Reklama

Reklama

Kdo přežije - Ostrov vykoupení

(série)
  • USA Redemption Island
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2011

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Rob Mariano, Russell Hantz, Andrea Boehlke

Obsahy(1)

Tvrdá hra o přežití, kde každý doslova bojuje o místo v kmeni. Kdo se nepřizpůsobí, kdo nevyhraje imunitu, ten bude vyloučen.
Hráči poté co je kmen vyloučí nejsou vyřazeni ze hry, nýbrž putují na Ostrov vyhnanství, kde budou mít šanci se v určitý čas a po vyhrání soubojů s ostatními vyřazenými do hry opět vrátit. 
Soutěžící se musí vypořádat nejenom s tvrdými podmínkami na ostrově, ale i s nedostatkem vody a jídla. 39 dní, osmnáct soutěžících a pouze jeden se stane posledním přeživším, který vyhraje jeden milion dolarů.
Poznejte krásy tohoto prostředí: Karibského moře, Tichého oceánu a nakonec Jížní Ameriky. Toto všechno vám přináší dvacátá řada Survivor. (reich)

(více)

Recenze (100)

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V komentu jsou spoilery! A já si myslel, že už jsem komentář dávno napsal po shlédnutí série a ono prd. :-) Série to byla povedená, plno dobrých zvratů ve hře, dobří a zajimaví soutěžící, někteří dost šílení, jiní sympatičtí, k tomu dva navrátilci. S vítězem spokojen nejsem, protože za celou dobu existence v Survivorovi na mě neudělal pořádný dojem, ale musím ho pochválit za jeho manipulaci, jak dokázal vést svůj kmen a ostatní ho poslouchali jako stádo ovcí a nikdo ani pořádně nepomyslel na jeho vyřazení. Nejoblíbenější hráči: Russell - navrátilec, kterého jeho kmen bohužel brzy potopil, Matthew - líbila se mi jeho povaha, až na to, že byl hodně pobožný, ukazoval svoji sílu v soutěžích, ve kterých neustále vyhrával. Dále nebyl špatný třeba Grant a Stephanie. Neoblíbení hráči: Phillip - jeho bývalá práce z něj asi stvořila blázna :D Ralph byl také na některé hráče v mé oblibě nepříjemný. ()

katuska138 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak již bylo řečeno, dokonalá jízda Boston Roba. Soupeře neměl žádného, všichni za ním šli jako ovce, ale on konečně zcela dospěl a došlo mu, že bez dobrých vztahů nemá šanci na výhru. Narozdíl od Russella, který se dvakrát dostal až do konce, ale dostal se tam jenom díky tomu, že naštval úúúplně všichni a každému hráči stojícímu proti němu bylo zcela jasné, že ve finále je to ten nejsnadněji porazitelný soupeř. jen Russell si stále tupě myslí, že je nejlepší na světě, konečně mu tady trochu spadnul hřebínek. ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale joo, tahle sérka se musí ocenit. Odzačátku to bylo Rob vs. Russel, i když ne ve společným kmeni. A tak jako to (bohužel) udělali s Russelem, se to mělo udělat i s Robem, ale na to byli moc hloupí. Russelův odchod me mrzel po tý jeho jízdě, ale sem rád, že nakonec to jeho poslední slovo nebylo definitvní :) Ostrov vykoupení...změna, ale víckrát bych to vidět nechtěl asi...Matt si zasloužil těch 100 klacků od Sprintu za to co dokázal, vydržel neskutečný věci sám. Holky z Robovy aliance měli něco podniknout proti němu, o tom žádná, každý muselo bejt jasný že proti němu neni šance, ale stejně ho nechali bejt, hloupost. A když uz se Boston Rob dostal dokonce, tak si to prostě odargumentuje tak, aby vyhrál. Tu sérii si naprosto povodil a zasloužil si vyhrát po 4 sezonách. Milion urvala jak Amber díky němu, tak teď už i on na vlastní triko. Kdoví jestli se někdy i on vrátí... ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní série-aneb-Pohádka o tom, jak B zahrál (víceméně) dokonalou hru a jak tlučhuba odešel domů s brekem(zase). Jestli je Parvati hráč nejnebezpečnější, Sandra hráč nejmaskovanější a Russell H. hráč nejdravější, pak Rob je hráč nejlepší a tentokrát to konečně potvrdil. Poučil se z předchozích chyb, ani na okamžik nepřestal makat, do některých soutěží dal doslova všechno a ve výsledku zahrál hru snad nejčistěji jak to jen jde..Gratulace.. Hře Agenta Philipa Sheparda jsem fandil a konečný výsledek si zasloužil-takové lidi já mám prostě rád. ()

Coleator 

všechny recenze uživatele

Komentář obsahuje SPOILERY: Spolu s šestnácti dalšími soutěžícími hrají i dva soutěžící z předchozích sérií - Russell a Boston Rob. Zatímco prvního jmenovaného se chce jeho kmen zbavit tak moc, že kvůli tomu prohraje i soutěž o imunitu, druhý kmen si udělá z Roba velitele, kterému budou bezmezně důvěřovat. Kdo s tím nesouhlasí, tak ať si sbalí svých pár švestek a přesune se na Redemption Island. Redemption Island byl určitě zajímavý prvek, který pomohl tuto sérii odlišit od těch předchozích. Bohužel to mělo za následek, že s výhrou imunity automaticky přicházela i odměna, takže bylo méně týmových výzev. Od začátku mi byli více sympatičtí fialoví. Jak se hra dále vyvíjela, tak mě v tom ještě více utvrzovala. Bohužel to s nimi dopadlo tak, jak dopadlo. Boston Rob měl svůj kmen pod palcem a všichni členové jeho šestky dělali přesně to, co Rob chtěl. Za to patří Robovi určitě velký obdiv, protože téhle sérii velel od začátku do konce. Nedokážu pochopit, proč se ale nepokusili lidé z Ometepe odstranit Roba dokud to bylo možné - proč by měl na milionové kmenové radě někdo hlasovat pro někoho, kdo jenom celou dobu plnil Robovi rozkazy? A tak když se do finálové trojky nakonec dostali Rob, Natalie a Phillip, tak nebylo o čem přemýšlet a Rob si tu výhru vážně zasloužil. Oblíbené postavy: David, Ralph, Mike, Grant. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • V této řadě bylo poprvé zavedeno pravidlo, že ten, kdo z vlastní vůle opustí soutěž bez nutnosti vyvolané zdravotními potížemi, nemusí skončit v porotě. Byla to reakce na předchozí řadu Kdo přežije: Nikaragua (od r. 2010), kdy si diváci stěžovaly na účast hráček NaOnka Mixon, Kelly Shinn v porotě poté, co hru vzdaly. (BLANIK.)
  • Zařazení ostrova vykoupení do systému hry je nápad Jeffa Probsta. (Pepinec)
  • Rob Mariano se stal prvním a ještě do 27. série pořadu jediným hráčem, který se objevil v pořadu celkem 4krát. (AlohaAnty)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno