Reklama

Reklama

Kdo přežije - Guatemala

(série)
  • USA Guatemala (více)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2005

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (78)

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery: Co do podmínek dodnes jedna z nejdrsnějších sezón, navrch se skvělým castem (jedna z nejsympatičtějších final 5 vůbec), a zajímavým twistem dvou navrátilců z Palau, Guatemala nabízí první i poslední, je to prakticky vlhký sen každého správného Survivorovského fandy. Vítěz: 4* - další underdog, další vymlouvání se a ukecávání o život, sympatická osobnost... osobně bych to ale přál druhému finalistovi. Top 20: Stephenie LaGrossa, Rafe Judkins. Oblíbenci: Danni Boatwright, Lydia Morales, Judd Sergeant ()

snebka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje Spoilery: Guatemala se povedla! Začátek byl hodně drsný, asi nejvíc za dosavadních sérií. Cast se naproti tomu z Palau opravdu povedl a bylo komu fandit. Celá finálová devítka se skládala ze silných osobností (mínus Lidie). Z finálové trojky jsem to přál všem, byť asi trochu více Stephanii, která hrála opravdu dobře. Oblíbenci: Danni, Stephanie, Rave, Gregg. 80/100 **** ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi můj nejoblíbenější Survivor :-) Škoda, od 7. dne jsem fandil Rafeovi.. :) Jen je škoda, že jsou tam místy náznaky toho, že nežijou až tak špatně.. Počítám, že mají na sobě jen jedno a to samé oblečení, ale že by extra hladověli, to ne.. Navíc... kdo to točí..? Stromy a opice..?... PS: pokud se podíváte na Danni Boatwright ( Hrají: Jeff Probst, Danni Boatwright..) Tak je tam na obrázku Stephanie :D ()

cariada 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Určitě jedna z těch velice povedených řad. Jen mě vadí ten systém vylučování, stačí se domluvit a někdo jde ven a to mě přijde nefér. Měl by ten dotyčný dostat šanci se vrátit, třeba formou nákého úkolu, když ho udělá jde zpět. Přesto musím uznat, že to domlouvání něco do sebe mělo, zvlášt, když to odnesl někdo kdo to nečekal. Nejvíc mě pobavilo vyřazení Judda, který si myslel že vyhraje a nebo aspon bude ve finále a oni ho pěkně vyhodili, pěkně těžce to nesl, ale dobře mu tak. Ps-" ať vás všechny sežere krokodýl " ()

Nowasek22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chtěl jsem dát 4* za to, že jsem sice hodnotil pěti hvězdičkami, ale nemyslím si, že tahle série patřila mezi ty nejlepší. Pak jsem si ale uvědomil, že to byla vlastně tahle série, díky které jsem začal vůbec tenhle pořad sledovat a začal mě neuvěřitelně bavit. Kdybych začal třeba s Fiji, tak nevím, jestli bych u toho vydržel dál..proto 5*. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • Původně byl zvažován návrat hráčů Rodgera Binghama a Michaela Skupina ze série v Austrálii, nakonec však byli nahrazeni Stephenie LaGrossou a Bobby Jonem Drinkardem z předcházející série v Palau.. (PanCitron)
  • Gary Hogeboom je první soutěžící, který dříve hrál nejvyšší soutěž amerického fotbalu – NFL. (Zix.)
  • V této řadě byla poprvé zavedena tajná imunita. (VooDoo:*)

Reklama

Reklama