Reklama

Reklama

Kdo přežije - Panama

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2006

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Danielle DiLorenzo, Shane Powers

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (85)

Martin_W 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje spoilery! Ale jo, hodně povedená série. Nechápu nač se rozdělovaly kmeny na čtyři, když se hned zase spojily. Kdyby je takhle drželi alespoň další dvě epizody, bylo by to mnohem zajímavější. STEJNĚ jako u minulé série se moje největší oblíbenkyně dostala na druhé místo, přál jsem ji to ze všech nejvíc, byla nejsympatičtější, nejkrásnější a strategii měla taky dobře vymyšlenou. Terryho jsem rád neměl,nemít tajnou imunitu, šel by pryč mnohem dřív. Ať už vypadal jako největší sympaťák mnohdy šlo poznat co za namyšleného blbce to je. Druhý a poslední oblíbený člověk, které jsem si oblíbil byla Cyrie, ta ikdyž byla z těch nenápadnějších, dokázala pobavit a nepřipadala mi, že by si na něco hrála. Nejvtipnější byli bezpochyby Shane a Courtney. Naopak jak už jsem zmíňil neměl jsem rád Terryho a dále taky Courtney, Bobbyho a Austina, ostatní mi nějak značně nevadili. Hodnotím 8/10 ()

Abes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu jak si dovolili vyřadit Shanea, na něm celá série stála. Totálně nevyrovnaný magor. To jak pořád brečel kvůli synkovi. U mě je tenhle člověk frajer, ale někdy to fakt přeháněl. Výhrůžky byly sice moc ale dokážete si představit jaká by to byla nuda, kdyby ho v prvním díle Aras nepřemluvil? Terry a jeho vítězná šňůra. Bylo úžasné jak se kmen pomalu hroutil vlivem jediného člověka, neskutečně jsem mu fandil. Cirie tím vším dost dobře proplouvala, ta kovbojka byla vážně kráva a Aras ani Bruce si to nezasloužili. Hodně zábavná série. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělej cast, zajímavé charaktery soutěžících, nádherný prostředí, dostatek napětí a začátek v podobě neustálých dešťů dal zabrat i těm nejsilnějším. Mám jen 2 drobné výtky. Zaprvé jsem zklamaný, že nevyhrál můj favorit a zadruhé jsem očekával větší zvraty v celkovém příběhu. Vývoj série byl docela předvídatelný. Nejsympatičtější účastnice: Sally a Cirie. Nejsympatičtější účastník: Austin (Terry a Bruce mi nevadili). Celkově za 80% ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery Už hezkou řádku sezón se Survivor snaží zaujmout diváka nějakým trikem, tajnou imunitou, rozdělením kmenů, a podobně. Panama spojuje všechno, má exilový ostrov, tajnou imunitu a rozdělení kmenů podle pohlaví a věku hned na čtyři, vůbec poprvé v historii soutěže. Cast je rozmanitý a zajímavý, výstřední a sympatický, takový, že si snad každý může najít nějakého oblíbence. To je určitě velké plus. Kromě toho se však poprvé objevuje jeden z největších stratégů Survivora, kterého se dočkáme ještě několikrát. Vítěz: 1* - řadu bohužel przní vítěz, který je naprosto nahodilý, většinu času bez jakékoli strategie, a navíc s otravnou osobností. Je jediným důvodem, proč má tak skvělá řada ode mě jenom 4 a ne 5*. Top 20: Cirie Fields. Oblíbenci: Courtney Marit, Shane Powers ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Obvykle mě intrikování soutěžících, jejich vzájemné podrazy a morální ubohost natolik sere, až se pro mě soutěž stává nesledovatelnou. Ale tenhle týden jsem o ni zakopla hned 2x a pokaždé si udržela mou pozornost. Vidím tam totiž člověka, co si počíná suverénně, přitom s ostatními manipuluje minimálně - své úmysly vlastně neskrývá a spoléhá v první řadě na sebe. Poslední přeživší svého původního kmene, kterému ostatní dávají najevo, jak není jedním z nich v době, kdy už dávno o nějaké připitomělé kmeny a falešnou sounáležitost nejde. A já jsem tomuhle hrdému chlápkovi začala přát vítězství, nejspíš si proto poslední díly nenechám ujít. Leda by ten okolní ubohý plankton žraloka přece jen udolal - na čest a spravedlnost se přece v "Survivorovi" nehraje, často nevyhrává ten nejlepší, ale ta největší svině. EDIT: Beru zpět, není hrdý - je to lulan, stejný prasečí pazneht jako ostatní a neumí prohrávat se ctí:-/. 55% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (9)

  • V této sérii byli poprvé soutěžící rozděleni podle věku. (AlohaAnty)
  • Natáčelo se v Perlovém souostroví u pobřeží Panamy. (LEGACY)

Reklama

Reklama