Reklama

Reklama

Kdo přežije - Hrdinové proti padouchům

(série)
  • USA Heroes vs. Villains

Obsahy(1)

Hrdinové versus zloduši - přesně takový název nese 20. řada americké reality show Survivor, která se natáčela na samojském ostrově Upolu. Setkáme se zde s dvacítkou soutěžících, které jsme mohli vidět už v předešlých sériích. A jak napovídá titulek, nebudou to jen tak ledajací hráči. O jeden milión dolarů se totiž utkají oblíbení, sympatičtí "trosečníci" proti těm, jejichž pověst není zrovna nejlepší. Kdo zvolí nejlepší strategii, vydrží všech 39 dní a odnese si výhru? (Deco.20)

(více)

Recenze (130)

Sokka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jerri, Sandra, Parvati. Fandil jsem jim od začátku, jen škoda, že ve finálové trojce seděl s holkama Russell, kterej měl furt tu samou strategii - bylo to fakt nudný a otravný, místo Jerri, která si měnila aliance kdykoliv potřebovala, přitom jí všichni zbožňovali. Je sice pravda, že každá měla jinou strategii, ale každá z nich to hrála chytře. Nejlíp Sandra a nejhůř Jerri. Jerri se až moc držela Russella, který jí sice dostal až do FINAL 4, ale stejně si myslim, že by to dotáhla líp s aliancí Roba.. Parvati to hrála fakt dost dobře, po Mikronésii se stala fakt hvězdou a tahle série je důkazem. A Sandra? Tohle je nejlepší hráč Survivora, bez debat. Vyhrála po druhé a zaslouží si to! ()

Spacecore 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OBSAHUJE SPOILERY: Naprosto zasloužených 5 hvězd. Špičkoví casting, který daleko předčil veškerá očekávání. 20 hráčů, co si touto hrou již prošli a někteří z nich dokonce vyhráli. Najdete tu mnoho méně, či více oblíbených postav, jejichž osobnosti jsou různé a muselo být opravdu těžké dostat se přeze všechny. Máme tu zloducha jak vyšitého, Russella, který se se svojí pekelnou taktickou hrou dostal 2x(!) až do finále! Je tu můj oblíbený Boston Rob, který zde hrál po třetí. Celkově hrál 4x (po čtvrté milion vyhrál), takže další těžký soupeř. Dále je zde Rupert, který hrál po třetí a po každé to dotáhl velmi vysoko. Opravdu velmi mnoho kvalitních hráčů. K tomu si přidejte ty nejlepší a nejtěžší soutěže o imunitu a odměny, dramatické zvraty a máte jednu z nejlepších (ne-li nejlepší) řad Survivora. S vítězkou jsem stoprocentně spokojený. Sandra je dobrá a ne že ne. Vždycky věděla, co má jak udělat, akorát její hra nebyla agresivní. Celkově je u ní dost husté, že to vyhrála po druhý. Částečně za to mohly shody okolností a náhody, ale věřím, že to není jen tak vyhrát takovou hru 2x! ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje spoilery! Díky tomu, že jsem měl své oblíbence na každé straně, tak jsem nijak zvlášť nefandil víc jednomu kmeni než druhému. Strašně moc jsem se bavil při soutěži s pytli a bahnem, kde nádherně vyřadili všechny zloduchy. Trochu si u mě polepšila známku Parvati. Především jejími tahy a taky překvapivě Jerri. Už nebyla tak otravná jako v Austrálii. Naopak si u mě hodně pohoršila Danielle s tou nápovědou a Candice za přeběhnutí, i když u ní se to dalo čekat, když to udělala i na Cook Islands. J.T.ho krok bych přiřadil k Erikovi z Mikronésie. U toho jsem se taky popadal za hlavu. Vítěz nebyl nejlepší, ale co se dá dělat. ()

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejlepší série ever, hlavně proto, že všichni soutěžící se už v minulosti hry účastnili. Hned při první výzvě jsem teda byla dost zaražená a říkala si, že takhle to nechci, ale naštěstí se to spravilo (nemám ráda zraňování). Moji největší oblíbenci byli - Queen of Survivor Parvati a Rob. S vítězem jsem naprosto spokojená, hlavní je, že nevyhrál Villain number one. :) Lara Croft (Amanda) se v týhle sérii moc nepředvedla, děsně mi lezla na nervy a její přetahovaná o nápovědu ke skryté imunitě byla fakt trapná a zoufalá, Daniellu sice taky ráda nemám, protože její prsa a rty sou fakt děsivý, ale aspoň se nechovala jako totální kráva. Na Sugar jsem se těšila, i na Stephanii, ale osud chtěl jinak. James hodně zhovadovatěl, takhle zpětně mě mrzí, že jsem k němu v Mikronésii chovala sympatie, vlastně jsou si dost podobný s Russellem. Nevím, jak se mi bude dívat na další sérii, protože nějak nemám chuť poznávat nové Survivory. Mezi nejlepší momenty určitě patřilo upálení Russellova klobouku, J.T. milostný dopis, Parvati používající dvě imunity, blinsidy na kmenové radě. Oblíbený komentář: Tom Riddle, Djoker. ()

Zdeňka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tuhle série jsem se těšila jako malá holka a opravdu velkolepý úvodní nástup byl naprostá bomba. Emoce se mnou mávali sem a tam a já se nedokázala přestat usmívat. Avšak jakmile se hra rozjela dostavilo zklamání, Ruperta a Jamese bych nominovala za největší idioty této série a z ženských mě jako vždy nejvíce vytáčela Cirie a Amanda, doufám, že už se v Survivor nikdy neobjeví. Velmi mile mě překvapila Jerri, která si zpravila obrázek z předchozích řad a Coach byl kouzelnej. Největším favoritem byl Rob, po jeho vypadnutí jsem to přála vítězce - skvělá přátelská hra + výborné hlášky. Russell měl už okoukanou hru, pro mne jako pro diváka celkem dost nezajímavou. Favorit: Boston Rob ()

Galerie (3)

Zajímavosti (24)

  • Lokalita natáčení (Samoa) byla použita již v předešlé sérii Kdo přežije: Samoa (2009). Z tohoto důvodu bylo snazší vše připravit a natáčení této série tak začalo pouhých 20 dní po skončení předchozí řady. Ze stejného důvodu probíhal casting soutěžících na obě série současně. (Hidan)
  • Na straně zloduchů se měl původně objevit i vítěz první řady soutěže Richard Hatch. V době natáčení však byl v domácím vězení a soudce mu nepovolil opustit zemi. (Cetnik_42)
  • Natalie Bolton a Twila Tanner byly z účasti v sérii na poslední chvíli vyškrtnuty. (BLANIK.)

Reklama

Reklama