Reklama

Reklama

Kdo přežije - Perlové ostrovy

(série)
  • USA Pearl Islands
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2003

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Jon Dalton, Rupert Boneham

Obsahy(1)

Máme tu již 7. sérii amerického pořadu Survivor, která je považována za jednu z nejtvrdších v historii soutěže. Hráči se mezi sebou utkají na ostrovech v Perlovém souostroví a zjišťují, že hra začíná už na lodi na cestě k místu, kde by normálně začali. Dalším nepříjemným zjištěním bylo, že musejí pokračovat v tom, co mají právě na sobě. Poperou se s těmito a mnohými dalšími problémy nebo budou zažívat trable? (Attta)

(více)

Recenze (92)

AntonG. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z mála sérií, kde jsem nebyl zhnusen vítězem. Sice mohlo to být lepší, ale v rámci možností to ještě dopadlo dobře. A tématické ladění do pirátských válek mělo taky něco do sebe. Oblíbenci: Rupert (na první pohled na mne zapůsobil spíše ve smyslu WTF, co je to za divného hipíka, ale pak se pro mne stal legendou soutěže na úrovni Yau-Mana), Sandra, možná i Darrah a Andrew, Neoblíbení hráči: Jon Fairplay (není co řešit...), Osten (osvalený ustrašený slaboch), Lilian (tady je to u mne poněkud sporné, protože místy měla mé sympatie... ale čím dál víc mi ke konci lezla na nervy. Navíc nikdy nedokázala uvolnit atmosféru, vše brala hrozně vážně a osobně, ještě jsem v Survivoru neviděl nikho, kdo by byl tak šířil depresivní náladu) Kočka série: Darrah ()

Paldini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlepších sérií téhle reality show, a to zejména díky skvělým hráčům, a jednomu zásadnímu zvratu. Takže tady máme drsnou hru Burtona a Johnyho proti ušlechtilému pirátovi Rupertovi a jeho pobočnici, která se v průběhu změnila z fajn maminy v smrtelně nebezpečnou potvoru a mezi tím jedna bláznivá vypatlaná skautka. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Už od ztroskotání a shánění zásob v Panamě mi bylo jasné, že sledují zásadní sérii Survivoru. Celé to ladění do pirátských válek mě ihned chytlo. Ruperta jsem si oblíbil již při jeho převtělení se do piráta, kdy ukradl druhému kmeni jejich boty, a pak je prodal. Díky zajímavé charakterové sestavě jsem začal fandit Drakeům. Morgany jsem chvílemi i nenáviděl, byli to chcípáci, hlavně připosraná korba Osten. Soutěžící tady sice nejsou tak zajímaví jako třeba na Cookových ostrovech, ale samotní hráči a také producenti vytvořili sérii plnou šílených událostí. Možnost vyrabovat kmen, který prohrál soutěž o odměnu, boj Vyvrženců o šanci vrátit se do hry, nasraný Probst, když mu přijde vylitý Fairplay na kmenovku, to jsou zážitky, které v mnoha dalších sériích bohužel chybí. Ještě dodám, že Fairplay byl arogantní, sprostý a podlý soupeř, ale nenávidět ho jen za to, že si vymyslel mrtvou babičku je přeci hloupost. Vždyť ji neokradl, aby si přilepšil, nebo se jí nezbavil v domově důchodců, aby měl klid. Pouze zahrál na city soupeřů. Jako člověka ho také nemusím, ale hráč byl skvělý. Jedinou kaňkou tak zůstává uřvaná skautka, která bohužel vydržela až do finále, takže jsem za vítěze nakonec rád. Favorit: Rupert, Oblíbenci: Fairplay, Burton, Sandra, Tijuana. ()

WolfIssen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to je nářez, super soutěžící, mnou oblíbený je Rupert. To je borec a je veliká škoda, že uvěřil a nedal si většího majzla. On je přesně ten typ, který by měl takovouto soutěž vyhrát. Bylo mi ho líto, prostě sympaťák, outdoorista, rybář a už od pohledu fajn chlap. Výborné soutěže, scénář ala pirátství, prostředí atd. Prozatím nejlepší série. ()

burina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z vlastnej skúsenosti môžem potvrdiť, že ak chcete niekoho nahovoriť na fenomén Survivor, neexistuje lepšej sezóny než pirátske Perlové ostrovy( vďaka Citrón!). Už od chvíle keď Rupert v úvode okradne druhý kmeň sa Survivor stal srdcovou záležitosťou. :) Obľúbenci: Rupert, Andrew, Sandra /// Neobľúbení: hysterka Lil, zbabelec Osten ()

Galerie (4)

Zajímavosti (8)

  • Jedná se o první sérii, ve které dobrovolně odešel jeden z trosečníků. (LEGACY)
  • Jedná se o jedinou sérii, kdy individuální imunita nebyla ve formě náhrdelníku. Místo něj vítěz vždy obdržel pirátskou šavli s pouzdrem. (Hidan)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno