Reklama

Reklama

Kdo přežije - Samoa

(série)
  • USA Samoa
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2009

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Russell Hantz, Monica Padilla, Erik Cardona

Obsahy(1)

Další, v pořadí již devatenáctá série Kdo přežije, se natáčela na samojském ostrově Upolu. Jako tradičně je dvacet soutěžících rozřazeno do dvou kmenů (Foa Foa a Galu) a v následujících devětatřiceti dnech budeme opět svědky bojů o "imunitu", jídlo a základní potřeby. Chybět samozřejmě nebudou ani kmenové rady. Kdo vydrží do konce a vyhraje milión dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (116)

Spiizy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, jestli by nebyl lépe vypovídající název "Survivor: Russell's game". Jedna z nejpovedenějších řad a pokud produkce nehmatala a děj nemanipulovala, tak vůbec nejlepší z těch, které jsem zatím shlédnul. Ale holým faktem zůstává, že málokdy vyhrává hráč, který tahá za nitky hry a celou dobu opravdu hraje. Bohužel i zde vítězí šedá myš, která téměř nic za celou hru nepředvede, ale může poděkovat porotě, kterou řadím mezi nejvíce zapšklé v dějinách Survivora. Už jenom kvůli Russellovi doporučuju ostatním, takovou "one man show" jsem ještě neviděl... 9,5/10 ()

kinghome 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rusell!!! Tohle je jedinej tahák téhle série.... Pro mě nejlepší taktickej hráč survivoru vůbec! A taky se stává mým nejoblíbenějším hráčem. Ale už od začátku jsem byl smířenej, že nejspíš vyhrát nemůže, protože se to dřív nebo pozdějš ty soutěžící dozvěděj. Ale vítěz/ka mi vůbec nevadil/a. A také se zde objevil můj asi nejmín oblíbenej hráč hned po Dreamzovi. A to Jason! S prominutím to byl zkurvenej negr, kterej měl vypadnout jako první možná jako druhej. Ale rozhodně se neměl dostat tak daleko. Byla to hrozná lama. A vadil mi tam tak moc, že týhle sérii schází ten kousek k 5 *. Ale rozhodně jedna z těch hodně vydařenejch sérií. ()

Reklama

yeniczek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Samoa SAMOA!" Je to tak, Russell je hráč a díky němu je sledování ryzí radost. Hraje totiž přesně ve stylu "chci si to užít,je to JEN hra a od toho tady jsme". V kontrastu s citlivkama okolo něj je to prostě jen a jen jeho řada. Ten rozdíl byl poznat, když se začali všichni hroutit kvůli špatnému počasí (jak kdyby nevěděli, že tam budou maximálně 5 týdnů) a Russell s úsměvem pozoroval, jak se okolo něj všichni nesmyslně sypou. Tak to má být :) ()

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Samoa = Russell Hantz, ať se vám to líbí nebo ne. Od začátku to bylo jasné. Ten prostor, který produkce dávala kmeni Foa Foa a hlavně Russellovi, byl do nebe volající. Do sloučení jsem většinu z Galu neslyšel promluvit, ale musím uznat, že Russell si ten prostor zasloužil. Jeho drancování tábora, koalice tupých holek a hledání talismanu imunity bez nápovědy byly naprosto zásadní okamžiky Survivora. Na Samou se dobře koukalo i díky holkám, Natalie, Monica, Kelly a Ashley byly přímo k nakousnutí. Ke konci mě trošku iritoval dokonalý mladík Brett, který poprvé něco pronesl asi 30. den, ale naštěstí se zlo udrželo u moci a mohlo dojít na závěrečné zúčtování. Nemůžu si pomoct, ale Russell hrál 38 dní snad nejlepší hru, pokud tedy nepočítám, že jeho ego neudrželo pravdu o jeho bohatství. Pak ovšem přišel poslední den, začal se naparovat před svými soupeři, prozradil jim, co na ně vytáhne před porotou a dal jim šanci se trochu připravit. Natalie byla mým druhým nejoblíbenějším hráčem, takže mě klasický závěr, kdy největší hvězda utře nos, vůbec nezklamal. Spekulace o pomoci produkce Russellovi a jeho kmeni asi nikdy neustanou a já to i chápu, ale vzhledem k maximální zábavnosti série jsem ochoten přihmouřit obě oči. Favorit: Russell H. Oblíbenci: Natalie, Monica, Kelly, Ashley. ()

st.ranger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další trapný výherce, který se od začátku jen veze na zádech agresivní strategie. Samoa je jasně v režii prvního hráče, který opravdu na předchozí řady koukal a využívá znalost herních principů. Russell je zábavný a vynalézavý, celou dobu je hra v jeho režii, což nedokázala přijmout snad ta nejhorší zatrpklá porota, co kdy v Survivor byla. A že dostal zrovna on nejvíce prostoru při zpovědích? Většina charakterů byla tak nezajímavá, že si ani prostor nezasloužila. Ostatně po Gabon je tohle druhá řada, při které je znát zkreslení střihu. V Gabonu byla zpočátku Sugar vykreslena jako naprosto nejtupější hráčka, srovnatelná s Dolly, ale pak najednou asi od 7. dílu začala intrikovat a vymýšlet strategii. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Soutěžící Mike Borassi měl původně hrát už v předešlé sérii Tocantins (2009), ale byl z ní stažen kvůli zdravotním problémům. (Zix.)
  • Když byl evakuován člen Foa Foa Mike Borassi, musel i tak poté jeho kmen na kmenové radě vyřadit dalšího člena z kmene. Když byl později evakuován člen Galu Russell Swan, jeho kmen nemohl dokončit soutěž a tedy prohráli. Kmen Galu poté na kmenové radě nikoho vylučovat nemusel. (Zix.)
  • V této sérii byl poprvé objeven skrytý symbol imunity bez jediné nápovědy, a to hned opakovaně. (LucasAbelle)

Reklama

Reklama