Reklama

Reklama

Kdo přežije - Jižní Pacifik

(série)
  • USA South Pacific
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2011

Obsahy(1)

Dvacátá třetí sezóna se opět natáčela na ostrově Upolu v souostroví Samoa. Osmnáct odvážných trosečníků je rozřazeno do dvou kmenů – červeného Savaii a modrého Upolu. Mezi těmito soutěžícími jsou i dva hvězdní hráči z předešlých sérií. Můžeme se těšit na soutěže o imunitu a odměny. Posledních dvanáct soutěžících se sloučí do kmene Te Tuna a od této chvíle hraje každý sám za sebe. Vítěz této soutěže si odnese milión dolarů a titul „Poslední trosečník“. (Deco.20)

(více)

Recenze (80)

danielosbourne 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER: Téhle série sem se trochu bál, protože ani Coach a ani Ozzy nikdy nebyly zrovna mými oblíbenci. Nakonec se ale na South Pacific dalo koukat a ani Couch mě tentokrát neštval. V celku příjemný cast, akorát nevím, co se v poslední době děje s těmi hráči, že dělaj tak blbý tahy v taktice ?? Se South Pacific jsem ale spokojen, jen vítěz zase není pro mě tou nejlepší volbou. Oblíbení hráči : Brandon, Dawn (((možná Couch a Albert))) ------Nejméně oblíbení: Ozzy, Jimm ()

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jen Cochran a Ozzy tomu dali šmrnc, jinak PRŮMĚR a vítěz měl být drakobijec, protože on se pasoval na náboženského vůdce a všichni ho poslouchali! Vy, co milujete Ozzyho určitě zjistíte, že sociální hra mu absolutně nic neříká. Naproti tomu vy, co Ozzyho nesnášíte, si zase polibte prdel, páč bez něj by tato série byla ještě mnohem nudnější. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Návrat dvou hvězd mě znovu potěšil. Ozzy patří mezi moje nejoblíbenější hráče vůbec a na Coache jsem zase změnil názor v Hereoes vs. Villains, takže jsem byl zvědavý jakou cestou se vydá tentokrát. Ozzy podle očekávání znovu dominoval v soutěžích i táboře. Byl jsem také zvědavý na jeho údajnou aroganci. Nebudu tvrdit, že jsem ji neviděl, ale zrovna on si to opravdu může dovolit a nebylo to nic strašného. Bohužel nejdůležitější soutěž projel, takže se neopakovalo velkolepé vítězství z minulé série. Na druhou stranu je nutno dodat, že soutěže, šité jemu přímo na míru, také nechyběly. Coach sice pokračoval na náboženské vlně a v kecech o poctivosti, ale bylo vidět, že si to znovu neskutečně užívá a stmeluje kmen. Když pak v nejdůležitější fázi přiměl Cochrana přejít, tak bylo jasné, že hraje svou nejlepší hru a vítězství není daleko a taky nebylo. Bohužel se ke konci trošku sesypal, hrál zoufale na všechny strany, krmil Ozzyho soubojem titánů ve finále, místo aby vyloučil šedou myš, která neměla žadné nepřátele v porotě. Shrekova nevěsta je snad tím nejhorším vítězem. Celá finálová trojice to slušně schytala. Zásluhu na tom měla drsná porota, která si nebrala servítky a málem z finále udělala slzavé údolí. Mezi zajímavé hráče bych zařadil klauna Cochrana a také Brandona, který sice hrál naprosto tragicky, ale jeho vnitřní souboj dobra se zlem byl epický. Favorit: Ozzy, Oblíbenci: Coach, Whitney, Cochran. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To jsem si takhle jednou uvědomil, že už jsem velmi dlouho neviděl nějakého toho survivora, tak jsem si dal takovou příjemnou devíti hodinovku. Série to byla poměrně zajímavá, jinak bych sledování rozprostřel do mnohem více dní. Pokud se nechcete připravit o pár spoilerů, tak je ve vašem nejlepším zájmu přestat číst. Hrozně mě zklamala především vítězka. Hnusná arogantní pokrytecká a hrozně egocentrická čůza si dle mého úsudku vítězství nezasloužila. Vést se celou dobu na něčích zádech a ukrývat se v pozadí jen proto, že si sedla ve správný den ke správnému ohništi se mi jako příliš záslužný čin nejeví. Hrát si poté před porotou na nevinného ublíženého upřímného uplakaného chudáčka, tohle vítězové nedělají. Dle mého názoru si ze třech finalistů zasloužil vítězství psychopat Benjamin. Ani omylem nevěřím, že je takový magor a debil, za jakého se snaží sám sebe prezentovat. Myslím si, že celou dobu si byl moc dobře vědom toho, jaké sviňárny páchá, ale s tím, jak byly rozdány karty se nic jiného hrát nedalo. Mnohem lépe takticky vybaven byl tým Ozzyho. Bohužel udělal jednu zásadní chybu, když postavili taktiku na zakomlexovaném uplakánkovi a jeden po druhým zaslouženě soutěž opouštěli. Nejvíc ze všech jsem přál výhru Ozzymu. Ten je arogantní sice také jako prase, ale alespoň je to trošku opodstatněná arogance. Celá hra se však na fyzičce postavit nedá a Ozzy nepředvedl jediný rozumný taktický tah. V podstatě to pro něj byla taková pohodová dovolená. Jinak takové ty zbytečné postavičky, které mě v soutěži pravidelně nepopsatelně serou povypadávaly hned z kraje, takže se mi celkem příjemně koukalo. Jinak se mi strašně líbilo, jakou si Benjamin vybudoval poslušnou sektičku, díky které úspěšně manipuloval celou soutěž se svým kmenem. Nejvíce mě fascinoval samotný synovec nejlepšího a nejzákeřnějšího hráče v historii pořadu, který se tedy příliš nepostrýcoval. Ten mě bavil ohromně, a proto půjdu s hodnocením poměrně vysoko. Celá série je sice hrozně přímočará a kromě minima zvratů a prezentaci Ozzyho fyzičky toho k vidění opravdu mnoho zajímavého není. Je to ovšem celkem velká legrace. ()

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

SPOILER ALERT. Viděla jsem už většinu sérií a skoro každou jsem si užila, pokaždé trochu jiným způsobem. Nemůžu tvrdit, že tuhle vůbec ne, nicméně ještě nikdy jsem neměla takovou potřebu napsat k ní i komentář, neboť se prostě nějak vnitřně nedokážu přenést přes tu obrovskou smradlavou hromadu pokryteckých (nejen, ale hlavně křesťansky laděných) keců, kterou dokázali soutěžící téhle sezóny vyplodit. Nikdo z nich (a obzvlášť finální pětka) si do huby neviděl, sypala se z nich taková spousta náboženského rádoby fanatismu v jehož jádru nebylo nic jiného než hraní na city stupidních a zmanipulovatelných Amíků a příšerný pokrytectví. Z finální trojice mi v konečném efektu vážně přišlo, že vyhrát si to nezasloužil ani jeden. I když se mezi hráči našlo i pár zajímavých "charakterů", ještě teď mi skřípou zuby nad tím, kdo (a jakým způsobem) se dostal do finále. Fuj. ()

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama