Reklama

Reklama

Kdo přežije - Hrdinové proti padouchům

(série)
  • USA Heroes vs. Villains

Obsahy(1)

Hrdinové versus zloduši - přesně takový název nese 20. řada americké reality show Survivor, která se natáčela na samojském ostrově Upolu. Setkáme se zde s dvacítkou soutěžících, které jsme mohli vidět už v předešlých sériích. A jak napovídá titulek, nebudou to jen tak ledajací hráči. O jeden milión dolarů se totiž utkají oblíbení, sympatičtí "trosečníci" proti těm, jejichž pověst není zrovna nejlepší. Kdo zvolí nejlepší strategii, vydrží všech 39 dní a odnese si výhru? (Deco.20)

(více)

Recenze (130)

Spacecore 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OBSAHUJE SPOILERY: Naprosto zasloužených 5 hvězd. Špičkoví casting, který daleko předčil veškerá očekávání. 20 hráčů, co si touto hrou již prošli a někteří z nich dokonce vyhráli. Najdete tu mnoho méně, či více oblíbených postav, jejichž osobnosti jsou různé a muselo být opravdu těžké dostat se přeze všechny. Máme tu zloducha jak vyšitého, Russella, který se se svojí pekelnou taktickou hrou dostal 2x(!) až do finále! Je tu můj oblíbený Boston Rob, který zde hrál po třetí. Celkově hrál 4x (po čtvrté milion vyhrál), takže další těžký soupeř. Dále je zde Rupert, který hrál po třetí a po každé to dotáhl velmi vysoko. Opravdu velmi mnoho kvalitních hráčů. K tomu si přidejte ty nejlepší a nejtěžší soutěže o imunitu a odměny, dramatické zvraty a máte jednu z nejlepších (ne-li nejlepší) řad Survivora. S vítězkou jsem stoprocentně spokojený. Sandra je dobrá a ne že ne. Vždycky věděla, co má jak udělat, akorát její hra nebyla agresivní. Celkově je u ní dost husté, že to vyhrála po druhý. Částečně za to mohly shody okolností a náhody, ale věřím, že to není jen tak vyhrát takovou hru 2x! ()

Paldini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nepříliš spanilá jízda namyšleného klikaře Russella, idiot JT, idiot Rupert, blázen James, tlusťoch v těle supermana Colby, kupodivu hrdinný Boston Rob, dvojice manipulátorek Parvati + Danielle, na které se nelepil ani Russell a jedna malá nenápadná špiónka pod radarem, která uměla nejlépe pracovat a využít získaných informací. ()

Reklama

Laerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nad některými výběry "hrdinů" a "zloduchů" se nemá cenu pozastavovat. Prostě někdo mohl, někdo nechtěl, jiný nemohl (a byl ve vězení), atd... Namíchat dvě poměrně vyrovnané skupiny je docela dřina, a dopadlo to vcelku obstojně. S vítězem jsem spokojená. Pocítila jsem silné zadostiučinění, že to opět nevyhrál jeden jistý pán-všeho-aneb-ropný-magnát-bez-titulu-sole-survivor. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další survivor v podání největšího hajzla, ale přitom nejoblíbenějšího hráče Russella! To co zase předváděl bylo dokonalý, zasloužil by si víc uznání. Celá řada byla skvělá a zrady velké, ale nemůžu dát 5* a to kvůli vítězovi. Nesnáším SPOILER tu píču! KONEC SPOILERU. To mě prostě nasralo a znechutilo mě to. 85% ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektní série u které mě několikkrát málem kleplo. Zprvu mě hodně překvapilo jak většině hráčů(i mých oblíbencům)od posledně nehorázně nabobtnalo ego, a než jim začalo hořet u prdele(nebo je nezbrzdila vyšší moc)chovali se jako arogantní mistři světa... V tomhle ohledu mě velmi překvapil Rob, který se za ty roky opravdu přetrransformoval z bezohledného zmrda na sympaťáka s-až hrdinským-srdcem......... Poprvé za ty roky, co jsem opravdu spokojený s výsledkem(já to té Neúnavně hláškující osobě prostě přál). Až na pár vyjímek(hlavně v první půlce hry, kde odpadlo dost hodně silných hráčů)dostali všichni přesně to co zasloužili(tozn. někteří vůbec NIC-muheheéé :D )............. V rámci survivorů 100% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (24)

  • Natalie Bolton a Twila Tanner byly z účasti v sérii na poslední chvíli vyškrtnuty. (BLANIK.)
  • Amanda Kimmel v 10. díle série oslavila stý den v soutěži, povedlo se jí to jako první ze všech soutěžících. (Stanley619)
  • I přesto, že to byla hvězdná série s navrátilci, tak 10 soutěžících později hrálo znovu v budoucích sérich. (Zix.)

Reklama

Reklama