Reklama

Reklama

Kdo přežije - Panama

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2006

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Danielle DiLorenzo, Shane Powers

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (85)

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro me zatim nejlepsi serie... a to diky Terrymu, ktery vsem ukazal, jak se to ma hrat. Pani, vydrzet tak dlouho, ackoli jsou vsichni proti vam, neztracet nadeji, rozvahu a silu, klobouk dolu. Pri soutezich jsem ani nedychala (nebo se o me pokousel infarkt), jak moc jsem to prozivala a prala mu kazdou dalsi a dalsi vyhrat - a on me nezklamal. Jednoznacne zatim nejlepsi soutezici ze vsech, co jsem videla! ()

Estrecha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Terry! Terry! Terry! Sice spíš než tak poeticky "Kdo přežije" by se to mělo jmenovat "Opalovačka na Panamách", ale ty dialogy, ty strategie, ty spojenectví, ty zápletky! Já si nemůžu pomoct, mě se to prostě strašně líbílo! A Terry jim ukázal! Prostě paráda:) (upozornění, rozhodně neprozrazuji konec:p). V rámci pořadu Kdo přežije asi nejlepší:) ()

Reklama

Zdeňka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série, která mi nedala spát. Jedna z mých nejoblíbenějších. Favorit od prvního dílu to dotáhne opravdu daleko. Pyšnící se imunita na jeho hrudi a reakce jeho bývalých spoluhráčů v porotě jsou jedny z nejlepších momentů vůbec. Nejotravnější postavou se stala Cirie, můj obdiv tedy nezískala. Favorit: Terry Deitz ()

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozdělení na 4 kmeny, ostrov vyhnanství, tajná imunita - bylo toho hodně. Jasného favorita jsem si mezi soutěžícími nenašla, sympatických tam bylo více lidí, ale ti bohužel postupně vypadli, až zbyla stupidní dvojka. Díky téhle sérii jsem si uvědomila, že dabing dělá opravdu hodně, jestli mě to ale přesvědčí k sledování v originálu, to zatím nevím. Zajímavé bylo, že jsem ze začátku Cirie fakt nemusela, ale musím uznat, že hru hrála velmi dobře. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Obvykle mě intrikování soutěžících, jejich vzájemné podrazy a morální ubohost natolik sere, až se pro mě soutěž stává nesledovatelnou. Ale tenhle týden jsem o ni zakopla hned 2x a pokaždé si udržela mou pozornost. Vidím tam totiž člověka, co si počíná suverénně, přitom s ostatními manipuluje minimálně - své úmysly vlastně neskrývá a spoléhá v první řadě na sebe. Poslední přeživší svého původního kmene, kterému ostatní dávají najevo, jak není jedním z nich v době, kdy už dávno o nějaké připitomělé kmeny a falešnou sounáležitost nejde. A já jsem tomuhle hrdému chlápkovi začala přát vítězství, nejspíš si proto poslední díly nenechám ujít. Leda by ten okolní ubohý plankton žraloka přece jen udolal - na čest a spravedlnost se přece v "Survivorovi" nehraje, často nevyhrává ten nejlepší, ale ta největší svině. EDIT: Beru zpět, není hrdý - je to lulan, stejný prasečí pazneht jako ostatní a neumí prohrávat se ctí:-/. 55% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (9)

  • Natáčelo se v Perlovém souostroví u pobřeží Panamy. (LEGACY)
  • Tina Scheer, členka kmene starších žen, se původně přihlásila do předchozí série Kdo přežije: Guatemala (od r. 2005), kam byla i vybrána. Těsně před odjezdem se jí však přihodila osobní tragédie, skrze kterou musela svůj odjezd zrušit. Tvůrci pořadu však přišli s velkorysou nabídkou. Tina dostala pozvánku do 12. série odehrávající se v Panamě, jakožto projevení soustrasti od štábu a navíc jako možnou terapii, kterou přijala. (Moly)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno