Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Temná animovaná komedie o záhadném domě, ke kterému se v různých obdobích vážou životy chudé rodiny, úzkostlivého investora a otrávené paní domácí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Fantastická práce s atmosférou, neotřelou animací a loutkami, kterou ale podkopávají poněkud slabší příběhové linie, které občas vypadají až zbytečně moc artově. Je to vážně veliká škoda, jelikož potenciál na vydařený temný snímek zde skutečně byl. (Netflix) „Time to get you a home.” ()

Fin_429 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavá filmová záležitost. Až bych řekl celkem na zamyšlení. 1 díl vám nedělí ,,creepy" atmosféru, která je prostě skvěle udělaná. 2. Díl začátkem lehce zadrhává, ale potom to udělá skvělý dojem (ještě lepší než u 1.). No a 3. Díl je jen perfektní až artové zakončení skvělé ,,trilogie" v jednom filmu. Perfektní to není, ale určitě hodně zajímavé. 8/10 ()

Reklama

Sweeneyyy 

všechny recenze uživatele

První dva příběhy mě svou absurdní iracionalitou učarovaly... divné příběhové linie, které existují pouze tak nějak z toho důvodu, že existují. Divná kabina. Tanec brouků. To mám ráda. Poslední byl na můj vkus až moc hřejivý, uvítala bych vícero té krásné zvrácenosti, díky které jsem po čas dvou předchozích příběhů na obrazovku hleděla jako na zjevení. Škoda, že zrovna ten poslední mě příliš nepřekvapil a pokazil mi tak finální dojem, který byl do té chvíle na libé vlně ,,wtf". ()

mala_sestra 

všechny recenze uživatele

Jestli máte rádi divnofilmy, krásnou hudbu, podobenství, melancholickou atmosféru a stop-motion, tak se vám to na 99,9% líbit bude! 😁 Budu upřímná, tohle není objektivní recenze, ale moje soukromá serenáda o tomhle filmu, o čemž vypovídá už jenom fakt, že se na něj průběžně dívám zhruba jednou za dva týdny, abych si udělala příjemnou náladu. 🖤  Jde o triptych alegorických povídek, přičemž každá z nich se zabývá jiným tématem (materialismus, smysl života, žebříček hodnot, pocity zmaru a bezvýchodnosti, neschopnost posunout se dál, osamělost etc.), má filozofický podtext a spojuje je (mimo jiné) “barák”, okolo kterého se zde všechno točí, nádherná hudba, úžasná animace a poetická atmosféra.  Btw. nevím, jak si kdo přestavuje komedii, ale tohle za mě komedie teda určitě není 😃🤨 ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Tři povídkové příběhy + antropomorfizovaná zvířátka + goticky hororová stylizace + melancholická atmosféra + tenhle {prokletej} barák na odstřel = hodně depresivní stop-motion animák pro divnolidy, za kterej by se nestyděl Wes Anderson, Tim Burton, Neil Gaiman, ani Charlie Kaufman. Skvělá podivnost! ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama