Reklama

Reklama

Kdo přežije - Série 42

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2022

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor)

Recenze (12)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z toho, jak Jeff konstantně popisoval porovnání se Survivor 41 jsem skutečně rád, že jsem ji neviděl. Zdá se, že po milionté řadě na Fiji už tu máme prohnané prakticky celé řady přes kopírák. Kdyby to aspoň kopírovalo nějaké dobré věci. Dobrá řada, zvratům navzdory. Celou řadu táhne neuvěřitelně sympatický cast lidí, který kolikrát ani po vyřazení nedrží příliš mnoho záště. V takových chvílích je skutečně člověk smutný, že lidi vypadávají, ať už před spojením nebo po něm. Ne kvůli tomu, že by jim fandil v honbě za milionem dolarů, ale že neuslyší jejich komentáře. Kromě castu je tu i hromada zvratů a výhod, naštěstí ostrovní bohové bdí nad koukatelností, tak se naštěstí nekonal znovu Advantageddon (kdo viděl Survivor: Game Changers, ví) nebo jiné podobné skopičiny. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu, jak se Probst dostal z druhé paralelní řady s tolika přepálenými zvraty se ctí. Teda chápu - opět se podařilo najít dost zajímavé lidi, kterým se daří žít svůj příběh všem nesmyslům navzdory. Castingové oddělení rozhodně jede naplno a já jsem plný nové energie na další řady. Takže asi ok. 7/10 ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

první řada Survivoru, která mě regulérně nas*ala. Já chápu, že celá tahle soutěž je i sociální experiment, do kterého se promítají okolnosti z reálného světa a zkušenosti soutěžících, ale pro mě byl vždycky Survivor o tom, že nakonec vyhraje ten nejlepší bez ohledu na to pohlaví, orientaci nebo rasu. Chápal sem když se v rámci jedné sezony řešilo metoo, vzhledem k tomu že chování jednoho ze soutěžících nebylo ok. Ve chvíli kdy ale jedna z účastnic vytáhne v rámci vlastní záchrany rasovou kartu a vlastně ze všech svých spoluhráčů udělá rasisty a ti jí to nakonec včetně Probsta odsouhlasí, to už bylo moc.Pak se sice všechno vrátí do starých dobrých kolejí "podrazů" ,kutí piklů a soutěží ale opravdu bych se v rámci Survivora nechtěl dočkat doby kdy se někdo bude bát někoho vyhodit aby pak následně nebyl označen za rasistu atd... ()

WolfIssen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoiler: Obrovskou, ale ne jedinou vadou na kráse této série, je účast otravných přiteplených mužských děvek, především Haie a Romea - odpornost... Nejlepší hráči: Jonathan, Lindsay, Mike. Asi nejtrapnější scéna, moment, nebo chcete-li srdceryvný výstup v celém Survivoru od r. 2000, byla kmenová rada po vyloučení černošky Channtelle a černocha Rocksroye (kteří se jako první a druhý dostali do poroty) a následné patetické, sentimentální a rasistické žvásty Maryanne a Drei na této radě, ty kecy byly opravdu ubohé... I ten dobrák Probst civěl, co to melou :-) ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Novinky, které přinesly poslední dvě řady byly spíše k hovnu a akorát vnášely do tohoto pořadu zmatek. Bylo těžké se při tak šíleném množství výhod zorientovat, kdo má vlastně co. Obrovský pokrok od předchozí řady nastal ve výběru účinkujících, kde si tvůrci tentokrát odpustili tak šílené množství nemocných pomatenců, kteří se nemohou rozhodnout, jestli mají penis nebo vaginu. Tentokrát se ze soutěžících dalo vybrat pár zajímavých tváří, na které byla radost koukat. Dojem kazila snad pouze pubertální gorilí vítězka, jejíž retardované chování mě obtěžovalo, probouzelo ve mne xenofobní sklony a kurvilo mi sledování. [75 %] ()

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o jedenáctou sérii odehrávající se na Fidži a desátou v řadě. (Zix.)
  • Série se natáčela doslova pár dní po 41. sérii, soutěžící tedy nevěděli nic (ani od produkce) o spoustě novinek a novém formátu, který se nazývá „nová éra“. (Zix.)

Reklama

Reklama