Reklama

Reklama

Série(10) / Epizody(67)

Obsahy(1)

Dva přední angličtí komici, Hale a Pace parodují ve svých krátkých situačních scénkách uplně vše, co parodovat jde. Od Hippies, přes Hip hop až po Rock. Velmi oceňovaný seriál nezklame nikoho, kdo má rád anglický humor. (matestlust)

Recenze (199)

Traktorista

všechny recenze uživatele

Absolutní pecka humoru a gegů, které se ještě mnohdy rozvíjejí celé další epizody. Úžasně zmáknuté scénky plné maximálního nasazení a citu pro detail. Tyhle dva týpky prostě musíte milovat, protože jejich krátké scénky jsou narvaný až po uši vtipem. Opravdu velikým přínosem je zde suprovejPotměšilův dabing, kterej zvedá tenhle seriál ještě o třídu vejš. Jedina skvrnka na kráse je zde Verbal, ale dle chybějícího komentáře, se nejspíše překlikl, když koukal na nějaký poníčko. ()

superzurda 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám, jak jsme v jednom baru po zavíračce hráli hru Čumíš na mě? A když už jsme se všichni váleli po zemi, s rozlitými pivečky a pokropený od hlavy k patě, majitel baru se hrdě postavil, povolil v kolenou, vypnul pánev a v blasti rozkroku se mu začala rozšiřovat jistá louže. Pak vykřikl: Ty si mi nachcal do kalhot!!!!! Jak můžu dát jiné hodnocení než pět hvězd? ()

Reklama

rodo 

všechny recenze uživatele

Scénky této dvojice mají dle mého názoru nevyrovnanou úroveň, ale přesto mě většina jejich skečů pobaví. Mnoho situačních scének je opravdovou parodií a musím říct, že se mi často vybaví i reálná situace, která ve skutečnosti takto parodicky vyznívá. Největší bombou je v dnešní době legendární scénka "Čumíš na mě?", ta jakoby z absurdní reality vypadla. Často mě pak napadá jedno jediné slovo: trefné! ()

Flynn 

všechny recenze uživatele

Scénka jak dva idioti stojí u sporáku a sledujou jak z hrnce vyskakuje popcorn mě naprosto sejmula a já se svíjel smíchem. Neuvěřitelný maras:)) Nebo vyslýchání bonzáka a jeho mučení pomocí pojídaní filé s hranolkama je taky neuvěřitelné. A dva stále se hýbající hip hop týpci v podání Hale and Pace mě taky dostali, je to mazec, po Pythonech a Velkovlaku největší nářez co sem kdy viděl. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Hale and Pace oscilují mezi velmi vypečenými a průměrnými skeči. Scénky jako "Spicevrah", "Čumíš na mě" nebo "Muž, který nebere nic vážně" jsou vydařené, jiné z pohledu českého diváka balancují těsně nad hranicí trapnosti. Potěšující je ovšem to, že s přibývajícím počtem dílů trapných momentů ubývá a humor téhle dvojky je stále přístupnější. Český dabing ujde, ovšem některé vtipy se v něm ztratí nadobro - toť daň za překládání nepřeložitelného. A taky málo potěší, že se k nám seriál nedostal kompletní. "You're never gonna get this song out of your head..." (593.) ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama