Reklama

Reklama

Kdo přežije - Mikronésie

(série)
  • USA Micronesia – Fans vs. Favorites (více)

Obsahy(1)

Šestnáctá série této známé reality show se natáčela na ostrově Koror v souostroví Palau. Právě zde je vysazeno 20 soutěžících, kteří budou rozděleni do 2 kmenů (Airai a Malakal) a následně budou den co den (po dobu 39 dnů) bojovat o jídlo, základní potřeby a tzv. imunitu. Vítěz soutěže si nakonec odnese 1 milión dolarů. (Deco.20)

(více)

Recenze (154)

Malakal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S kajdovo komentářem se nedá dělat absolutně nic jinýho, než souhlasit. Ten nejlepší cast, který kdy byl (po posledních sériích se obávám, že lepší už nikdy nebude), se postaral o nepopsatelnou atmosféru CELÝ série a já se díky tomu k různým epizodám často vracím a pořád je zbožňuju stejně. Prostě TOHLE je pro mě Survivor! (Dodatek: Teď se ještě nedá dělat absolutně nic jinýho, než souhlasit, s Tomovo komentářem :)) ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela super nápad smíchat bývalý soutěžící s úplnejma nováčkama. Potřebovalo to trochu oživit a rázem je z toho - i vzhledem k prostředí - spolu s Cookovými ostrovy jedna z nejlepších řad. Kdyby ale nebylo těch hnusnejch podrazů - chápu, je to hra - a vítěz by byl ten, kterej si to aspoň zasloužil (!), bylo by to o mnoho lepší. Taky dost zamrzí předčasný vyřazování ze zdravotních důvodů, třeba Jamesovo, ale za to hold nikdo nemoch. ()

Reklama

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tolik blindsidů tu snad ještě nebylo. Rozdělení na fanoušky a favority mi přijde nespravedlivé; vždyť ti nováčci nemají proti ostříleným harcovníkům sebemenší šanci. :) Proti ženskému spolku jsem neměla výhrady, navíc Parvati jsem měla ráda i minule. Amanda byla s tou přecitlivělostí poněkud otravná. Chett byl opravdu poděs, tyhle typy gayů vůbec nemusím a ne, nejsem homofób. Dala by se napsat ještě spousta věcí, protože tahle řada byla opravdu výživná, leč nenapíši je a dávám za pět. ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3 kompletní řada, kterou jsem dokoukal a musim říct, že prozatím pro mě ta nejlepší. Skvělej cast, výzvy a to, co se dělo v těch kmenových radách ??? SPOILER: To co ta dívčí aliance dokázala je neskutečné. Nikdy bych nevěřil, že se tímto způsobem dostanou v podstatě až do finále. Neuvěřitelné. Nejoblíbenější postavy: Cirie, Parvati, (překvapivě) Ozzy. Nejméně oblíbené postavy: Johnny Fairplay, Elliza . ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu zklamání=Koho jsem měl rád, toho vyšoupli ze hry radši hned z kraje nebo prostě musel odejít a celková finálová čtyřka(potažmo dvojka a vítěz)-byla taková užvaněná nemastná neslaná..Jediné rozptýlení přináší pár opravdu výživných podrazů a taktických tahů a pár opravdu hloupých(ale fakt hloupých) demencí.=70% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Jason Siska je první soutěžící, který pochází z Amerických Panenských ostrovů. (Zix.)
  • Jedná se o první sérii, kde byli soutěžící rozděleni na favority a fanoušky. (AlohaAnty)
  • Soutěžící Erik Reichenbach je druhý soutěžící a jedním ze tří, který se vzdali imunity na kmenové radě. Je první, kdo kvůli tomu poté vypadl. (Zix.)

Reklama

Reklama