Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Semir se má oženit s Andreou Schäferovou. Na dálnici však dojde k havárii, při níž zemře ředitel bezpečnostní služby zemské banky. O chvíli později havaruje i Semir s Janem. Ukazuje se, že za oběma nehodami stojí otrlý zločinec Tscherny. Poté, co je zatčen, je unesena Andrea. Semir a Jan si musí pospíšit, aby ji zachránili! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (28)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem se k seriálové dálniční policii dostal vůbec poprvé, zrovna po nedělních večerech na Nově premiérovala 8. série a zásluhou maminčiny snahy mi všechny díly natočit na videokazetu, jsem zrovna úvodní film do nové sezóny viděl nejvíckrát ze všech epizod, které kdy vznikly. Možná právě kvůli tomu mě i vzpomínky na ní po čase omrzely. ()

novoten 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V době, kdy už to řada fanoušků s Kobrou vzdávala, přišel dvojdíl, který se sice nakonec ukázal labutí písní seriálu, ale zahájil poslední sérii, kterou jsem si opravdu užil. Extra nadsazené akční scény, osobnější případ než kdy jindy a několikanásobně gradované finále. V téhle kombinaci nemůžu jít níž. ()

Reklama

MATADOR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kobra 11 - pilotní film k 8. sezóně. Seriál jede dál, pilotní filmy už nejsou co bývaly a jejich kvalita klesá. I přesto je to pořád ta Kobra 11, kterou všichni znají. Příběh je tentokrát pro hlavní hrdiny více osobní, i přesto se tvůrci nemohli vyhnout několika stupiditám, bez kterých by se to určitě obešlo. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotní epizoda rozdělená na 2.díly... 1.díl: Semir setká s rodiči Andrei :)) Dobře nakrmil rybky... Jinak to přepadení transportu bylo fajné... 2.díl: hurá bude svatba, ale to by nebylo tak snadné jak to vypadá :)) Jinak parádní díl plný akce a zvratů... Tak paráda nakonec je svatba: Semir a Andrea jsou konečně svoji... Paráda... ()

marek29 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál sleduji už od dětství a když mám čas, vždy se na něj rád podívám. Někomu vadí nerealističnost kaskadérských kousků Semira Gerkchana, ale dobře se u toho seriálu relaxuje. Je to perfektní oddechová záležitost. Vždy kvalitní zápletka, někdy krásná super auta a občas i nádherné ženy :-) Na Kobře sem vyrostl a i když nehltám každý díl, pár sérií jsem už zhlédnul a když ji zastihnu v televizi rád se podívám. Nadměrná dávka akce a napětí, lehké množství humoru. Takto by měl vypadat koukatelný seriál. Není asi nikdo kdo by ji neznal, ale pokud přece jenom - Kobru 11 směle doporučuji! ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama