Reklama

Reklama

Kdo přežije - Ostrov vykoupení

(série)
  • USA Redemption Island
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2011

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Rob Mariano, Russell Hantz, Andrea Boehlke

Obsahy(1)

Tvrdá hra o přežití, kde každý doslova bojuje o místo v kmeni. Kdo se nepřizpůsobí, kdo nevyhraje imunitu, ten bude vyloučen.
Hráči poté co je kmen vyloučí nejsou vyřazeni ze hry, nýbrž putují na Ostrov vyhnanství, kde budou mít šanci se v určitý čas a po vyhrání soubojů s ostatními vyřazenými do hry opět vrátit. 
Soutěžící se musí vypořádat nejenom s tvrdými podmínkami na ostrově, ale i s nedostatkem vody a jídla. 39 dní, osmnáct soutěžících a pouze jeden se stane posledním přeživším, který vyhraje jeden milion dolarů.
Poznejte krásy tohoto prostředí: Karibského moře, Tichého oceánu a nakonec Jížní Ameriky. Toto všechno vám přináší dvacátá řada Survivor. (reich)

(více)

Recenze (100)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní série-aneb-Pohádka o tom, jak B zahrál (víceméně) dokonalou hru a jak tlučhuba odešel domů s brekem(zase). Jestli je Parvati hráč nejnebezpečnější, Sandra hráč nejmaskovanější a Russell H. hráč nejdravější, pak Rob je hráč nejlepší a tentokrát to konečně potvrdil. Poučil se z předchozích chyb, ani na okamžik nepřestal makat, do některých soutěží dal doslova všechno a ve výsledku zahrál hru snad nejčistěji jak to jen jde..Gratulace.. Hře Agenta Philipa Sheparda jsem fandil a konečný výsledek si zasloužil-takové lidi já mám prostě rád. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ostrov vykoupení byl vymyšlen celkem přijatelně, až na jednu drobnost a to, že ti co tam byli neměli vůbec žádné povinnosti jen jednou za 3dny splnili soutěž, zatímco ostatní v táboře pracovali a soutěžili každý den..Ani tahle drobnost ovšem nemění můj pohled na celý ostrov vykoupení, a fandila jsem Mattovi, který měl podle mě vyhrát alespon toho nejoblíbenějšího hráče...Veeelká škoda..Rob je sice dobrý stratég, ale jeho chování začíná hraničit s některými mezemi..Zezačátku byl super, asi první 4 díly, ovšem potom zvrat a od sloučení katasrofa..Jeho intriky byly až příliš hloupé..Matta se bál A proto ho vyrazil, kdyby byli spolu nakonci kdo by asi vyhrál že :)) ..Ovšem největším hrdinou byl Filip :D)) který mě bavil v každém díle, on a jeho růžové slipy byly opravdu unikát :D) takový blázen tam už pěkně dlouho nebyl :D) best Filipe.. ()

Reklama

Trixinka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Škoda, že Russell vypadl tak brzy. Mohlo to být zajímavější. Jinak Rob s přehledem vítěz, pěkně si všechny povodil jak potřeboval. Jako zajímavý prvek hodnotím ostrov vykoupení, příjemná změna. Jen škoda, že tolik soutěží o imunitu bylo zaměřených na skládačky a výdrž. Chtělo to něco akčnějšího :) ()

Darth_AK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY (SAMOZŘEJMĚ) Jak si Boston Rob s velkou slávou pro milion došel aneb totální kontrola hry. Ostrov vykoupení přivedl zpátky dva hráče, Russell Hantz netěžící z výhody back-to-back sezón se rychle pakoval domů, Boston Rob hru kompletně ovládl a do finále si dovedl nejvíc prázdnou hráčku za dlouhou dobu a speciálního agenta Phillipa "trotla" Sheparda. Poměrně předvídatelný (a mně bohužel předem známý) výsledek je hlavně od sloučení velmi náročné sledovat, jelikož se jedná asi o nejvíc tovární kdo přežije. Rob sehrál jednu z nejlepší her co se kontroly týče, jeho zpovědnice hru aspoň trochu oživovaly, jinak to měl na starosti jen Philip se svými slipy a agentskými kecy. Zapatera vejde do historie jako jeden z nejméně zapamatováníhodných kmenů v historii soutěže. Čekal jsem dominanci, nečekal jsem až takovou nudu. TOP OKAMŽIK SÉRIE: Phillip Shepard je nazván idiotem a dokáže to přetavit v rasový problém. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z povedenějších sérií. Díky debilitě hráčů mohl Rob rozjet nefalšovanou mafiánskou hru na loutkáře, která mu obohatila rodinný rozpočet. Co lze vytknout je snad pouze to, že bylo dopředu známo kdo kdy vypadne. Nový prvek ostrov vykoupení byla abolutní píčovina. Moc mě potěšil negroidní federální agent Philip, který jediný zajišťoval nějakou zábavu. Zajišťoval ji pouze tím, že svoji černou prdel povyšoval nad všechny prdele ostatní. Každopádně byl fajn prvkem. Něco jako byl Coach v dřívějších řadách. Celkově to budou slabší 3*. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • V této sérii hráli 2 bývalí hráči NFL – v kmeni Ometepe Grant Mattos a v kmeni Zapatera Steve Wright. (Zix.)
  • V této sérii se poprvé objevil ostrov vykoupení. (AlohaAnty)
  • V této řadě bylo poprvé zavedeno pravidlo, že ten, kdo z vlastní vůle opustí soutěž bez nutnosti vyvolané zdravotními potížemi, nemusí skončit v porotě. Byla to reakce na předchozí řadu Kdo přežije: Nikaragua (od r. 2010), kdy si diváci stěžovaly na účast hráček NaOnka Mixon, Kelly Shinn v porotě poté, co hru vzdaly. (BLANIK.)

Reklama

Reklama