Reklama

Reklama

Kdo přežije - Tocantins

(série)
  • USA Tocantins (více)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2009

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Benjamin Wade

Obsahy(1)

Přechytračit, přelstít a přežít, toto všechno musí udělat soutěžící, aby vyhráli jeden milion dolarů. Ten, kdo nevyhraje imunitu bude vyloučen naopak, kdo získá imunitu bude mít větší šanci dostat se před závěrečnou kmenovou radu a stát se tak posledním přeživším. Poznejte krásy Jižní Ameriky, konkrétně brazilských lesů a plání. Boj o vodu, pití, místo v kmeni, s počasím a hlavně s nebezpečnými predátory to vše uvidíte v sedmnácté řadě Survivor: Tocantins - Brazilian Highlands. (reich)

(více)

Recenze (79)

Flory14 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER: Nebudu lhát, tuhle sérii táhne hlavně totální blázen Couch. Samozvaný Dragon Slayer, který si buď žije ve vlastním světě nebo si snad ze všech lidí dělá srandu, tahá zábavu celé série. Doprovod mu dělá velký sympaťák JT, výborný stratég Fishback a totální hajzl Tyson( král hlášek na kameru).Originální prostředí, uprostřed Brazílie je super (jak já miluju vnitrozemské série). Zavérečná rada je dosti vyhrocená a totálně neunesená jedním hráčem. Vítěz je za mě dobrý. NEJVÍCE ZAPAMATOVATELNÝ MOMENT: Couchova bolest zad a jeho pobyt na Exilu NEJKLÍČOVĚJŠÍ MOMENT: Vyřazení Tysona NEJLEPŠÍ HRÁČ: Stephen Fishback NEJOBLÍBENĚJŠÍ HRÁČ: Benjamin "Couch" Wade ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměrná série, kde jsem měl problém si vůbec někoho oblíbit Coach mě jednu chvíli štval pak jsem mu fandil, aby mě zase štval obdobně Sierra. Erinn mi byla z počátku sympatická a jak si začala více "otevírat hu.u" tak mě také omrzela.... Fakt ani nevím komu jsem vyloženě přál. A průběh? Prohra silnějšího kmene se slabším? Absence strategie atd... co zde hledat? Snad jen věčné urážky a shazování Sierry a příběh kolem Coache víc nic. Vítěz/ka ? Budiž. Prostě průměrná série, která nenadchne, ale ani neurazí. 3z5 ()

Reklama

danielosbourne 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedená řada se silnými charaktery. Ať už šlo o dokonalou Sierru nebo naprosto příšerného "Dragon slyera" Coache, který mě každou zmínkou o drakovi vytáčel do nepříčetnosti. S vítězem opět nejsem moc spokojen, ale už sem si asi zvykl. Ale z finálové dvojky vyhrál ten lepší. Oblíbení hráči: Sierra, Brendan, Spencer, Joe -----Nejméně oblíbení : Coach, Tyson ()

SniperG1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně povedená série :) Zabiják draků Coach mě fakt dostával, podle těch keců a historek jsem si myslel, že to je nějaký ukecaný trotl, ale na konci když řekli, že je všechno pravda podle detektoru lži, tak jsem docela utřel :) Začal jsem mu možná i trochu závidět, že se všude možně podíval a má spousty bohatých zážitků! Jinak J.T. si to asi zasloužil vyhrát. 90% ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER! Nemám rád série, kde mi pohled na celou řadu pokazí nesnesitelný vítěz. Ovšem Amerika samozřejmě zajásala nad vítězstvím svého typického "poctivého" oslizlého K(J)apitána A(T)merika. Fuj! Za trojzlo v podání tupého vítěze, narušeného egomaniaka Coache (poprvé!) a buzny Tysona puntík dolů... Vše ostatní ovšem dobré, hlavně hustokrutá mrška Erinn :* a nejlepší intro. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Tamara „Taj“ George je zpěvačka kapely SVW (Sisters with voices) a manželka bývalého hráče NFL Eddieho George. (Zix.)
  • Toto je zatím poslední řada Survivor s 16 hráči. (Hidan)

Reklama

Reklama