Reklama

Reklama

Narušitel

  • USA Intruder (více)
Trailer

Nebezpečný zabiják zůstává se zaměstnanci samoobsluhy po uzavírací době a začíná se odvíjet napínavé drama. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Místy docela nápaditý, místy bohužel docela ubíjející sámoškový slasher. Probíhá to asi takhle: čtyřicetiminutová nuda, pár vražd, holka nachází těla jedno po druhém, vrah odhalen, holka vezme kuchyňský nůž a kdo s koho, vtip na konec. Gore efekty jsou opravdu na úrovni, nechybí tendence hraní si s divákem. Co ale chybí je pořádný vrah, takový nějaký.. no řekněme ikoničtější. Ani žádnou masku nemá šmejd. No nic, lepší průměr, ale tenhle film si do kolonky 'oblíbené' nezařadím. Bylo by ale dobrý sehnat pár nadšenců a natočit remake odehrávající se v Kauflandu nebo Penny Marketu:) (stopáž hodnocené verze: 01:23:53, screeny) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Čírou náhodou sa mi po dlhých rokoch dostal do rúk titul na ktorý som už celkom zabudol. A pritom to bol jeden z prvých filmov, ktoré mi kedysi dávno otvorili cestu ku horrorovému žánru. Dnes už na mňa tento snímok tak silne nezapôsobil, ale rád som si ho pripomenul. "Narušiteľ" je starý béčkový americký slasher horror. V neveľkom, krachujúcom supermarkete po záverečnej začne vyčíňať psychopatický chladnokrvný vrah. Počas noci je zavraždených obzvlášť krutým spôsobom osem ľudí. Pôsobivá vyvražďovačka. *** ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Narušitel je od autorů Evil Dead,a tak si nemohu odpustit jednu malou,ale pro mě důležitou připomínku.Zatímco u kultovní řezničiny byla za málo peněz sakra hodně muziky,u Narušitele došlo k malé,ovšem zásadní změne.Za málo peněz,málo muziky.Narušitel je přespříliš obyčejné béčko,sice s pár gore efekty,ale jinak bez atmosféry,bez napětí,bez šťávy.Autoři se zde pro mě zkrátka nevyřádili tak,jak by mohli·a hlavně jak uměli a ikdyž to mělo celé docela zábavně nadnesený tón a výtečný nápad s neomezenými možnostmi proměnit celou tuto vyvražďovačku v pořádný masakr,drželi se tvůrci dost při zdi a celkově na mě Narušitel působil dost sterilním a nenápadným dojmem. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Raimiho žák se naplno ukázal. O jeho kvalitách není potřeba moc mluvit, ale tenhle film je trošičku na hranici čistého průměru. Samotný scénář má jen několik málo much a i výkony herců ušly, ale některé nadsazené scény a lehká naivita srazili kvalitu lehce dolů. Trapné běhání hlavní herečky po obchodě mi připomínalo scénu kdy Carmen Electra běží ve Scary Movie mezi tryskami a vlasy si háže ze strany na stranu.... Taky byla dost často vidět umělost rekvizit, které použili u jinak slušných gore efektů. Každopádně v takovém obchůdku bych pracovat nechtěl. A to sám dělám v obchodním řetězci 7/10 ()

ArdathBay 

všechny recenze uživatele

Zatím co kdesi v Evropě se bude psát historie, v USA si partička kolem Raimiho si v nočních hodinách točí Intrudera. Horror, který si na nic nehraje, účastníky to baví a mě též. Není to sice na převlečení spodního prádla, ale na strávení jednoho příjemného večera to bohatě postačí. Nepostrádá vtípky ( jedna z policejních hlídek ), explicitní záběry na zranění neslučitelná s životem, ale to nejdůležitější na horroru pokulhává. Modří už vědí... Konec Narušitele je velkým plusem P.S. A přijde i Brusíček. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (11)

  • V Itálii vyšel tento film pod názvem Terrore senza volto, což v překladu znamená Terror bez tváře. (Chatterer)
  • Aj keď sa dej príbehu odohráva počas jedinej noci, je si možné všimnúť, že sa v obchode pravidelne menia čísla časopisu TV Guide. Film bol totiž natáčaný niekoľko týždňov v skutočnom obchode Bell v Kalifornii po skončení jeho otváracích hodín. (beso74)

Reklama

Reklama