Reklama

Reklama

Kdo přežije - Mikronésie

(série)
  • USA Micronesia – Fans vs. Favorites (více)

Obsahy(1)

Šestnáctá série této známé reality show se natáčela na ostrově Koror v souostroví Palau. Právě zde je vysazeno 20 soutěžících, kteří budou rozděleni do 2 kmenů (Airai a Malakal) a následně budou den co den (po dobu 39 dnů) bojovat o jídlo, základní potřeby a tzv. imunitu. Vítěz soutěže si nakonec odnese 1 milión dolarů. (Deco.20)

(více)

Recenze (154)

villon17 

všechny recenze uživatele

Dokonalá podívaná, která ukazuje všechny lidský vlastnosti v tom nejsurovějšim světle. Je úžasný pozorovat, jak se lidi mění ve vypjatejch situacích, jak řikaj něco, ale za zády všech dělaj pravej opak. Tahle hra dokáže spojit přežití v divočině, zábavu a strategii a přitom k tomu stačí dát pár lidí na jedno místo a nechat je hrát o milion. Občas tam přijít s nějakou soutěží, ale jinak se vymlátěj sami. Prostě geniální. Všude se samozřejmě najde někdo sympatickej, někdo podrazák, ale nakonec to vyhraje ten třetí, co se směje... Amanda+Ozzy 4ever:) a nejlepší vyřazení? (Spoiler) Ozzy a Erik:D:D:D.. ()

Wimy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemůžu jinak než plnej počet. Nikdy jsem Survivora nesledoval, ale když jsem viděl na Coolu nějakej díl jiné série kde byl James, a pak jsem si všiml, že začli dávat tuhle od prvního dílu a James tu byl taky, tak jsem se podíval na první 2 a úplně tomu propadl. SPOILER: Sice to nevyhrál nikdy z mých 2 oblíbenců Ozzyho a Jamese , ale ten aspoň vyhrál cenu za oblíbenost. A celkový vítězství Parvati bylo možná "zasloužený", ale radši bych viděl jako vítězku Amandu. ()

Reklama

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Ve starších sériích většinou chvíli trvalo, než-li jste si utvořili k některému hráči sympatie. Čímž několik prvních episod bylo tak nějak o ničem. Mikronésie, kde se utkal kmen fanoušků a kmen "Kdo přežije" osobností, od prvního dílu jasně ukazuje, která série je ta nejtvrdší, nejpřekvapivější, nejzábavnější a vůbec obecně, která reality show je ta úplně nejkvalitnější. Jonathan, Ozzy, James, Parvati, Amanda.... lžou, manipulují, potí krev, kují pikle a je ohromná zábava sledovat je při tom :-). ()

Mikeowka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě úplně nejzábavnější série!!! A ano, chrochtám nad vítězem jako prase! A ještě víc chrochtám, že druhá skončila jako druhá, zhnusila se mi ještě víc a i když jsem si myslela, že to víc už nejde, v budoucí řadě jsem se přesvědčila o opaku. Oh yeah, tahle série FTW! Nikdy jsem nebyla tak spokojená s vítězem :) ()

MrGregor 

všechny recenze uživatele

Úžasná soutěž, plná zajímavých her a šílených intrik. Už jako malý jsem Survivory sledoval, ale až teď jsem se odhodlal ke shlédnutí celé řady, no a protože v televizi zrovna běžela tato, vybral jsem si ji jako první. A dobře jsem udělal, mnoho lidí píše, že se jedná o nejlepší sérii a já se jim vůbec nedivím, většina soutěžících je sympatických (až na takového Cheta nebo Tracy...), hry jsou originální a série je nabita intriky a podfuky. Takže shrnutí: Jsem rád, že jsem začal zrovna Mikronésií. A rozhodně hodlám ve sledování pokračovat :) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Jedná se o první sérii, kde byli soutěžící rozděleni na favority a fanoušky. (AlohaAnty)
  • Jeff Probst byl proti účasti Jonna Fairplaye v 16. sérii v Mikronésii. Proti rozhodnutí producentů však nakonec neuspěl. (Kulmon)

Reklama

Reklama