Reklama

Reklama

Kdo přežije - Caramoan

(série)
  • USA Caramoan (více)
všechny plakáty
Rozhovor 2
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2013

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Andrea Boehlke, Dawn Meehan

Obsahy(1)

Americká reality show, kde soutěžící doslova svádí boje o imunitu, vodu a jídlo. Tentokrát jsou soutěžící vysazeni na poloostrově Caramoan, který je obklopen Tichým oceánem. Soutěžící budou rozděleni do dvou kmenů, v jednom kmeni budou favorité a ve druhém nováčci. Těšte se na 26. řadu Survivor: Caramoan - Fans vs. Favorites. (reich)

(více)

Videa (4)

Rozhovor 2

Recenze (80)

dan.pacino 

všechny recenze uživatele

Prozatím. ***** 18.02.13 Finálová epizoda se blíží, vše graduje. Ale od začátku..(SPOILER) výběr hráčů překvapil a nedá se říct, že by mě to hned odradilo. Fanoušci, ač mnozí tvrdí opak, byli podle mě vybrání skvěle. Andrea, Malcolm, Cochran a Brenda tam šli s tím, že předvedou velké věci, a to udělali. Překvapil mě Phillip, který tam nebyl "villain", předčil ho Brandon na plné čáře. Kmen favoritů také nebyl špatný, Reynold a Eddie se protloukali a šlo to dobře. Velké překvapení, že z mých 5 favoritů na vítězství jich už všech 5 odešlo. Velké tahy (Malcolm ruleez!), slvělé soutěže. Po nevydařené sezóně 25 rozhodně zlepšili, co se dalo! Jen mě trochu irituje, že se tam stále drží věčně uřvaná Dawn, která by mohla mít nominaci na Nejhoršího Survivora v historii a Sherri, která zatím nepředvedla vůbec nic, jen plno obličejů "já to tu vedu", což bylo neskutečně naivní. Velké plus za Život v Ponderose a ukázky z přípravy soutěží. Velmi dobrá série, možná záchrana Survivora na pár let dopředu. (snad vyhraje Cochran nebo Eddie) 11.05.13 ()

Laerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERS BEWARE!!!....... Nebudu se tu snižovat k tomu, abych tu nadávala jako nějaký přechytralý inteligent s hubou dlaždiče, ale je fakt, že tahle série mě nijak zvlášť nepotěšila. S prapodivným výběrem "favoritů" jsem se dokázala ještě smířit, ale s vývojem hry už moc ne. Lidé, kterým jsem dokázala fandit, odcházeli jeden za druhým, a ti otravní a nevýrazní dál přetrvávali.... Ale s odstupem času se přes druhou polovinu série dokáži přenést - hlavně to je díky tomu, že jsem od vypadnutí jisté osoby jednotlivé díly vyloženě proklikala a příliš se nerozčilovala nad sledováním krev-pijících individuí. Vítěz byl asi to nejmenší zlo z těch tří ve finále a aspoň si to i trochu zasloužil - už jen pro jeho velký fanouškovský zápal.... spokojenější jsem byla po reunionu, který byl záživnější než posledních cca. pět epizod. Aspoň že ten Malcolm vyhrál cenu diváků - on a jeho Three Amigos patřili k těm zvláštnostem téhle série, která se bude odlišovat od ostatních. Stejně tak jedno "nej" se v téhle sérii odehrálo: nejvícekrát (tedy dvakrát) vyloučená osoba hned na první kmenové radě! To se už nikdy opakovat zřejmě nebude. K tomu připočtu Loco-Brandona, jehož naprostý psychický break-down se vám vryje do paměti ať už chcete nebo ne. Zato Dawnin melt-down byste nejraději z paměti okamžitě vymazali (no a že takových situací bylo více než dost). Pak nemůžu opomenout Stealth skupinu pod vedením šíleného Special Agenta Phillipa - který se dočkal své vlastní "B.R. rule book" z rukou svého milovaného idola Bostona Roba:-D Tahle série byla na horské dráze - jednou nahoře, pak zase hned dole a pak dojela do cíle po zpomalené rovince.... ale jsou tu i mnohem horší série, než byla tahle. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Hlavní problém Caramoanu spočívá v tom, že fans nejsou skuteční fans a favorites nejsou skuteční favorites, i když se to Probst snažil stále trapně zdůrazňovat. Přišlo mi, že polovina fans viděla Probsta podruhé v životě. Erik a Cochran jsou skuteční fans, ale rozhodně nejsou favorites, stejně tak Brandon a Dawn. Procpání Fran kvůli Phillipovi je pak ukázkou naprosté demence pana Probsta. Jinak by se celkově nejednalo o úplně špatnou sérii. To, že se ke konci dost zvrhla, je věc druhá, ale k tomu se dostanu. Dalším velkým selháním (Probsta) je ženský cast fans. Milf + čtyři mladé holky, z toho tři blond. WTF? První polovina opravdu nebyla špatná. Favorites začali drtit fans, Phillip jel podle BR rules a začal šaškovat se svým týmem. Malcolm se připravoval převzít otěže hry a Corinne se to chystala rozjet ve svém bitch stylu. U fans mě bavil sice jen Reynold, ale to jeho ego mi někoho připomínalo, takže jsem mu začal fandit. Jak jsem Corinne nesnášel v Gabonu, tak tady uznávám, že její vypadnutí zapříčinilo tragický úpadek celé série. Pár bláznivých kmenovek mě sice zkusilo přesvědčit o opaku, jenže pravidelné vypadnutí osoby, která měla charisma a snahu hrát místo osoby, která je na přes držku, mě zase pomalu utvrzovalo v tom, že to skončí hodně špatně. Posledním hřebíčkem do rakve bylo vyřazení Brendy. Nic nechutnějšího jsem od pověstné ukázky, jak negr umí držet slovo na Fidži, neviděl. Dawn si veškeré urážky a ponížení zasloužila, a jelikož finálová pětka byla celá k smíchu, tak jsem za Cochrana vlastně rád. Jeho sebeshazující kecy, které používá jako obranu proti okolnímu světu, mě zase bavily, i když jeho údajná geniální znalost hry byla už dost otravná, stejně tak jeho lezení do prdele Probstovi, který si to jako správný egomaniak užíval. Kvůli kamarádíčkování s Probstem je Cochranovo vítězství sice podezřelé, o nadržování režie ani nemluvím, ale je rozhodně lepším vítězem než ta držka, která schovává svou nechutnou povahu za rámec hry. Favorit: Brenda, Oblíbenci: Phillip, Reynold, Cochran, Sherri, Hope. ()

Rogue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

utopené zuby, namachrovaný krocan, mistr v zadržování dechu a double agent, důvěra Dawn jako cesta do pekel, deziluze v několika levelech - především fyzická hrozba je ničivá, neviditelná Brenda a castingové superpeklo ve kterém Corrine nastartuje sérii vyhazovů po které není komu fandit a zanechá diváky v dementním ufňukaném údolí. ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud jste schopní dát této impotentní sračce plné idiotských hráčů vydávaných za hvězdy, kteří za 3/4 řady nepředvedli absolutně nic (zbytek ještě nebyl odvysílán) 86%, pak je načase zhodnotit, jestli tomu pořadu vůbec rozumíte a měli byste ho hodnotit, nebo jste jen konzumní ocasové. Tento shit si zaslouží pouze vrcholné opovržení nad jeho průběhem, obsazením, celkovou kvalitou a zábavností, tady není na místě dávat dobré hodnocení jen proto, že je to Ten "Survivor". Jeff Probst potvrdil, že je největším nádorem současného pořadu, tak doufám, že si sledování pořádně užil (sám si tam nasral hráče, které chtěl jako jediný vidět znovu), já se posral nudou podobně jako u One World a jediná ucelená myšlenka po sledování většiny epizod, byla: "Kdy už konečně tato ohavná sračka (současný pořad) skončí?"... 20% (po finále půjdu s hodnocením jistě ještě níže) /// edit: A s hodnocením níže skutečně jdu, jelikož vítěz je nejhorší v celé historii pořadu. Český Trosečník pomalu a jistě klepe na dveře, povolejte Vašuta, nemá už co zkazit. 5% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (6)

  • Série se točila v provincii Camarines na ostrově Caramoan, jednom z menších ostrovů patřícímu k Filipínám. (reich)
  • V této řadě stanovila hráčka Francesca Hogi nelichotivý rekord. Jelikož v obou řadách, ve kterých se objevila, byla vždy vyřazena jako první. (blazma)
  • Erik Reichenbach je jediným hráčem, který se objevil v obou řadách, ve kterých se proti sobě postaví Favoriti proti Fanouškům. Poprvé stál na straně fanoušků v Survivor: Micronesia - Fans vs Favorites (od r. 2008) a v této řadě se vrátil jako Favorit. (blazma)

Reklama

Reklama