Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na smrtelné posteli přinutí matka svého syna, aby jí slíbil, že se nikdy neožení, což v něm zanechá mentální blok ve vztahu k závazkům vůči jeho přítelkyni. Nakonec se rozhodnou vzít se v Las Vegas, avšak mocný gambler se postará o to, aby muž prohrál 65 tisíc dolarů v pokeru. Nabídne mu, aby dluh splatil víkendem s jeho přítelkyní. Najednou se muž stává chorobně žárlivým a sleduje svoji snoubenku a jejího bohatého společníka, avšak upadá do léček, jak se jej gambler snaží zbavit. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

tron 

všechny recenze uživatele

„Tak žltý či červený?!“ – „Žltý.“ – „Ale on hovoril...“ – „Robil si srandu!“ Často sa pri filmoch stáva, že scenár je slabší a režisér neskúsený a producenti málo ambiciózni, ale situáciu ešte môže zachrániť herecké obsadenie. Kameň úrazu tejto snímky je bohužiaľ nielen v nenápaditom a prekvapení poctivo vyplienenom scenári, ale aj v tom, že po hereckej stránke sa tu stretli výrazné tváre, ktoré nepatria medzi najobľúbenejších hercov: Cage je v týchto typoch nesympaticky nafúkaný a celkovo „prehnaný“, Jamesa Caana ja osobne „môžem“ len veľmi nečasto (KRSTNÝ OTEC 1-2 a MISERY NECHCE ZOMRIEŤ, na nič štvrté si nespomínam), z Pata Morita (KARATE KID) si aj tak len všetci robia srandu a, ruku na srdce, Sarah Jessica Parkerová („Sex v meste“) tiež nie je práve dvakrát veľkou výhrou. Tempo je ospalé, atmosféra matná a dialógy idú z nezaujímavého bodu A do nezaujímavého bodu B, suma sumárom štandardný polotovar a priemerný film za slabých 60%. ()

Sokkk_y 

všechny recenze uživatele

Dle mého hodnocení je tenhle snímek nejtypičtějším příkladem kategorie: "nepřekvapí / nezklame". Je to příjemná a nenáročná komedie s nádechem romantiky, jejíž děj nemá zbytečně složitou zápletku. Vše je protkáno jemným a trochu i ironickým humorem, který diváka pobaví, ale nedožene ho ke smíchu typu "ty máš epileptický záchvat?", za což jsem nesmírně u filmu tohoto typu rád.___ K hereckému obsazení bych měl výtku, a to Nicholase Cage. Tenhle herec není vůbec na komedie stavěný a ani se do nich nehodí. Naopak mi zde seděla má oblíbená Sarah Jessica Parker, jejíž výkon nebyl jedním z nejhorších.___ Sečteno podtrženo: Líbánky mají u mě lepší tři hvězdy (spíše 3 a půl), ale Nicholas to ztlačil na ty ***. ()

Reklama

Bilky 

všechny recenze uživatele

Komedia+Thriller??? Ako? Kde? No tu urcite ani nahodou! Mozno romantika s prvkami akcie ale urcite nie vtipna! Este k tomu toporne herectvo hlavnyx hrdinov a sablonovity scenar tahaju tuto nudu este nizsie. Jediny slusny vykon podava James CAAN a telo S.J.PARKER ;) Podobny namet aj ked trosku z inej strany ponuka aj NESLUSNY NAVRH a aj ked o hviezdicku vyssie tiez ziadna slava ale kopec nudy... ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

Pokrovou session ve které prohrajete svoji drahou polovičku asi nelze považovat za dvakrát úspěšnou, navíc jde o dost nestrategický tah snažíte-li se její rodiče přesvědčit o tom že nejste gambler. Kejdžovi typově víc sedí role zbědovaného alkoholika, co si budem povídat, v romantických vodách to rozhodně není taková štika jako třeba Hugh Grant, naštěstí v případě Honeymoon in Vegas jde spíš o komedii než romantiku. Největší porci komických momentů obstarává James Caan, kterému by to člověk za tu urputnou snahu nakonec skoro i přál. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Tak tohle fakt nechápu. Kde jaká blbost zde má přes 60 %, ale tato vynikající komedie jen 52 %? No to mě fakt hlava nebere… No nic, radši zde napíšu, že se mi to hodně líbilo, pochválím Cage a Parker (která mi konečně připadala jako ženská!) a nesmím zapomenout na scény s Elvisy v letadle! Za mně plný počet taky proto, že je to fakt brutálně podceněno! ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Las Vegas v Nevadě, v Culver City v Kalifornii a Kauai na Hawaii. (rafix)

Reklama

Reklama