Reklama

Reklama

Série(10) / Epizody(67)

Obsahy(1)

Dva přední angličtí komici, Hale a Pace parodují ve svých krátkých situačních scénkách uplně vše, co parodovat jde. Od Hippies, přes Hip hop až po Rock. Velmi oceňovaný seriál nezklame nikoho, kdo má rád anglický humor. (matestlust)

Recenze (199)

mikulíšek 

všechny recenze uživatele

Občas velmi vtipné, občas se člověk jen uchechtne a někdy šel humor úplně mimo mě. Bohužel český dabing mnohdy zcela zabijí podstatu vtipu, založeného na slovíčkaření, mnohovýznamovosti nebo na dialektech, a sledování v originále vyžaduje dobrou znalost angličtiny. Svým charakterem bych Hale & Pace srovnal s Robot Chicken - dlouhé scénky prokládané těmi udérnými krátkými; a celkově oscilující mezi humorem dobrým a tím méně vtipným (hůře pochopitelným) Vcelku příjemná podívaná. (3* především kvůli vadám způsobeným dabingem a odlišným kulturním prostředí) ()

Jiří K. 

všechny recenze uživatele

V mém TOP 10 mám tento pořad své nezastupitelné místo. Drsný až morbidní humor má u mně pochopení, protože si z vlastní hrubosti až sprostoty dělá srandu. Sérii řadím ještě výš než celý Red Dwarf. Fórky, např. "Dva přihřátý..., haló kdo si objednal dva přihřátý párky", "Jé podívej, hvězdičky! Vole, máš lupy na voptice" a třeba reklama na "Strč si tyč", jsou geniální... ()

Reklama

Drom 

všechny recenze uživatele

Především ve starších scénkách neuvěřitelný gejzír nápadů, mnohdy s opravdu nečekaným rozuzlením. Opepřit? Tihle dva, tedy Gareth Hale a Norman Pace, předvádí neuvěřitelné spektrum parodií na lidské charaktery i skutečné osoby, od pobudů po popové hvězdy, od show po vyprávění příběhů že života "normálních" lidí. Jsi nervózní? Fantazie tvůrců je někdy nádherně svobodná a ztvárnění reality je opravdu "volné". A my o tom známe písničku! Asi nejlépe by se to dalo charakterizovat jako videovtipy, bez obrazu nevypravovatelné. To čumíš na mě? Ne každému asi tenhle druh a způsob humoru vyhovuje, ale mě zaručeně pobaví... A nezapomeňte: Dělo stříĺí vždycky v jednu hodinu! ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Steve? Franku? Steve? Franku? Dáš si fidorku? Geniální humor této dvojice mě spolehlivě rozesměje. Jejich nápady jsou někdy tak absurdní, že jen kroutím hlavou, kde na ně chodí. Musím směle konstatovat, že zde hraje roli i výborný dabing. Smekám před překladateli, kteří vymysleli i spoustu nových slov a slovních spojení. ()

Ondra16 

všechny recenze uživatele

Jednoduché, úderné a bránici drásající. Tihle angláni to nemají tak překomplikované jako Pythoni a jejich bláznivé skeče se mi líbí víc. Je to takové přirozenější a asi hraje důležitou roli věk obou seriálů. Těch 30 minut jsem prosmál naskrkz a to se mi už dlouho nestalo. Hale a Pace jsou prostě tlustí úchyláci, ale vážně dobří. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama