Reklama

Reklama

Narušitel

  • USA Intruder (více)
Trailer

Nebezpečný zabiják zůstává se zaměstnanci samoobsluhy po uzavírací době a začíná se odvíjet napínavé drama. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

J.Lajner 

všechny recenze uživatele

Hřebíkem do oka, nožem do hlavy, nožem do pupku, kebule rozmačkaná lisem, kebule přepůlená pilou. Zkrátka běžná noční směna v jednom supermarketu. Chvilku trvá než se figurky definitivně rozmístí na šachovnici smrti a než osazenstvo dostatečně poznáme. Však to znáte - ten paří s tou, tohle je komická figurka, támhle je blbeček, tohle podivín... klasika. Po téhle povinné prezentaci se ale rozjede ta pravá krvavá zábava made in 80'. Zcela jednoznačně nejlepší film Scotta Spiegela a mimo jiné i oblíbený slasher Quentina Tarantina, což myslím jako doporučení bohatě stačí ne? ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Intruder má dvě hlavní negativa. Má strašně pomalý rozjezd a děsně natahované finále. To, že v hlavních rolích jsou nepříliš přesvědčiví herci (Raimiho bratři jsou výjimka, ti si to vyloženě užívají) a že děj je velmi snadno předvídatelný, nechme stranou. Taky mi vadilo, že v ději není prakticky žádná zápletka. Lidé tu prostě celý film stojí na svém místě a čekají, až se za jejich zády objeví vrah. Moc jednoduché, než aby to dokázalo bavit. Na druhou stranu ovšem musím pochválit originalitu všech mordů, která je dosti působivá. Bez toho bych zřejmě klesl ještě o hvězdu níž. Ve finále je Narušitel ještě stále obstojné osmdesátkové béčko, které má co ukázat, ovšem není toho mnoho. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Intruder je naprostý unikát, je to méně známý film s naprostou hereckou třídou. Raimi brothers, Bruce campbell, Spiegel, Bender. No prostě parádička. Slasher to je jak má být, příjemná atmosféra super herci, vraždy na úrovni(i když ne takovej druh kterej je nechutnej). Film si drží laťku mezi hororem a groteskou, občasné vtipné vsuvky jsou parádní a pobaví, ale přitom to nejsou vyloženě vtipné momenty, ale jsou spíše čenohumorné. Palec nahoru. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Scott Spiegel režisér ( From Dusk Till Dawn 2: Texas Blood Money) predovšetkým béčkový režisér, ktorý si pozval na nakrúcanie dvoch kamarátov Sama Raimiho a Teda Raimiho,aby sfilmoval béčkový horor a všetko čo k tomu patrí, krv, brutálne scénky, atmosféru a predovšetkým strach mladej dievčini, ktorá si zahrala hlavnú úlohu. Sú tu aj výborné scénky odohrávajúce sa v supermarketu, predovšetkým ma zaujala smrť Teda a Sama, Tedovi zabodne do hlavy maskovaný vrah nôž a Samovi zabodne do hlavy hák. Zahral si tu aj Bruce Campbell ale len na konci filmu v roli policajta, škoda že nedostal väčšiu úlohu. Po dlhej dobe, znova kvalitný horor ktorý ma pobavil a nenudil 100 percent. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ty krávo! Tuhle pecku jsem neměl vůbec ohodnocenou?! Tak to nechápu... Moc díky ArnoldoviJ za připomenutí. Shlédnul jsem to po nějaký době a je to pořád neskutečně kreativní masakr kde stačí zavřít pár chudáků na vybití do jednoho krámu a tam je postupně likvidovat všemi představitelnými prostředky co jsou k dispozici. Jinak Raimi nerežíroval pouze hrál spolu z bráchou, ale určitě do toho měl co mluvit, protože ten styl je jeho včetně drsný finální pointy. Uff to jsem hlavním hrdinům po tom čím prošli fakt nepřál. Bez keců.100% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (11)

  • Počas predprodukcie sa uvažovalo, že snímku bude režírovať Tobe Hooper. (beso74)
  • Aj keď sa dej príbehu odohráva počas jedinej noci, je si možné všimnúť, že sa v obchode pravidelne menia čísla časopisu TV Guide. Film bol totiž natáčaný niekoľko týždňov v skutočnom obchode Bell v Kalifornii po skončení jeho otváracích hodín. (beso74)
  • Píseň, kterou zpívá Randy (Sam Raimi), byla použita ve filmu Evil Dead, který režíroval Sam Raimi. (Chatterer)

Reklama

Reklama