Reklama

Reklama

Kdo přežije - Samoa

(série)
  • USA Samoa
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2009

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Russell Hantz, Monica Padilla, Erik Cardona

Obsahy(1)

Další, v pořadí již devatenáctá série Kdo přežije, se natáčela na samojském ostrově Upolu. Jako tradičně je dvacet soutěžících rozřazeno do dvou kmenů (Foa Foa a Galu) a v následujících devětatřiceti dnech budeme opět svědky bojů o "imunitu", jídlo a základní potřeby. Chybět samozřejmě nebudou ani kmenové rady. Kdo vydrží do konce a vyhraje milión dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (116)

Simpoch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden veliký spoiler. Jsem si téměř jistý, že kdyby se tohle podařilo Russovi o deset řad později, porota by mu dala 90% hlasů. Přesto jsem s vítězem a celou touhle sérií velice spokjený. Natce se musí přiznat, že Erika vlastně dostala ona a pak už to dle Russových slov bylo jen domino. Palec hore. ()

markyz. 

všechny recenze uživatele

Se mnou si nezahrávej, vypadneš! A vypadla.. a Ty? Ty mi budeš něco řikat?.. šla hned po ní.. Russell prostě válel, jeho intriky a strategie z tohodle seriálu udělala o něco víc, než slabý průměr. Jenom škoda, že nevyhrál, ale tak už to asi má bejt, aby vždycky vyhrála nějaká chudinka, která se jenom vezla celou dobu. ()

Reklama

yeniczek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Samoa SAMOA!" Je to tak, Russell je hráč a díky němu je sledování ryzí radost. Hraje totiž přesně ve stylu "chci si to užít,je to JEN hra a od toho tady jsme". V kontrastu s citlivkama okolo něj je to prostě jen a jen jeho řada. Ten rozdíl byl poznat, když se začali všichni hroutit kvůli špatnému počasí (jak kdyby nevěděli, že tam budou maximálně 5 týdnů) a Russell s úsměvem pozoroval, jak se okolo něj všichni nesmyslně sypou. Tak to má být :) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozor spoilery-TV/// Soutěžící 9/10 Děj 9/10 Hudba 9/10 Prostředí 9/10/// PLUS: všudypřítomný lov na imunity, oblíbený i neoblíbený Russell Hantz tomu dodává pořádnou šťávu, osobně mu spíš fandím, tato řada byla hodně napínavá, zajímavá a zábavná, hlavně tedy díky němu bych ji zařadil spíš k vrcholu a určitě v celkovém součtu bude v mé TOP 10 MÍNUS: někomu jeho one man show nemusí být pochuti a taky upozadní další zajímavé hráče, vlastně většinu hráčů./// Shrnutí: Devátenáctá řada, tedy ta údajně poslední kvalitní řada před tou úplně nejlepší ( Survivor: Heroes vs Villains) alespoň podle mnohých diváků. A taky jedna z posledních řad ve starém duchu soutěže. Tedy než Jeff Probst začal prosazovat ty svoje "novinky". Ale o tom až později. Taky je to řada, kde se hraje a soutěží opravdu drsně. To že 2 hráči fyzicky odpadnou a dokonce v jednom případě takovým způsobem že tuhne krev v žilách a vy si říkáte jestli tam nadobro nevytuhne, tak to už je co říct. Vždycky se najdou asi nějaké výhrady, tady jich ale nebude moc./// Celkem 90%/// ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedená série Survivora. od počátku jsem fandil Foa Foa a hlavně Natalie. Série byla prošpikovaná velmi pohlednými hráčkami, což určitě přidalo této sérii na oblibě. Russel je pan hráč a co zde předvedl bylo úchvatné až tak, že jsem si toho kluka skoro oblíbil a skrze něj gradovala koncovka. Co předvedli Galu bylo opravdu trapné taková dominance nosánky nahoře a pak? Bída a utrpení tolik hlasů to mělo být imunita neimunita pohlídat si to a pápá šáteček. No co s vítězem/vítězkou jsem spokojen a řada mne bavila. 4z5 ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Tato řada měla mít původně jen 18 soutěžících. (Hidan)
  • V této sérii byl poprvé objeven skrytý symbol imunity bez jediné nápovědy, a to hned opakovaně. (LucasAbelle)
  • Když byl evakuován člen Foa Foa Mike Borassi, musel i tak poté jeho kmen na kmenové radě vyřadit dalšího člena z kmene. Když byl později evakuován člen Galu Russell Swan, jeho kmen nemohl dokončit soutěž a tedy prohráli. Kmen Galu poté na kmenové radě nikoho vylučovat nemusel. (Zix.)

Reklama

Reklama