Reklama

Reklama

Kdo přežije - Austrálie

(série)
  • USA The Australian Outback

Obsahy(1)

Tentokrát se tvůrci americké reality-show SURVIVOR přenesli do australských pralesů, nabízejících svoje přirozené krásy, nebezpečí a jedinečné prostředí. Šestnáct lidí, kteří se navzájem neznají (a během letu do Austrálie ještě nevědí, co je čeká), je záhy rozděleno do týmů. Do dvou kmenů, pojmenovaných po domorodých slovech - Ogakor (klokani) a Kucha (krokodýli). Ty hájí své barvy, zelenou a modrou. Přes stále se měnící vztahy, intriky, nedostatky jídla a vody, nemoci a mnohé další nástrahy kolektivního života lidí, mnohdy zhýčkaných civilizací, v nedotčené přírodě, se oba kmeny pokaždé setkají v disciplíně, která prověří schopnosti všech. Poražený tým vždy odchází na kmenovou radu, kde jeden z nich musí ze hry ven. Vyřazováním a nešťastnou náhodou, při níž se zraní jeden z konkurenčního kmene a soutěž pro něj končí, se do výhody dostává Ogakor, to je právě ve chvíli spojení kmenů v jeden jediný - Barramundi, kam se dostane deset nejlepších. Tady už každý hraje jen za sebe.

Tato velmi úspěšná dobrodružná reality-show ukázala schopnosti lidí přežít v divočině, od týmové soudržnosti až po (leckdy dost laciné) intriky. Jistě si svého času připoutala do křesel nejen milovníky žánru. Vítězkou se stala Tina Wesson, z finále odešel poražen Colby Donaldson. (Nihlathak)

(více)

Recenze (98)

Vabr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem rád, že si to udrželo stejně dobrou úroveň jako první série. Vůbec jsem se nemohl rozhodnout, jaká je lepší, ale nakonec jsem si vybral tu první. Ty podmínky extrémní zimy a tepla musely být hrozný. Víc jsem fandil týmu Kucha, ale Ogakor byl taky dobrej (hlavně kvůl Jerri). V soutěži se stane i jedno vážné poranění a máme tu vegetariána. Vítěz si to podle mě nezasloužil. Vítěz je docela opakem Richarda. Vyřazení hlasovali vítěze podle opačné logiky než v Borneu, což je dost na hlavu a vadilo mi to. Na druhým místě skončil ten hlupák. Vážně totální hlupák. Amber do poloviny série vůbec neznáte, ani její jméno. Tak nevýrazný člověk, až mě s*alo. Opravdu hodně. Vždycky, když mluvila, tak jsem řekl drž hu*u Amber :D. Jerri jsem fandil, možná kdybych tam byl, tak by mi asi taky vadila, ale aby jim vadila až takhle, tak to nevím. Až tak neférově jí nenáviděli. Ten díl v tom studiu jsem přeskočil. Je strašně falešnej! Pak se ani nedivím, že Češi říkají, že jsou Američani falešní :D. Oproti první sérii sem přidali díl, kde zmíní jejich život po soutěži, který je opravdu zajímavý a měly by ho absolutně nahradit za ten díl ve studiu. Doufám, že se ty díly ve studiu zlepší. Afrika má ještě nižší hodnocení, tak doufám, že to nějaký špatný nebude. Jeff je tak toxickej a závistivej člověk. Čekat na vyhlášení ve studiu, by se mi fakt nechtělo. Takovou dobu! KOMU JSEM FANDIL NEJVÍCE: 1. Kimmi 2. Jerri 3. Rodger VYHODNOCENÍ: KDO SI SCHVÁLNĚ VYHLEDAL, JESTLI JERRI V NĚJAKÝCH FILMECH HRÁLA? ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Určitě jedna z těch lepších sérií. Moje je to v pořadí 10. zhlédnutá série a už jsem toho tedy se Survivorem zažil celkem dost. Tato série je úplně v pořádku. Skvělý hráči, dobré úkoly a připadalo mi, že trosečníci zatím nejvíce trpěli. Začátky byly pro mě krušné, ale jakmi-le vyhodily tu nánu (J) začalo mě to neskutečně bavit. Na konci zbyly také vcelku sympatičtí hráči takže spokojenot je na místě. S vítězem jsem ale rozhodně nepočítal. Oblíbenci: Elisabeth, Colby, Michael. Parchanti: pouze Jerry. Hodnotím 85% ()

Reklama

Blondy. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nezapomenutelná série s úžasnými soutěžícími a přijemnou krajinou. Každej díl jsem si užíval co to jen šlo a našel jsem si zde oproti jiným seriím opravdu dost oblíbenců, nebo lidí kterým bych ty peníze prál. Jednoznačne jsem to však prál Colbymu, který dokázal hlavně v záveru, že se pro tuto soutěž opravdu hodí. Další velice pozitivní věcí bylo spoustu zpestření například požár který se blížíl, záplava táboru když už si soutěžící sahali na dno a také nešťastný úraz Miachela, který ovšm hrou velmi zamíchal a i díky tomu to bylo tak zajímavé. ()

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak prvních 6-7 dílů mě moc nebavilo. To jsem se docela nudil, až jsem zvažoval, jestli na to přestat koukat nebo ne. Rozhodl jsem se to dokoukat a nelitoval jsem. Další díly už byly pravý Survivor. Překvapivě jsem si tady neoblíbil pořádně nějakého hráče. Ale oblíbil jsem si více tým Kucha, kromě dvou hráčů a pak jsem začal trochu víc fandit Elisabeth. Finálová dvojka byla v pohodě a vítěz byl taky v poho. Nejlepší řada to není, ale i jak u této řady, tak u ostatních jsem se skvěle bavil. Nejméně oblíbený hráč: Jerri. Oblíbený tým: Kucha. Oblíbený hráč: Elisabeth. ()

mysicka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

survivor mě dostal až při současném opakování na "kůlu".. guatemala.. panama.. cookovy ostrovy.. nedalo mi to a pokračuju ve stahování počátečních sérií.. borneo bylo opravdu dobré.. ale páááni! austrálie!!! tak to bylo něco.. neuvěřitelná, dobrodružná série, s velkou koncentrací sympatických lidí.. opravdu bude svojí výtečností austrálie překonána?? a teď mě omluvte.. mířim do afriky! ("ocelová magnólie" byla nejlepší! díky tomovi za vypůjčení úžasného názvu pro úžasnou bytost..) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • Soutěžící Colby Donaldson si z potápění kousek Velkého barierového útesu odnesl suvenýry, což je přísně zakázáno jak místními zákony, tak se zákony ohledně světového dědictví UNESCO. Vše se nakonec urovnalo veřejnou omluvou producenta show Survivor. (Hidan)
  • Mitchell Olson je s 213 cm nejvyšším účastníkem pořadu. (Zix.)
  • Kel Gleason je první indiánský soutěžící ve hře. (Zix.)

Reklama

Reklama