Reklama

Reklama

Kdo přežije - Gabon

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2008

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Sugar Kiper, Bob Crowley

Obsahy(1)

Tvrdá hra o přežití na africkém kontinentu, kde osmnáct soutěžících doslova bojuje třicet devět dní o přežití, vodu, pití, a nakonec poslední přeživší vyhraje odměnu milión dolarů. (reich)

Recenze (78)

kajda.l 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidní série okořeněná dokonalou Corinne, odpudivou Sugar, krysím mužem Kennym, ubohou exdopující Crystal, podpantofláckým uplakánkem panákem Mattym, nádhernou Palomou, slizkým zmrdem Acem a dvěma staříky, kteří to nakonec celé ovládli...samozřejmě každý jinak. Největší plus série - nádherné prostředí, největší mínus - naprosto nesmyslná smršť zvratů štábem, která zapříčinila necelistvost a rozháranost celé řady (troufám si tvrdit, že v takto řízené sérii by nedokázali uspět ani "král" Russell či kmotr Mariano). ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery-TV/// Obsazení 8/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Prostředí 10/10/// PLUS: je toho víc, předně bylo docela odvážné hru zasadit do vnitrozemí, po Africe máme všichni špatné zkušenosti, ale tentokrát se vyplatilo, Gabon je ráj na zemi, navíc je tu vidět obrosvský rozdíl oproti 10té řadě (kterou v televizi dávali před touto) a to především ve střihu, kameře, použití hudebních motivů, vše je o úroveň výš, ve výsledku se na to krásně kouká, soutěžící jsou tentokrát hodně zajímaví a hlavně různorodí (ne jako ve Vanuatu, kde jeden chlap vypadal jako druhý), nejvíc jsem fandin Kenovi (nebo Kennymu?), našel jsem se v něm, to jsem celej já, navíc uvažoval strategicky a těšil jsem se na jeho vztah k Michelle (škoda, že vypadla jako první, je to ten typ holek co se mi líbí), pak je tu štístko Sugar, která jak později ve 20té řadě dokázala, tady měla jen štěstí MÍNUS: tady toho zas tolik není, vadil mi prudič Randy, ze kterého ale udělali na jedné kmenovce pěknýho vola a snad jen fakt, že to nevyhrál Ken a že někteří vypadli dříve než by si zasloužili, díky Sugar byla i ta imunita taková jednostranná záležitost./// Shrnutí: Bylo toho napsáno dost. Snad jen dodám že Gabon rozjel sérii novějších řad hodně dobře./// Celkem 89%/// ()

Reklama

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Fajnová řada, která je zábavná díky především dokonalé Sugar, mazanému duu tichý Kenny/hlučná Crystal a zábavnému protivovi Randymu. Pochopitelně výsledný dojem trochu mrví vítěz a sem tam ho hodně przní cibulová aliance s odpudivou Corinne, privilegovanou rozmazlenou barbínou, co má plastikové nejen kozy a ksicht, ale i implantáty v zadku, ale co už. Vítěz: 2* - další coattail rider, narozdíl od předchozích to ovšem nebyla záměrná strategie, čili má vůči nim velké mínus. Osobnost ale nepochybně sympatická. Top 20: Jessica Sugar Kiper, Kenny Hoang. Oblíbenci: Crystal Cox, Randy Bailey ()

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud jste neviděli, tak raději nečtěte! Na survivoráckém webu je tato řada podle oblíbenosti až na pátém místě od konce, tak jsem byl na vážkách, jaká tato řada bude, ale nakonec se mě líbila, i když poslední díl před finálem už nebyl podle mých představ. Ze začátku jsem si oblíbil kmen Fang. Oblíbení hráči: Ken, Crystal. Crystal jsem viděl nejprve ve videu, kde byly ti nejvíce blázniví hráči ze všech sérií, tak jsem na ní byl zvědavý a překvapilo mě to, proč vlastně mezi těma bláznama byla? Nejdementnější hráč snad ze všech sérií co jsem viděl byl a je Randy. To je prostě egokokot. Taky přibyla nová hráčka do mého seznamu neoblíbených hráčů a to je Corinne. Vítěz byl docela fajn. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

pro mě to bylo příjemný překvapení se skvělim výtězem. Nejvíc mě zaujal Randy. Největší borec. Škoda, že ho Bob zradil. A jeho závěrečný slova jsou nezapomenutelný. Bob je takovej druhej Terry a taky to dokázal v soutěžíš. Opravdu skvělá serie. O třídu lepší než minulá Mikronesie! Jináč Sugar je vážně chytrá holka. Ikdyž tak nevypadá. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (9)

  • Randy se do soutěže hlásil celkem patnáctkrát. (Kulmon)
  • Série byla filmována v přírodní rezervaci ve Wonga Wongue v provincii Estuaire na západu Afriky. (reich)
  • Ken Hoang je několikanásobný šampion ve hře „Super Smash Brothers“ od Nintenda. Je tam známý pod přezdívkou the King of Smash. (Zix.)

Reklama

Reklama