Reklama

Reklama

Série(10) / Epizody(67)

Obsahy(1)

Dva přední angličtí komici, Hale a Pace parodují ve svých krátkých situačních scénkách uplně vše, co parodovat jde. Od Hippies, přes Hip hop až po Rock. Velmi oceňovaný seriál nezklame nikoho, kdo má rád anglický humor. (matestlust)

Recenze (199)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Steve? Franku? Steve? Franku? Dáš si fidorku? Geniální humor této dvojice mě spolehlivě rozesměje. Jejich nápady jsou někdy tak absurdní, že jen kroutím hlavou, kde na ně chodí. Musím směle konstatovat, že zde hraje roli i výborný dabing. Smekám před překladateli, kteří vymysleli i spoustu nových slov a slovních spojení. ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

10/10 Totalni Britsky humor autorske dvojice jdouci ve stopach MPFC a Bennyho Hilla - squela zabava i kdyz ne pro kazdeho... ;]] Pravda jsou scenky slabsi, ale to uz se jaksi u TV serie da ocekavat - ale moc jich neni - jako v Gorodku ;]] Nostalgie: To cumis na me? Steeve - Franku - Steeve - Franku Ty - sem - hned! O Fidorku! Jste nervozni? Opeprit? A tady je jeden... a tady taky jeden... Vole Jade... Ahoj Johny, ahoj Billy, ahojka vsichni Rundu-na-me fobie Musis si nosit praci domu? ... Kdy bude DVD??? ... Bollocks!!! ()

Reklama

MarekT 

všechny recenze uživatele

"Trochu opepřit?" Další prostor pro exhibici skvělého britského humoru, který zbožňuji. Tentokrát tak trochu ve stylu Monty Pythonů, avšak s tím rozdílem, že na originál nic nemá, a také zde si to lze představit s dabingem, jenž je výborný i díky překladu Petra Palouše (Mladí v partě, Monty Python), ale i díky dabérům - Martin Velda (Pace) už nikdy u mě nebude jen tím, co čte v Simpsonových titulky a Ladislav Potměšil (Hale) ukazuje, že dabing mu narozdíl od jistých filmů či seriálů pomáhá, podobně jako u P.Rychlého. Dalších vět netřeba, další pětihvězdičková zábava, u které mě navíc potěšilo, že se ji ČT rozhodla opakovat. Oblíbené scénky: Tarantinův restaurant, Jorkšírský dialekt, Hospodská rvačka... "Podívám, to čumíš na mě?" ()

rodo 

všechny recenze uživatele

Scénky této dvojice mají dle mého názoru nevyrovnanou úroveň, ale přesto mě většina jejich skečů pobaví. Mnoho situačních scének je opravdovou parodií a musím říct, že se mi často vybaví i reálná situace, která ve skutečnosti takto parodicky vyznívá. Největší bombou je v dnešní době legendární scénka "Čumíš na mě?", ta jakoby z absurdní reality vypadla. Často mě pak napadá jedno jediné slovo: trefné! ()

boni 

všechny recenze uživatele

Bezesporu skvělý počin, který ani s přibývajícími roky neztrácí nic ze svého lesku. Velké množství tradičně britského humoru a opravdu výjimečně sehraná ústřední dvojice. To vše dělá z Hale and Pace za všech okolností vytříbenou zábavu. Na pět hvězd to ale rozhodně není, a to ze zcela prozaického důvodu, kterým je kolísavá kvalita epizod a jednotlivých výstupů. Každopádně to nic nemění na faktu, že mnoho scének se stalo opravdu kultovními, já mám asi takových pět, které jsem jeden čas omílal pořád dokola, a které patří vůbec k tomu nejvtipnějšímu, co jsem kdy viděl. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama