Reklama

Reklama

Kdo přežije - Návrat hvězd

(série)

Obsahy(1)

Natáčelo se na Perlových ostrovech poblíž Panamy. Osmnáct soutěžících, kteří mají zkušenosti z předešlých řad, je rozděleno do tří kmenů – Saboga, Chapera a Mogo Mogo. V následujících dnech budou tyto týmy bojovat o odměny a hlavně o imunitu, která zajišťuje setrvání v soutěži. Posledních devět hráčů se sloučí do kmene Chaboga Mogo a právě v tomto okamžiku začíná každý bojovat sám za sebe. Kdo se stane „posledním trosečníkem“ a vyhraje hlavní cenu v podobě milionu dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (80)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlepších řad, která brutálně začala a poté to bylo horší a horší. Až se nakonec došlo k nepochopitelné finálové dvojici. Soutěžící byli asi pořádní kreténí, když nevyužili mnoha šancí k rozdělení finálové dvojice. Ke konci tedy začala být soutěž brutálně nezajímavá. A moje hodnocení neovlivní ani věštecké schopnosti a následná smrt rodinného příslušníka jednoho ze soutěžících. 3* ()

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahující spoiler! Snad nejemocionálnější a nejvypjatější řada vůbec. Opravdu chvílema hodně drsné, jako třeba závěrečná kmenovka. Nemůžu o této sérii ale říct nic špatného, i když nebyla podle mých přestav. Byli zde ti nejoblíbenější a největší hráči z prvních sedmi sérií a díky tomu se na to docela dobře koukalo. Moji oblíbení a neoblíbení se moc nezměnili. Nejoblíbenější hráči: Rupert, Lex. Nejméně oblíbená hráčka: Shi-Ann. Fandil jsem Saboze, zase špatný výběr :D Opět lituju toho, že jsem se nejdříve díval na 20.sérii, jinak jsem si tuhle sérii mohl užít víc. ()

Reklama

AntonG. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejméně oblíbená řada moderátora soutěže, Jeffa Probsta. Roba a Amber už jsem znal ze dvou řad Amazing Race, takže zde jsem se jen utvrdil v tom, že Rob je mi extrémně nesympatický hajzlík. Nicméně přiznávám, že ve výzvách tady neměl konkurenci, naprosto jim dominoval. V závěrečné třetině soutěže mne i štval, že se na těch málo radách, kdy se mohli zbavit těch silných, radši zbavili těch slabých. To mi hlava nebrala. Jednu hvězdu dolů dávám za opakování soutěží z minulých řad. Ach jo, to fakt nejsou schopni nic nového vymyslet?:/ Jinak mi přišlo zajímavé, že lidé, kteří byli silní ve svých předchozích řadách tady byli dost slabí (např. Ethan) a naopak (takový Rob ve své minulé řadě rozhodně nezářil a tady to bylo úplně jiné kafe). Vítězem jsem byl tradičně zklamán, nicméně tady už jsem předem věděl, kdo bude ve finále, takže jsem se s tím dokázal jakš takš vyrovnat:) Jinak tu máme asi nejzbytečnější finální kmenovou radu v hitorii soutěže. Ale zase jim to alespoň dali sežrat:D Oblíbenci: Rupert!!! (pro mne legenda soutěže na úrovni Yau-Mana), Lex Neoblíbení hráči: Rob (tohohle maníka fakt nemám rád už od Amazing Race, kde jsem ho viděl dříve), Jerri, Richard Kočka série: Amber ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Můžete být všichni v klidu a číst; budu jeden z mála, co tu na zadku nemá namontovaný spoiler. Podívejte, že na význam slova ´hra´ zapomínají soutěžící v zápalu boje o přežití bych ještě jakžtakž pochopil. Aspoň měly kmenové rady říz jako nikdy předtím. Ale že ani spousta lidí tady, co na to všechno jen čumí doma z gauče, nedokáže přenést přes srdce herní lži a intriky, které se jich notabene osobně vůbec netýkají...to je k smíchu i k pláči zároveň. Každá hra má vzbuzovat emoce a vášně, z tohohle pohledu je All Stars řada povedená, jako možná žádná jiná. Kvůli spoustě momentům se stala legendární, stejně jako se pro mě stanou legendární plky některých zdejších expertů na morálku. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery! S vítězkou Amber jsem spokojena nebyla a s Robem taktéž ne. Jennu sem moc nemusela,ale v poslední trojce už jsem jí to přála radši než tomu podrazákovi a příživnici :). Řada perfektní jako vždy, scénky skvělé,Richard byl skvělej :)) jeho nahé scény. Rupert jako vždy dobrák kterýho většina lidí podrážela a využívala. Lex mi taktéž uvízl v paměti a takovej vyhazov si nezasloužil. Spokojenost, ale vítěze je škoda. Dnes dodávám že s druhým vítězem Rupertem jsem nadmíru spokojena :)) 100% :)) Perfektní!! :)) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (16)

  • Rudy Boesch měl v době natáčení 75 let. To z něj dělá i dnes (2017) nejstaršího soutěžícího, který kdy hrál Kdo přežije (od r. 2000). (Hidan)
  • Súťažiaci Rupert Boneham bol v dvoch za sebou idúcich sériách, a to Perlové ostrovy a All Stars. (nolitimere)
  • Kvůli osobním důvodům odmítla účast v soutěži Colleen Haskell, kvůli práci pro pořad The View (od r. 1997) odřekla Elisabeth Hasselbeck, Brian Heidik za svůj návrat požadoval extra peníze, což produkce nepřijala, a Sandra Diaz-Twine účast odmítla, protože se v té době léčila z parazitického onemocnění z předešlé série. (PanCitron)

Reklama

Reklama