Reklama

Reklama

Narušitel

  • USA Intruder (více)
Trailer

Nebezpečný zabiják zůstává se zaměstnanci samoobsluhy po uzavírací době a začíná se odvíjet napínavé drama. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

666teen 

všechny recenze uživatele

Tak mi dámy(?) a pánové z Řitního videa a Filmáku udělali opět velikou radost. Můžu vyhodit starou prošoupanou VHSku s tímhle kouskem a hýčkat si stříbrný kotouček. Obraz je sice stejně nic moc, ale vem to čert. Takhle zábávnou vybíjenou jatečních zaměstnanců supermarketu už dneska prostě nikdo nenatočí. Záporák je super psycho, má k dispozici všechny možné hračky určené k odživotnění vřískajícího dorostu a nebojí se je použít. Bratři z Raimi jsou jako burani prostě k sežrání(rozsekání?) a účast Bruce Cambella je takovou krásnou kytičkou na tom našem masovém hrobě. Kill´em all. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Asi som sa nechal trocha uniesť...“ Po stránke atmosféry pôsobivá vyvražďovačka. Odohráva sa počas nočnej šichty v supermarkete, kedy sú vedúci, zástupcovia, majitelia, predavači a pokladníčky, konfrontované so šialencom, ktorý ich brutálne zabíja. NARUŠITEĽ je zaujímavý (SPOILER okrem obalu DVD, na ktorom je vycapený ústredný zlosyn SPOILER) tým, že si v ňom menšie úlohy strihli Sam a Ted Raimiovci a ich rodinný priateľ, Bruce Campbell. Neoriginálny scenár, ozvláštnený zaujímavým beznádejným koncom, je zaujímavý najmä pre divákov, ktorí niekedy pracovali v podobnom prostredí (postavy sú vyvražďované „vlastnými“ zbraňami, napr. mäsiar končí zavesený na mäsiarskom háku). ()

Reklama

Andersis 

všechny recenze uživatele

Klasický horor let osmdesátých. Geore efekty sou opravdu na úrovni. Potěší orginální vraždy (lis) a hlavně napětí a atmosféra. Hudba je správně dráždivá a herci nejsou prkení. Mě nejvíc zaujali bratři Ramiové. Narušitel patří k těm nejlepším Béčkům, ikdyž se pár logických chyb najde vůbec to nevadí. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Na svoju dobu slasher s nie najhorším gore. Nejde však o nič výnimočné ani originálne. Dejovo je to ako u tohto žánru býva zvykom pomerne jednoduché, chlapíkovi rupne v lebeni a začne vraždiť zamestnancov obchodu (niektoré vraždy sú pekný masaker, obchod ponúka rozmanité možnosti :D). Ku koncu sa to snažilo trocha zamiešať karty a prekvapiť (samozrejme neúspešne), snaha sa však cení. Ako chuťovka na niečo lepšie tento hororík nič nepokazí. 60/100 ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Hodně slušné !! Pro mne asi zatím nejlepší osmdesátkový slasher, co jsem zhlédl ! Narušitel od 40 minuty nabere slušné tempo a vraždy přibývají a přibývají a jsou čím dál krvavější a originálnější,vrah je slušnéj psychouš a hlavní hrdinka je zdatná bojovnice !!:) Z dnešního pohledu za lepší 3*,ale přihmouřím oko a soucítím s minulostí. 70% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (11)

  • Film se měl původně jmenovat The Night Crew. (Chatterer)
  • Na obale z DVD vydania je uvádzaná Renee Estevez ako Jennifer, tú však v skutočnosti hrá Elizabeth Cox, Renee Estevez hrá jej spolupracovníčku Lindu. (beso74)

Reklama

Reklama