Reklama

Reklama

Kdo přežije - Panama

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2006

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Danielle DiLorenzo, Shane Powers

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (85)

danielosbourne 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER text obsahuje informace o vítězi: Tuhle řadu hodnotím velice kladně, protože je to v podstatě první řada, kterou jsem vidl v pokročilejším věku. Pamatuji se , že jsem na to koukal už jako malé dítě. Takže v podstatě moje premiéra, kdy jsem dokázal již odhadnout soutěžící i správný postup děje. Nejoblíbenější postavy: Cirie, Aras . Nejméně oblíbené: Shane, Terry, Cortney. Nechápu, jak to Shane mohl dotáhnout tak daleko jak to dotáhl. Přišel mi od začátku nepříjemný a arogantní. Možná chvílemi i nechutný. Nejvíce jsem vítzství přál Cirie. Bohužel mi ji vyřadili, což mě trochu udivilo, ikdyž to bylo v souboji s Danielle kdo z koho. Když jsme se pak přesunuli do finálové trojce, přál jsem si aby se do finále dostala danielle s Arasem a vítězství jsem přál Arasovi, aniž by mi byla Danielle nějakým způsobem nepsympatická. Naštěstí se mi poštstilo a za vítze jsem byl velmi šťastný a spokojený. Uvidíme co přinesou jiné řady, které se chystám shlédnout. ()

Zdeňka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série, která mi nedala spát. Jedna z mých nejoblíbenějších. Favorit od prvního dílu to dotáhne opravdu daleko. Pyšnící se imunita na jeho hrudi a reakce jeho bývalých spoluhráčů v porotě jsou jedny z nejlepších momentů vůbec. Nejotravnější postavou se stala Cirie, můj obdiv tedy nezískala. Favorit: Terry Deitz ()

Reklama

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prostředí nebylo moc zajímavé, ani ostrov vyhnanství..Ale soutěžící byli supr i rozdělení :) _______________________________________________________________________________________________ V kmeni Casaya (starší ženy) jsem fandila jen Cirie (nechápu proč byla ve starších ženách :D) - super hráčka, celkem nenápadná, udržela se v podstatě odzačátku do konce zuby nehty a nakonec byla ještě nejoblíbenější hráčka.(auto si zasloužila) .. V kmeni LaMina (starší muži) mě moc nezaujal Bruce, ačkoliv musel odejít kvůli nemoci tak mě to nějak netrápilo..Shane byl sice blázen ale můj favorit :) škoda ho..Terry byl něco jak Cirie - držel se zuby nehty :)..Bayoneta (mladší ženy) Danielle pomalu ani nevím jak se procpala až do konce a Courtney mě pobavila jen tím že je "nejotravnější člověk" :)..Nakonec kmen Viveros (mladší muži) mezi nimi vítěz Aras - fandila jsem mu více než Danielle a Terrymu takže jsem spokojená :) .. Každopádně škoda, že nevyhrála Cirie.. ()

Laxik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejzábavnějších řad hlavně pro ty individuality. Terry je frajer a měl to vyhrát, Ciri jsem nesnášel od první minuty, ale nakonec se ukázala jako geniální manipulátorka. Takže skvěle bavila, ale i tak jsem ji neměl rád. Aféra s listem mluví za vše. No, Danielle byla dokonale vymazaná, někdo tak dutej a nestálej se jen tak nevidí, ale na druhou stranu byla fakt pěkná. Shane dokonalej, prostě nemám slov. V málokom se skloubí inteligence, naivita a nezřízený šílenství tak jako v něm. Courtney, Dan, ... V podstatě si asi zapamatuju všechny. A to se nestává u každý řady. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tak mně osobně se tato série líbila mnohem více než Guatemala. Od naprostého začátku jsem držel palce Terrymu, který doplatil jednak na slabost svého původního kmene a druhak na finálové rozhodnutí, protože respekt ostatních zcela jistě měl. Strašně mi zde vadila ta černá vypočítavá bestie, která měla odejít někdy z kraje, protože mít v kmenu takové lidi je holé neštěstí. Velmi mě bavil Shane, který si přijel na ostrov na odvykací kúru z kouření a jeho stavy, které předpokládám, že byly uměle vytvořené mě několikrát rozesmály. Hlavně proto, že ostatní neměli pochopení a brali to zcela vážně. Takže mi nic zásadního nebrání udělit * * * *. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (9)

  • Tina Scheer, členka kmene starších žen, se původně přihlásila do předchozí série Kdo přežije: Guatemala (od r. 2005), kam byla i vybrána. Těsně před odjezdem se jí však přihodila osobní tragédie, skrze kterou musela svůj odjezd zrušit. Tvůrci pořadu však přišli s velkorysou nabídkou. Tina dostala pozvánku do 12. série odehrávající se v Panamě, jakožto projevení soustrasti od štábu a navíc jako možnou terapii, kterou přijala. (Moly)
  • Soutěžící Shane Powers kouřil před nástupem do soutěže po dobu 20 let 3 krabičky cigaret denně. (Mičl)

Reklama

Reklama