Reklama

Reklama

Kdo přežije - Caramoan

(série)
  • USA Caramoan (více)
všechny plakáty
Rozhovor 1
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2013

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Andrea Boehlke, Dawn Meehan

Obsahy(1)

Americká reality show, kde soutěžící doslova svádí boje o imunitu, vodu a jídlo. Tentokrát jsou soutěžící vysazeni na poloostrově Caramoan, který je obklopen Tichým oceánem. Soutěžící budou rozděleni do dvou kmenů, v jednom kmeni budou favorité a ve druhém nováčci. Těšte se na 26. řadu Survivor: Caramoan - Fans vs. Favorites. (reich)

(více)

Videa (4)

Rozhovor 1

Recenze (80)

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Hlavní problém Caramoanu spočívá v tom, že fans nejsou skuteční fans a favorites nejsou skuteční favorites, i když se to Probst snažil stále trapně zdůrazňovat. Přišlo mi, že polovina fans viděla Probsta podruhé v životě. Erik a Cochran jsou skuteční fans, ale rozhodně nejsou favorites, stejně tak Brandon a Dawn. Procpání Fran kvůli Phillipovi je pak ukázkou naprosté demence pana Probsta. Jinak by se celkově nejednalo o úplně špatnou sérii. To, že se ke konci dost zvrhla, je věc druhá, ale k tomu se dostanu. Dalším velkým selháním (Probsta) je ženský cast fans. Milf + čtyři mladé holky, z toho tři blond. WTF? První polovina opravdu nebyla špatná. Favorites začali drtit fans, Phillip jel podle BR rules a začal šaškovat se svým týmem. Malcolm se připravoval převzít otěže hry a Corinne se to chystala rozjet ve svém bitch stylu. U fans mě bavil sice jen Reynold, ale to jeho ego mi někoho připomínalo, takže jsem mu začal fandit. Jak jsem Corinne nesnášel v Gabonu, tak tady uznávám, že její vypadnutí zapříčinilo tragický úpadek celé série. Pár bláznivých kmenovek mě sice zkusilo přesvědčit o opaku, jenže pravidelné vypadnutí osoby, která měla charisma a snahu hrát místo osoby, která je na přes držku, mě zase pomalu utvrzovalo v tom, že to skončí hodně špatně. Posledním hřebíčkem do rakve bylo vyřazení Brendy. Nic nechutnějšího jsem od pověstné ukázky, jak negr umí držet slovo na Fidži, neviděl. Dawn si veškeré urážky a ponížení zasloužila, a jelikož finálová pětka byla celá k smíchu, tak jsem za Cochrana vlastně rád. Jeho sebeshazující kecy, které používá jako obranu proti okolnímu světu, mě zase bavily, i když jeho údajná geniální znalost hry byla už dost otravná, stejně tak jeho lezení do prdele Probstovi, který si to jako správný egomaniak užíval. Kvůli kamarádíčkování s Probstem je Cochranovo vítězství sice podezřelé, o nadržování režie ani nemluvím, ale je rozhodně lepším vítězem než ta držka, která schovává svou nechutnou povahu za rámec hry. Favorit: Brenda, Oblíbenci: Phillip, Reynold, Cochran, Sherri, Hope. ()

dan.pacino 

všechny recenze uživatele

Prozatím. ***** 18.02.13 Finálová epizoda se blíží, vše graduje. Ale od začátku..(SPOILER) výběr hráčů překvapil a nedá se říct, že by mě to hned odradilo. Fanoušci, ač mnozí tvrdí opak, byli podle mě vybrání skvěle. Andrea, Malcolm, Cochran a Brenda tam šli s tím, že předvedou velké věci, a to udělali. Překvapil mě Phillip, který tam nebyl "villain", předčil ho Brandon na plné čáře. Kmen favoritů také nebyl špatný, Reynold a Eddie se protloukali a šlo to dobře. Velké překvapení, že z mých 5 favoritů na vítězství jich už všech 5 odešlo. Velké tahy (Malcolm ruleez!), slvělé soutěže. Po nevydařené sezóně 25 rozhodně zlepšili, co se dalo! Jen mě trochu irituje, že se tam stále drží věčně uřvaná Dawn, která by mohla mít nominaci na Nejhoršího Survivora v historii a Sherri, která zatím nepředvedla vůbec nic, jen plno obličejů "já to tu vedu", což bylo neskutečně naivní. Velké plus za Život v Ponderose a ukázky z přípravy soutěží. Velmi dobrá série, možná záchrana Survivora na pár let dopředu. (snad vyhraje Cochran nebo Eddie) 11.05.13 ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozor na spilery. Ať nejste nasraní. Tahle série není z celkového pohledu kdovíjak úchvatná a perfektní, ale obsahuje několik velmi silných, takřka až nezapomenutelných, momentů. Z mého pohledu nejzajímavějším momentem je absolutní zešílení mladého Russela, který v této sérii rozhodně nevystupuje v roli světce vedeného samotnou rukou boží, jak tomu bylo v Jižním Pacifiku. Dalšími super postavičkami jsou negři. Na každé straně jeden. Na straně fanoušků 150 kilový mariňák Shamar, který dokázal denně proležet 19 i více hodin. Na straně druhé Phillip Sheppard - narcista, totální magor a údajný bývalý federální agent. Tohle trio se staralo o veškerou zábavu. K tomu si troufnu na vrch přidat jednu luxusní kmenovou radu, přičemž sami poznáte kterou. Na závěr mě velmi potěšilo vítězství a předvedená hra zrzavé bílé tempery Cochrana. Musím smeknout svůj širák před změnou, kterou si za dva roky prošel. Jinak, jak už jsem uvedl, série bohužel nepřináší mnoho zvratů, či napětí. Vidím to na zlatý střed. ()

paulieM 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY: Skvělá řada, kde se navrátili spíše průměrní slavní účastníci, nicméně s pár výjimkami velmi zajímaví. Dlouho jsem se tak nenasmál u Survivora jako když úřadoval The Specialist a jeho Stealth R Us. Mělo to drajv, často se přelévala moc a dokonce i nenápadní hráči, snad krom Sherri, vymýšleli různé strategie. Možná někomu přijde finálová pětka nudná, plná outsiderů, ale to spíš zapříčinila téměř dokonalá hra Cochrana a Dawn, kteří se zbavovali silných dříve, čímž jejich hra získala naopak na síle. Musím uznat, že casting fanoušků se příliš nepovedl, ale ti lepší vydrželi do sloučení a nudní příliš nezabírali prostor, protože skončili velmi brzy. Vítěz absolutně zasloužený. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle mě bohužel začíná téhle show docházet šťáva a baví mě většinou jen série, kde se objeví returning players. Když jsem ale viděla, kdo všechno vyskákal z tý helikoptéry na začátku, tak jsem jen zírala, tohle, že by měli být ti favorites? Je fakt, že některé jsem viděla zpátky dost ráda, ale druhá polovina tam neměla snad vůbec co dělat. Nicméně, na rozdíl od většiny lidí tady se mi ta série nakonec docela líbila a to i přesto, že mi tak polovina castu byla děsně nesympatická a ti, které jsem měla ráda vyloučili až moc brzo. Přesto jsem ale poměrně ráda za vítěze, jeden z mála, kterého jsem měla docela ráda. 4* jen doufám, že se Malcom objeví ještě v nějáké sezóně O:) ()

Galerie (17)

Zajímavosti (6)

  • Reunion díl této série byl velmi kontroverzní a je často napadán soutěžícími i fanoušky. Hlavně z toho důvodu, že na jevišti bylo přítomno pouze 10 z 18 účastníků, protože 6 ostatním bylo před začátkem představení oznámeno, že se s nimi nepočítá a byli posazeni do publika (zbylí dva se ze své účasti omluvili). Další soutěžící si stěžovali např. na to, že jim nebyl během show věnován žádný prostor, zatímco některých hráčům z minulých řad ano. (Hidan)
  • V této řadě stanovila hráčka Francesca Hogi nelichotivý rekord. Jelikož v obou řadách, ve kterých se objevila, byla vždy vyřazena jako první. (blazma)
  • Erik Reichenbach je jediným hráčem, který se objevil v obou řadách, ve kterých se proti sobě postaví Favoriti proti Fanouškům. Poprvé stál na straně fanoušků v Survivor: Micronesia - Fans vs Favorites (od r. 2008) a v této řadě se vrátil jako Favorit. (blazma)

Reklama

Reklama