91)

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Byla to taková dost chaotická komedie, rozlítaná od jednoho prostředí ke druhému - rodinný život, škola, volný týden (golf, grilovačka), účast na oslavě (divočina, vymáhání dluhu, oslava přesunuta k Sonnymu domů), pomsta Armandovi (postel, boty, želva), konflikt s manželkou a dětmi. Prostě moc témat, moc linek a žádná nebyla moc dotažená a promyšlená. Účel tento film ovšem splnil, zabavil mě po namáhavém dnu. Ale znovu jej vidět nechci. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Začínám mít takový pocit, že Kevin Hart vytvořil komediální dvojici s už úplně každým. On vlastně ani nikdy nehrál v nějak extra dobrém filmu, naproti tomu Wahlberg kdysi hrál v parádních filmech, ale jeho kariéra se začíná ubírat do poměrně slušných srágor. Tentokrát ti ještě Marku naposledy odpustím a ty nejslabší 3 hvězdy ti pošlu, ale je to kamaráde naposled. Me Time má pár solidních záseků, kupu nechutností, fakt těch při kterých je divákovi až trapně za herce, ale právě díky kamarádství ústředního dua a jedné pošahané taxikářce jsem to nakonec zvládnul. 50% ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Že Kevin Hart svými otřesnými hereckými výkony dosahuje prakticky v každém filmu, ve kterém se vyskytuje, naprostého dna, na to jsem už tak nějak zvyklý, stejně tak jako na nízkou kvalitu právě těch podívaných, které těmi svými rádoby vtipnými ksichty tak moc sabotuje, co mě tu ovšem velmi nemile překvapuje a hlavně vzhledem k mé oblíbenosti Marka Wahlberga i velice znepokojuje, že se ani on nepoučil ze svého účinkováním ve dvou dezolátních dílech Daddy´s Home, které dosahovali též podobně podprůměrné úrovně a opět se zhostil role, respektive postavy, která dle mého mínění není hodna jeho jména a fakt nechápu, proč má zapotřebí se podílet na takovýchto projektech, kde ze sebe dělá jen otravnýho imbecila, v čemž navíc není rozhodně ani trochu zábavný, spíš naopak, trapný. Každopádně k filmu samotnému. Me Time je naprosto nevtipná hloupost, s tupou, krutě nenápaditou zápletkou, s hromadou klišé, a ještě větší hromadou moralizování, ze kterého by se nejeden zblil, celé se to pak vleče jako sopl z nosu, veškeré postavy jsou tak čestný a přátelský, že jejich přesvědčivost se též pohybuje někde na bodu mrazu, nicméně opakuji, na vrcholu všech těchto negativ je totální tvůrčí impotence dosáhnout byť alespoň jediného humornějšího momentu, kdy je ovšem ještě nutné podotknout, že je to vlastně dost nečekané, jelikož John Hamburg jako režisér i scénárista stojí za několika vážně zatraceně vtipnýma snímky, zde měl ale prostě fakt hodně slabou chvilku, no a pak samozřejmě Hartovo antiherectví, které zdevastovalo i to málo, co Me Time nabízel. No a jelikož pozitiva se tu zkrátka nevyskytují, mohu jen suše konstatovat, že tenhle hnus představuje jen nestravitelné sousto, které mi svou trapností a zbytečností bude ještě dlouho ležet v žaludku. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Snaží sa to byť príliš veľa vecí naraz a nakoniec nesplní očakávania ani v jednej z nich. Je to ako keby ste sa pokúsili spojiť dva nesúvisiace puzzle do jedného obrazu - výsledok je chaotický a nepresvedčivý. A háumorné scénky sú robené dosť nasilu, hoci niektoré momenty sú zábavné. Celkový dojem je v tejto komédii pomerne odpudivý. Podpriemer. 40/100 ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Zoufale nezabavna potrhla ulepena komedie. Ale jestli chcete videt hvezdy, bude to pro vas film roku. Pro Kevina Harta asi nejhorsi film, ktery natocil. Bez jedineho prekvapeni. Jeden z nejhorsich filmu roku s ujetou zapletkou. Oslava americkeho predmesti. Nedostatek vtipu se vynahrazuje ruznorodosti. Jsou zde masturbacni vtipy, pornovtipy, exkrementove vtipy, penisove vtipy, prsove vtipy, prdici vtipy... ()

Galerie (166)

Související novinky

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

18.08.2022

Spolupráce mezi streamovací službou Apple TV+ a společností Skydance Media pokračuje dál. Nedávno měl na službě premiéru animovaný snímek Štěstí a teď přichází zpráva, že Apple získal také chystanou… (více)

Reklama

Reklama