Reklama

Reklama

Kdo přežije - Návrat hvězd

(série)

Obsahy(1)

Natáčelo se na Perlových ostrovech poblíž Panamy. Osmnáct soutěžících, kteří mají zkušenosti z předešlých řad, je rozděleno do tří kmenů – Saboga, Chapera a Mogo Mogo. V následujících dnech budou tyto týmy bojovat o odměny a hlavně o imunitu, která zajišťuje setrvání v soutěži. Posledních devět hráčů se sloučí do kmene Chaboga Mogo a právě v tomto okamžiku začíná každý bojovat sám za sebe. Kdo se stane „posledním trosečníkem“ a vyhraje hlavní cenu v podobě milionu dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (80)

Flory14 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER: "Jste All Stars tak se starejte" takhle začala první hvězdná série. Na začátku soutěžící dostali jen kotlík a mačetu, nic víc. Čím novější jsou řady, tím více tento krok uznávám a kvituji ho. Řada která dala dohromady opravdu to nejlepší co jsme za prvních sedm sérií mohli vidět. Dočkali jsme se zde nejpevnějšího páru v historii, která vyústila až ve slavnou větu " postarej se o ní a já se postarám o tebe". Jeden kmen zažil asi nejhorší noc co mohl, když chytrák Rupert postavil domeček na pláži kterej si při bouřce sesypal a soutěžící museli strávit celou noc na dešti. Skvělá hra Bostona Roba, hlavně po sloučení to byla krasojízda. Krásná oldschool řada s těmi nejlepšími oldschool hráči. Vítěz je dle jeden ale z nejhorších, nicméně mi to nekazí pocit z celkové řady. NEJVÍCE ZAPAMATOVATELNÝ MOMENT: Big Tomo vyřazení a koukání Robovi do očí NEJKLÍČOVĚJŠÍ MOMENT: Záchrana Amber od Lexe NEJLEPŠÍ HRÁČ: Boston Rob Mariano NEJOBLÍBENĚJŠÍ HRÁČ: Boston Rob Mariano ()

kinghome 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série nezaujme ani přírodou a hlavně ani soutěžícími. Ze začátku to vypadalo jako obrovské zklamání. Na to, kolik tam bylo hvězd to nezačalo dobře, ale postupem času, když začli všichni taktizovat a házet na sebe špínu, tak se mi ta série začala líbit. Do finálové dvojice se dostala asi nejvíc nenáviděná dvojice ze všech sériích. Takovou rychtu jsem ještě nezažil. Nejoblíbenější postava asi Rupert a Lex. Lexe jsem měl nejradši. Je to prostě borec. ()

Reklama

Martin_W 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje spoiler/y. Zpočátku bezpochyby nejlepší série (jedu je od první bez přeskakování), ale po tom, co se ze tří kměnů staly dva, to šlo z kopce.. Fandil jsem od začátku mogo mogo. Hlavně Shi-ann a Richardovi, později i Ethanovi. A na většinu hráčů jsem změnil názor. Např. Lex neměl v Africe u mně žádné sympatie. Naopak Ruperta a Roba jsem neměl rád už z minulých sérií. Pořád nechápu co na nich mnozí vidí, ale co už. Bývalý kmen Chapera byl naprosto blbý a nechal se naprosto lehce přehrát od Amber a Bostona, ikdyž měli tolik šancí se z jejich nadvlády dostat. Nakonec to vyhrála Amber, které jsem to z posledních tří přál nejvíce. 7/10 ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery! S vítězkou Amber jsem spokojena nebyla a s Robem taktéž ne. Jennu sem moc nemusela,ale v poslední trojce už jsem jí to přála radši než tomu podrazákovi a příživnici :). Řada perfektní jako vždy, scénky skvělé,Richard byl skvělej :)) jeho nahé scény. Rupert jako vždy dobrák kterýho většina lidí podrážela a využívala. Lex mi taktéž uvízl v paměti a takovej vyhazov si nezasloužil. Spokojenost, ale vítěze je škoda. Dnes dodávám že s druhým vítězem Rupertem jsem nadmíru spokojena :)) 100% :)) Perfektní!! :)) ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Můžete být všichni v klidu a číst; budu jeden z mála, co tu na zadku nemá namontovaný spoiler. Podívejte, že na význam slova ´hra´ zapomínají soutěžící v zápalu boje o přežití bych ještě jakžtakž pochopil. Aspoň měly kmenové rady říz jako nikdy předtím. Ale že ani spousta lidí tady, co na to všechno jen čumí doma z gauče, nedokáže přenést přes srdce herní lži a intriky, které se jich notabene osobně vůbec netýkají...to je k smíchu i k pláči zároveň. Každá hra má vzbuzovat emoce a vášně, z tohohle pohledu je All Stars řada povedená, jako možná žádná jiná. Kvůli spoustě momentům se stala legendární, stejně jako se pro mě stanou legendární plky některých zdejších expertů na morálku. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (16)

  • Rudy Boesch měl v době natáčení 75 let. To z něj dělá i dnes (2017) nejstaršího soutěžícího, který kdy hrál Kdo přežije (od r. 2000). (Hidan)
  • Jenna Lewis, jedna ze soutěžících této řady, natočila se svým manželem při svých svatebních líbánkách amatérské porno, které uniklo na internet. (Attta)

Reklama

Reklama