Reklama

Reklama

Kdo přežije - Samoa

(série)
  • USA Samoa
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2009

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Russell Hantz, Monica Padilla, Erik Cardona

Obsahy(1)

Další, v pořadí již devatenáctá série Kdo přežije, se natáčela na samojském ostrově Upolu. Jako tradičně je dvacet soutěžících rozřazeno do dvou kmenů (Foa Foa a Galu) a v následujících devětatřiceti dnech budeme opět svědky bojů o "imunitu", jídlo a základní potřeby. Chybět samozřejmě nebudou ani kmenové rady. Kdo vydrží do konce a vyhraje milión dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (116)

Martin_W 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje spoilery!Ne, takhle série mě nebavila. One man show Russela přestala bavit zhruba v polovině série a ukrytí tajných imunit mi přišlo absurdní a moc jednoduché.. První dvě ještě pochopím, ale u třetí jsem už kroutil hlavou. Russel nebyl sympaťák a vůbec nechápu jak mu lidi mohli od počátku tak věřit. Na reunion show jsem se ale naopak jeho vystoupením bavil. Oblíbenci: Brett, Monica, Laura. 4/10 ()

Hismael 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

19. série Kdo přežije Samoa je do té doby jedna z těch nejnáročnějších, hlavně díky počasí. Zároveň je v ní soutěžící, který předvádí nejlepší taktickou hru, jakou kdy tato reality show zažila a všechny si tam vodí jako loutky. Souboje o imunitu, nebo odměnu, jsou stále zajímavé a napínavé, tak jak je zvykem. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje spoiler! Páni, tak další řada plná překvapení a skvělých zvratů. Od prvních chvílích jsem si říkal, že Russella H. přiřadím do svého blacklistu neoblíbených hráčů. Protože vždy mám k podobným lidem negativní postoj. Ale co se potom dělo... tak jsem ho začal postupně obdivovat a nakonec se stal mým nejoblíbenějším hráčem této sezóny. Opravdu neskutečné věci. Jeden člověk, který najde imunitu bez nápovědy a né jenom jednou? To snad nemůže být pravda :D Myslím, že právě jeho zásluhou je tahle řada tak oblíbená. Vítěz fajn, jsem spokojený. Neoblíbení hráči: Ben, Laura a Monica. Tentokrát to s těma neoblíbenýma není tak hrozný, že bych je zas až tak moc neměl rád. No a co bych ještě zmínil byl ten kolaps, s hrůzou jsem se na to díval. ()

SniperG1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím asi nejlepší série ! Kdo by čekal, že ve finálové trojce budou všichni z bývalého kmene Foa Foa?? Ale to se musí vidět :) Russell Hantz je v této hře opravdovým HRÁČEM se vším všudy a určitě si to zasloužil vyhrát ! Nebýt vlastně Russella, tak je tahle série úplně o ničem, protože zbytek soutěžících byla banda líných a nudných tupců ! Jinak série plná nečekaných zvratů ( Díky bohu za Russella ) , nabitých disciplín a krásného prostředí...100% ()

st.ranger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další trapný výherce, který se od začátku jen veze na zádech agresivní strategie. Samoa je jasně v režii prvního hráče, který opravdu na předchozí řady koukal a využívá znalost herních principů. Russell je zábavný a vynalézavý, celou dobu je hra v jeho režii, což nedokázala přijmout snad ta nejhorší zatrpklá porota, co kdy v Survivor byla. A že dostal zrovna on nejvíce prostoru při zpovědích? Většina charakterů byla tak nezajímavá, že si ani prostor nezasloužila. Ostatně po Gabon je tohle druhá řada, při které je znát zkreslení střihu. V Gabonu byla zpočátku Sugar vykreslena jako naprosto nejtupější hráčka, srovnatelná s Dolly, ale pak najednou asi od 7. dílu začala intrikovat a vymýšlet strategii. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Když byl evakuován člen Foa Foa Mike Borassi, musel i tak poté jeho kmen na kmenové radě vyřadit dalšího člena z kmene. Když byl později evakuován člen Galu Russell Swan, jeho kmen nemohl dokončit soutěž a tedy prohráli. Kmen Galu poté na kmenové radě nikoho vylučovat nemusel. (Zix.)
  • Tato řada měla mít původně jen 18 soutěžících. (Hidan)
  • Soutěžící Mike Borassi měl původně hrát už v předešlé sérii Tocantins (2009), ale byl z ní stažen kvůli zdravotním problémům. (Zix.)

Reklama

Reklama