Reklama

Reklama

Série(10) / Epizody(67)

Obsahy(1)

Dva přední angličtí komici, Hale a Pace parodují ve svých krátkých situačních scénkách uplně vše, co parodovat jde. Od Hippies, přes Hip hop až po Rock. Velmi oceňovaný seriál nezklame nikoho, kdo má rád anglický humor. (matestlust)

Recenze (199)

annihilation 

všechny recenze uživatele

Ne všechno, ale většina jejich scének mě dostává svými vtipy do kolen, je to někdy tak blbé až je to dobré, někdy potěší černým humorem, jindy zase úplně překvapí. http://www.youtube.com/watch?v=bg1I6OM_9HE Jak tohle někoho může napadnout? :)) Řekla bych, že většina lidí se slabostí pro anglický humor si v tom najde něco, co se jim bude líbit. ()

Fish 

všechny recenze uživatele

Další vynikající britský komediální seriál. Je docela příjemné si nejdříve pustit jeden díl Pythonů a pak hned jeden díl Hale and Pace (Pozor, tato dávka humoru může být až smrtelná!:-)) Tihle dva tam sázej jednu vtipnou scénku za druhou, že prostě nejde vydržet se nesmát. Například: ,,Jste nervózní?", ,,Ne, nejsem", ,,A co teď, jste nervózní?":-) No akorát musím tomuhle seriálu vytknout, že bohužel nevydržel být tak výborný jako na začátku... Jinak by to bylo jasných 5*. Co se týče komediálních seriálů, na Velkou Británii prostě nikdo nemá! ()

Reklama

Ondra16 

všechny recenze uživatele

Jednoduché, úderné a bránici drásající. Tihle angláni to nemají tak překomplikované jako Pythoni a jejich bláznivé skeče se mi líbí víc. Je to takové přirozenější a asi hraje důležitou roli věk obou seriálů. Těch 30 minut jsem prosmál naskrkz a to se mi už dlouho nestalo. Hale a Pace jsou prostě tlustí úchyláci, ale vážně dobří. ()

hovnocuc 

všechny recenze uživatele

tak to je moje srdcovka. některý scénky samozřejmě trochu kulhaj (hlavně ty pěvecký čísla moc nedávám), protože je toho fakt hrozně moc, ale většina je fakt vtipná a některý patřej ke klenotum tohohle typu tvorby. Další důkaz o tom, že jestli máme s Anglánama něco společnýho, tak je to smysl pro humor. Hodně tomu přidává velice povedenej dabing. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Především ve starších scénkách neuvěřitelný gejzír nápadů, mnohdy s opravdu nečekaným rozuzlením. Opepřit? Tihle dva, tedy Gareth Hale a Norman Pace, předvádí neuvěřitelné spektrum parodií na lidské charaktery i skutečné osoby, od pobudů po popové hvězdy, od show po vyprávění příběhů že života "normálních" lidí. Jsi nervózní? Fantazie tvůrců je někdy nádherně svobodná a ztvárnění reality je opravdu "volné". A my o tom známe písničku! Asi nejlépe by se to dalo charakterizovat jako videovtipy, bez obrazu nevypravovatelné. To čumíš na mě? Ne každému asi tenhle druh a způsob humoru vyhovuje, ale mě zaručeně pobaví... A nezapomeňte: Dělo stříĺí vždycky v jednu hodinu! ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama