Reklama

Reklama

Kdo přežije - Hrdinové proti padouchům

(série)
  • USA Heroes vs. Villains

Obsahy(1)

Hrdinové versus zloduši - přesně takový název nese 20. řada americké reality show Survivor, která se natáčela na samojském ostrově Upolu. Setkáme se zde s dvacítkou soutěžících, které jsme mohli vidět už v předešlých sériích. A jak napovídá titulek, nebudou to jen tak ledajací hráči. O jeden milión dolarů se totiž utkají oblíbení, sympatičtí "trosečníci" proti těm, jejichž pověst není zrovna nejlepší. Kdo zvolí nejlepší strategii, vydrží všech 39 dní a odnese si výhru? (Deco.20)

(více)

Recenze (130)

Nihlathak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až v téhle řadě jsem pořádně docenil Colbyho. Perfektní, silná a napínavá série skvělé show. Neuvěřitelné bylo sledovat, jak Russell Hantz dělá z ostatních Villains beránky na porážku. Sundal je s grácií. Ačkoliv ho NENÁVIDÍM, musí se nechat, že je to loutkář všech loutkářů. Všechny ostatní loutkáře má přivázaný na prstech, každýho na jednom, přičemž má jeden volnej a s tím si dráždí dáseň v místě, kde mu chybí zub. je to SATAN. ()

Blondy. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prave jsem tuto serii dokoukal podruhe a porad jsem plne hodnoceni nezmenil :). Sice se souteze opakuji ale tak to proste v all stars radach chodi a co se tyce hracu myslim ze vyber byl vice nez slusny. Samotny prubeh souteze me ovsem trosku mrzel jak v podani nekterych soutezicich tak v hloupych srategickych tazis a strasnym stestim Russela a Parvati. Kazdopadne doufam ze minimalne polovinu lidi z teto souteze jeste aspon jednou uvidime v naky odvete protoze i pres to vsechno jak se tahle soutez vytvarela a dopadla jsem se bavil :). ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozor spoilery-TV/// Soutežící 10/10 Děj 9/10 Hudba 10/10 Prostředí 9/10/// PLUS: jednoznačně nejlepší nástup (úvod) soutěžících co jsme kdy v Survivoru viděli a zaručeně už to asi nebude překonáno, snad jen 30tou závěrečnou řadou, v té první části jsem si připadal, že koukám na hvězdy a zároveň na lidi které znám a byl jsem velmi natěšen na průběh této řady, rozhodně potěší jak hráli někteří sooutěžící, zejména Parváti, Russell, Rob, Sandra, která to svojí nenápadnou a nezáškodnickou hrou nakonec vyhrála, výbornou a silnou soupeřkou byla Stephenie...MÍNUS:... která bohužel narazila na to že neměla žádnou alianci, zdála se být velkou hrozbou a tak ji velice brzy vyřadili, stejně tak silného Roba a v kmeni Hrdinů nakonec zůstala banda (jak to jen říct a nikoho neurazit), prostě Rupert zklamal, Colby se fyzicky nechytal, J.T měl být spíš padouch a tak celkově prostě hrdinové nebyly to čím mohli být a tak se vlastně nedivím že padouši vyhráli./// Shrnutí: Mohlo to být nezapomenutelné. Bohužel průběh nebyl úplně podle mích představ. Nebýt hvězdných hráčů patřila by tato řada mezi slušnou TOP 10, ale díky nim se jedná o nejzajímavější řadu, možná i nelepší. Nejoblíbenější však pro mě zůstanou Cookovy ostrovy a za ním Micronésie. Přesto se těším na další řady, na souboj Roba proti Russellovi a prozměnu se obávám Probstovích změn. Uvidíme./// Celkem 94%/// ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z naprosto nejlepších řad. Už ze začátku jsem rozhodně fandila Villains. Spoiler Dost lituju vítěze, protože jsem to radši přála Parvati. Sandra v podstatě neudělala nic, čím by si zasloužila další milion, teda kromě spálení klobouku Russela. Taky lituju, že Courtney, Stephanie a Cirie byly vyřazeny tak brzo. A ze všeho nejvíc lituju, že se tam znova objevil Boston Rob. Jestli ho uvidim ještě v další řadě, tak už mě z něj snad klepne, ze všech soutěžícíh mě on štve rozhodně nejvíc. ()

DonQ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý výběr soutěžících. Až na jednoho či dva soutěžící se skutečně jedná o výkvět toho lepšího a v některých případech toho nejlepšího, co Survivor dosud nabídl. Samozřejmě je zde výrazná stopa Russela, který svou přítomností opět hodně strhává pozornost na sebe, ale mne jeho hra bavila i v Samoe, takže mne to nerušilo. Negativně však musím hodnotit, že se TV rozhodla v této řadě opakovat jen staré výzvy a nepřišla s žádnou novou. Pokud jde o napětí z průběhu hry, tak i zde je trochu mínus vzhledem k jednomu slabšímu kmeni, který tak víceméně od počátku určil svůj osud. A pokud budu hnidopich, tak na můj vkus zde bylo málo nečekaných zvratů (na to že tu je Russel, Parvati, Bob...) oproti starším řadám. Takže celkově mne dvacítka hodně bavila, užil jsem si staré a prověřené tváře, ale určitě bych našel hned několik sérií, které mi utkvěly v hlavě i více. Seznam oblíbenců by byl rozsáhlý, ale veskrze lze odkázat na finálovou trojku, která došla do finále naprosto zaslouženě. Naopak mne zklamal "texaský kovboj", který ve své původní sérii byl ztělesněním fyzické dokonalosti a po dvanácti letech působil překvapivě opravdu hodně vyhasle. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (24)

  • Lokalita natáčení (Samoa) byla použita již v předešlé sérii Kdo přežije: Samoa (2009). Z tohoto důvodu bylo snazší vše připravit a natáčení této série tak začalo pouhých 20 dní po skončení předchozí řady. Ze stejného důvodu probíhal casting soutěžících na obě série současně. (Hidan)
  • Amanda Kimmel v 10. díle série oslavila stý den v soutěži, povedlo se jí to jako první ze všech soutěžících. (Stanley619)

Reklama

Reklama