Reklama

Reklama

Narušitel

  • USA Intruder (více)
Trailer

Nebezpečný zabiják zůstává se zaměstnanci samoobsluhy po uzavírací době a začíná se odvíjet napínavé drama. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Místy docela nápaditý, místy bohužel docela ubíjející sámoškový slasher. Probíhá to asi takhle: čtyřicetiminutová nuda, pár vražd, holka nachází těla jedno po druhém, vrah odhalen, holka vezme kuchyňský nůž a kdo s koho, vtip na konec. Gore efekty jsou opravdu na úrovni, nechybí tendence hraní si s divákem. Co ale chybí je pořádný vrah, takový nějaký.. no řekněme ikoničtější. Ani žádnou masku nemá šmejd. No nic, lepší průměr, ale tenhle film si do kolonky 'oblíbené' nezařadím. Bylo by ale dobrý sehnat pár nadšenců a natočit remake odehrávající se v Kauflandu nebo Penny Marketu:) (stopáž hodnocené verze: 01:23:53, screeny) ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Mam rad slashery ale toto dielo malo tak prisernu reziu, strih, kameru a vraha ze mi "dramaticke sceny" prisli doslova na smiech. Nulovu atmosferu dorazil maximalne dementny koniec takze jedina vec ktora sa na tejto amatercine da ocenit je vcelku slusne gore. Skoda premrhaneho potencialu. Zial nie kazdy vie navodit atmosferu ako Carpenter. ()

Reklama

creeper 

všechny recenze uživatele

Intruder je sympatickým zástupcem subžánru (slasher). Je v něm obsažena nadšenecká hravost. A to jak v práci se slasherovými pravidly, tak i v rámci technické stránky filmu (práce s kamerou a se střihem). Rukopis Scotta Spiegela je v mnohém podobný Raimiho stylu (stejně jako ranným Coenům). Což je pro mne (fandu těchto tvůrců) další plus. Prkennost většiny postav potěší a celková inklinace k slapsticku v kombinaci s povedeným gore je taktéž osvěžující. A Dan Hicks ve své roli září. ()

ArdathBay 

všechny recenze uživatele

Zatím co kdesi v Evropě se bude psát historie, v USA si partička kolem Raimiho si v nočních hodinách točí Intrudera. Horror, který si na nic nehraje, účastníky to baví a mě též. Není to sice na převlečení spodního prádla, ale na strávení jednoho příjemného večera to bohatě postačí. Nepostrádá vtípky ( jedna z policejních hlídek ), explicitní záběry na zranění neslučitelná s životem, ale to nejdůležitější na horroru pokulhává. Modří už vědí... Konec Narušitele je velkým plusem P.S. A přijde i Brusíček. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Intruder je vyborna vyvrazdovacka pocas jednej nocnej smeny v supermarkete. Strasidelna atmosfera naplno funguje, vrazdi sa vo velkom, takze fundovia hororu si pridu na svoje. Majitel, veduci, zastupca veduceho, pracovnici a predavacky su systematicky likvidovani istym psychopatom. Snimok je zaujimavy aj tym, ze si tu zahral aj isty Sam Raimi /kultovy Evil Dead 1 a2 - spolu s "Ashom" - Bruce Campbellom/. Samotny reziser Scott Spiegel film nielen reziroval, ale aj v nom hral /ako herec moze byt tunajsiemu divakovi znamy z filmov ako Lvi Srdce, Rychlejsi nez Smrt, no a pochopitelne aj Evil Dead 1 a 2/. Ako pikoska sluzi fakt, ze postavy su likvidovane ich vlastnymi zbranami /masiar odvisol na masiarskom haku napriklad/. Pre Hororovych fundov je tento snimok povinna jazda, toto musite poznat, ak sa povazujete za fandu hororov. 89 % ()

Galerie (11)

Zajímavosti (11)

  • Počas predprodukcie sa uvažovalo, že snímku bude režírovať Tobe Hooper. (beso74)
  • Film se měl původně jmenovat The Night Crew. (Chatterer)

Reklama

Reklama