Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na smrtelné posteli přinutí matka svého syna, aby jí slíbil, že se nikdy neožení, což v něm zanechá mentální blok ve vztahu k závazkům vůči jeho přítelkyni. Nakonec se rozhodnou vzít se v Las Vegas, avšak mocný gambler se postará o to, aby muž prohrál 65 tisíc dolarů v pokeru. Nabídne mu, aby dluh splatil víkendem s jeho přítelkyní. Najednou se muž stává chorobně žárlivým a sleduje svoji snoubenku a jejího bohatého společníka, avšak upadá do léček, jak se jej gambler snaží zbavit. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Sokkk_y 

všechny recenze uživatele

Dle mého hodnocení je tenhle snímek nejtypičtějším příkladem kategorie: "nepřekvapí / nezklame". Je to příjemná a nenáročná komedie s nádechem romantiky, jejíž děj nemá zbytečně složitou zápletku. Vše je protkáno jemným a trochu i ironickým humorem, který diváka pobaví, ale nedožene ho ke smíchu typu "ty máš epileptický záchvat?", za což jsem nesmírně u filmu tohoto typu rád.___ K hereckému obsazení bych měl výtku, a to Nicholase Cage. Tenhle herec není vůbec na komedie stavěný a ani se do nich nehodí. Naopak mi zde seděla má oblíbená Sarah Jessica Parker, jejíž výkon nebyl jedním z nejhorších.___ Sečteno podtrženo: Líbánky mají u mě lepší tři hvězdy (spíše 3 a půl), ale Nicholas to ztlačil na ty ***. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Někdo imituje Elvise Presleyho, jiní se pokoušejí napodobit romantickou komedii aneb zatímco oči poulící N.Cage prohrál Sex v Jorku Parkerovou v kartách, tak režiséra Bergmana, když se rozdávaly karty vypointovaného humoru, ani nepustili k hracímu stolu a pak marná jest i přítomnost mých oblíbených borců J.Caana, T.Shalhouba, či S.Cassela. Při pohledu na Cageovu filmografii se nabízí paralela s jedním z možných vývojů manželského života - nejdříve svatba a líbánky v hlavním městě hříchu a pak se tamtéž z toho všeho o tři roky později uchlastat k smrti (Leaving Las Vegas).. ()

Reklama

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Již v okamžiku, kdy jsem si četl stručný obsah filmu, jsem věděl, že to bude průser. Zápletka je jako vyšitá pro jednu třicetiminutovou epizodu pokleslýho sitkomovýho seriálu z osmdesátých let. Ani náhodou na tom nemůžete postavit celovečerák. Ani Nicolas Cage to nemohl utáhnout, zvláště pak, když není na plátně o nic dýl než jen průměrný Caan. Natahovaná nuda, zcela neoriginální rádoby situační humor. Trapně vykonstruovaný. Jestli to teď označím za oddechovku pro volný večer v rámci velmi improvizované a protahované předehry s Vaší přítelkyní, tak je to až až. Možná Vás to přímo nenasere, možná Vás to neurazí, ale rozhodně z toho nebudete odvaření nebo snad nadšení. Nebýt vynikajícího Cage (jako vždy), tak bych byl zlejší, takhle hodnotím "jen" jako silně podprůměrný. ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

Pokrovou session ve které prohrajete svoji drahou polovičku asi nelze považovat za dvakrát úspěšnou, navíc jde o dost nestrategický tah snažíte-li se její rodiče přesvědčit o tom že nejste gambler. Kejdžovi typově víc sedí role zbědovaného alkoholika, co si budem povídat, v romantických vodách to rozhodně není taková štika jako třeba Hugh Grant, naštěstí v případě Honeymoon in Vegas jde spíš o komedii než romantiku. Největší porci komických momentů obstarává James Caan, kterému by to člověk za tu urputnou snahu nakonec skoro i přál. ()

ThomasL 

všechny recenze uživatele

Průměrná romantická komedie. Cage nic moc, Caan nic moc, ale Sarah Jessica Parker byla neskutečně sexy. Jen mi přišlo docela divné, jak Caan pokaždé zjistil, kde se zrovna Cage přesně nachází a taky jak je možné, že by Cage při svém prvním seskoku padákem trefil úplně přesně místo přistání. No jo, ale ono to muselo mít romantický happyend. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Las Vegas v Nevadě, v Culver City v Kalifornii a Kauai na Hawaii. (rafix)

Reklama

Reklama