Reklama

Reklama

Kdo přežije - Jeden svět

(série)
  • USA One World
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2012

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Bill Posley, Chelsea Meissner

Obsahy(1)

Čtyřiadvacátá série Kdo přežije se natáčela na ostrově Upolu, tedy na stejném místě jako předešlé řady Samoa, Heroes vs. Villains a South Pacific. Novinek je zde hned několik. Za tu nejvýraznější můžeme považovat to, že hráči budou rozděleni do 2 týmů a to do mužského (Manono) a ženského (Salani). Navíc budou oba kmeny žít společně na jedné pláži. K dispozici budou také dvě skryté imunity, každá bude určena jednomu kmeni. Pokud některý soutěžící najde imunitu konkurenčního týmu, bude muset do nejbližší kmenové rady předat sošku někomu z druhého týmu. V této řadě též nebude Ostrov vykoupení, který nahradí soutěže o odměny. Kdo přežije všech 39 dnů a stane se tak vítězem miliónu dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (78)

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery v komentu! Ještě před shlédnutím této řady jsem se podíval na obrázky jednotlivých soutěžících a podle nich jsem si řekl, že v této sérii se mi budou zamlouvat Kourtney a Bill a že nebudu mít rád Coltona a Aliciu a nakonec to tak skutečně bylo. Oblíbení hráči: Bill, Kourtney, Kim, Chelsea, Troyzan Neblíbení hráči: Colton, Alicia. Podle hodnocení především mých oblíbených uživatelů na čsfd jsem se opravdu bál, že tato řada bude totální propadák (že vyhraje buď Colton nebo Alicia, či slabší hráči jako Christina nebo Tarzan), ale nakonec byla docela fajn. Byla to série, která měla hodně hráčů, kterým se dalo fandit a na druhou stranu tu byli i ti, které jsem začal nenávidět a to především Coltona. Nechápu jak někdo takový tam dělal takové věci. Z jeho chování mi bylo opravdu na blití, naštěstí ale karma zapracovala. :-) Dále to byla řada, kde vítěz si to opravdu zasloužil. Jel od začátku na plný kule, vyhrával soutěže a určoval jak se hra bude vyvíjet dál a já mu postupem času začal fandit, takže zase vyhrál někdo, komu jsem fandil. Škoda že tam moji oblíbenci jako Bill a především Kourtney nevydrželi déle. Dále to byla řada, kam se do finálové trojky nedostaly lidi, kteří by si případnou výhru nezasloužili, kteří se celou dobu vezli nebo byli směšní. Takže tohle rozhodně není špatná řada, jsou horší, ale samozřejmě i lepší. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu jedna z těch dost slabejch sérií. Bylo to jednoznačně daný tím průběhem, kdy se pozbavovali chlapů a ty soutěže a dění v táboře mezi ženskejma je upřímně nuda. K tomu navíc Christina a Tarzan...otravný a vezoucí se lidi, který se dostali tak daleko a nakonec to svedou na strategii. Zachránit tu sérku mohl Colton, gay, kterej to měl v hlavě spočítaný, ale bohužel doplatil na svůj charakter. Na co se dalo koukat bylo pár těch sexy těl (Chelsea, Kat..). Navíc Troyzan jeden z Mastermindů, jestli to tak můžu říct, ale holt měl smůlu na lidi. Škoda, že mu nevydržela dýl tak řada výher. S vítězkou bohužel nejde nesouhlasit. Vodila si je tam jak malý děti, a oni proti tomu neudělali nic, a to sakra museli vědět, že jede na vítězství...no hold, zášť musí jít pryč a zaslouženě vyhrála... ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oblíbenci: Kim, Sabrina. Řady podle oblíbenosti: Hrdinové proti padouchům, Austrálie, Gabon, Mikronésie, Cookovy ostrovy, Perlové ostrovy, Palau, Samoa, Čína, Amazonie, Guatemala, Ostrov vykoupení, Fidži, Jižní Pacifik, Panama, Tocantins, All Stars, Afrika, Jeden svět, Nicaragua, Borneo, Vanuatu, Markézy, Thajsko. ()

Paldini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série, poněkud slabší, i když s jedním z nejzaslouženějších vítězů v dějinách, který to měl ale docela ulehčen naprostou impotentností ostatních hráčů. Jediný zdatný soupeř a velice zábavný a nevyzpytatelný, rozmazlený, dekadentní, xenofobní, anarchista a pro mě král(ovna) této série Colton byl bohužel předčasně evakuován. Neobjevil se ani nějaký jiný hráč, který by byl schopen na sebe vzít otěže tahouna, co se týče strategie (hlavně mužské osazenstvo bylo parta debilů) anebo komičnosti (jako např. Former Special Agent ? Phill v RI), i když takový Tarzan měl k tomu náběh a občas zaperlil. Takže nakonec takový slabší průměr a díky bohu za vítěze, kterého bych spolu s Coltonem rád viděl v nějaké All Stars řadě. ()

ledzepfan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nehodnotím protože jsem nedokoukal.. Bez mučení přiznám, že poté co jsem zkouknul čtvrtý díl jsem ještě dlouho tupě čuměl do monitoru a poté s rozumem v hrsti vyhodnotil, že (s ohledem na zachování svého duševního zdraví) ve sledování téhle megaabsurdity nemohu dále pokračovat. I ostřílený Probst vypadal, že každou chvíli rozhodí rukama, vztekle zahlásí "Tak a dost, na to nemám nervy-seru na vás kreténi!" a odkráčí někam do prdele.. Groteskní, odpudivá a duševně deformovaná parodie na teplouše, houf slepic(převážně bez hlavy), dědek který je úplně mimo, a (povětšinou) anonimní dav namachrovaných beachboyů... Funkčních charaktérů tam pár je(Troyzan,Sabrina..), ale fakt jen pár a žádný mi nebyl natolik sympatický abych kvůli němu zůstal ve hře.... Neříkám, že je to něják odpadní, jen pro mě osobně už je to daleko za čárou absurdity a jistého survivorovského standardu. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (8)

  • Pokud soutěžící našel skrytou imunitu druhého kmene, musel ji před příští kmenovou radou někomu dát. (Zix.)
  • Jedná se o první sérii, ve které žili účastníci na jednom ostrově. Každý kmen měl svůj tábor. (slatkac)
  • Leif Manson je první liliput ve hře, jeho nemoc je jinak zvaná nanismus. (Zix.)

Reklama

Reklama